#Belediye otobusu

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taşeron İşçiler Çalıştıkları Yerlerde İstihdam Edilecekler 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taşeron İşçiler Çalıştıkları Yerlerde İstihdam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerindeki 400 bin işçimiz, çalıştıkları yerlerdeki, belediye iktisadi teşekküllerinde istihdam edilecekler. dedi...

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Boykot İçin Iphone Kırmak 01:10

Boykot İçin Iphone Kırmak

Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail diyen MHP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş protesto için iPhone telefonunu parçaladı. Amerikan malı olan telefonunu parçalayan Mehmet Gümüş yerli malı kullanın diyor!..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek 00:59

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde belediye bünyesinde çöp toplama işlerinde kullanılan kadrolu eşeklerden 3’ü, hizmet sürelerinin dolması nedeniyle törenle emekli edildi. Törende, semerleri kırmızı kurdelelerin kesilmes..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Protokolü Beklemeden Kurdeleyi Kesen Minik Öğrenci Herkesi Güldürdü 01:07

Protokolü Beklemeden Kurdeleyi Kesen Minik Öğrenci Herkesi Güldürdü

Artvin'de “Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı” etkinliği kapsamında açılacak serginin kurdelesini Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe minik öğrencilerle kesmek istedi. Bir öğrencinin makası alır almaz proto..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

CHP'li Başkanın Taciz Ettiği Kadın Anlattı Bana Neler Dedi Neler 13:16

CHP'li Başkanın Taciz Ettiği Kadın Anlattı Bana Neler Dedi Neler

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından tacize uğradığını iddia eden Deniz Canpolat yaşadıklarını anlattı...

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Başkan Canlı Yayında Depreme Yakalandı 00:44

Başkan Canlı Yayında Depreme Yakalandı

Kahramanmaraş'ta Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, bir internet sitesine canlı yayında röportaj verirken deprem oldu..

Amatör Maç Sonrası Futbolcuların Tekme Tokat Kavga Etmesi 01:25

Amatör Maç Sonrası Futbolcuların Tekme Tokat Kavga Etmesi

Çapaspor’un Arnavutköy Belediye Spor’u 2-1 yendiği maçın ardından ortalık karıştı. İki kulübün futbolcuları birbirine tekme tokat saldırırken, o anlar saniye saniye kaydedildi..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Gümüşhane’de yüzlerce yıllık gelenek sürdürülüyor 09:43

Gümüşhane’de yüzlerce yıllık gelenek sürdürülüyor

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Karamustafa köyünde yüzyıllardır yörede kutlanan ve Rumi takvime göre yeni yıl sayılan ‘Kalandar’ programında eğlenceli anlar yaşandı. Oynanan oyunlarda Belediye Başkan Vekili ve gazeteciler d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanının görevden uzaklaştırılması için Demek ki bir su kaçağı var. Bize gelen bilgiler çok daha farklı dedi...

Amatör maç sonrası futbolcuların tekme tokat kavgası kamerada 01:25

Amatör maç sonrası futbolcuların tekme tokat kavgası kamerada

Çapaspor'un Arnavutköy Belediye Spor'u 2-1 yendiği maçın ardından ortalık karıştı. İki kulübün futbolcuları birbirine tekme tokat saldırırken, o anlar saniye saniye kaydedildi...

Beyoğlu Kudüs için ayakta 04:02

Beyoğlu Kudüs için ayakta

Cuma namazı için Okmeydanı Konak Camii’nde toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başk..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

MHP Lideri Bahçeli Antalya’da 03:21

MHP Lideri Bahçeli Antalya’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın düzenlenecek Belediye Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Antalya’ya geldi...

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalıştılar 03:55

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalışt

Bakırköy Belediyesi'nce doğalgaz, elektrik ve suları kesilen bina sakinleri kış gününü mum ışığında battaniyler altında geçirdi. Zemin etüdünün zayıf olduğu iddiasıyla binaya yıkım kararı veren belediye ekiplerinin uygul..

Hain Saldırıdan Bir Gün Önce Şehit Olmak İstiyorum Demiş 02:05

Hain Saldırıdan Bir Gün Önce Şehit Olmak İstiyorum Demiş

Terör örgütü PYD/PKK mensuplarının saldırısı sonrası camide hayatını kaybeden iki kişiden 72 yaşındaki terzi Muzaffer Aydemir'in saldırıdan bir gün önce iş yerini ziyaret eden vali ve belediye başkanına, şehit olmak ist..

Düşler Tiyatrosu’nda Yoksul Bir Şilili  Alexis Sanchez 01:58

Düşler Tiyatrosu’nda Yoksul Bir Şilili Alexis Sanchez

Henüz yürümeye başlamışken babası tarafından terk edilen bu çocuk, belediye başkanının verdiği kramponlarla hayallerini gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı atmıştı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolmuştan İnmek İstemeyen Antepli Amca 03:00

Dolmuştan İnmek İstemeyen Antepli Amca

Gaziantep'de belediye otobüsüne binen amca otobüsten inmemeye yemin etmiş. Şoför, yolcular amcayı ikna etmeye çalışsa da çabaları boşa çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:02

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İt..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..