#Belki ilhan irem

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Kemal Doğulu - İçindeki Frapanlığı Öldüremedin! 06:27

Kemal Doğulu - İçindeki Frapanlığı Öldüremedin!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Tuğba Çiğdem jürinin yorumlarını alırken Kerimcan Durmaz, Emine Aydın ile Simay Tokatlı'nın ne konuştuğunu merak etti. Simay ise Emine'nin..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadınlar Maçında ' Of Of' Dedirtecek Terslik 00:18

Kadınlar Maçında ' Of Of' Dedirtecek Terslik

Kendi kalesine gol konusunda belki de yılın en büyük şanssızlığını yaşayan bir kadın var, geçmiş olsun.....

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar 00:51

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar

Hasta olduğumuzda, halsiz olduğumuzda annelerimiz daima limon ye derdi. Belki kimilerimiz hala canı çektiğidne limonu tuzlayarak yiyordur. Hatta hatırlarsanız Kemal Sunal Abimizde memleketin azılı suçlularını alt etmek i..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çaldığı GoPro'yla Kendine Mini Belgesel Çeken Aslan 02:25

Çaldığı GoPro'yla Kendine Mini Belgesel Çeken Aslan

Yanına yaklaşmaktan ölümüne korktuğumuz vahşi hayvanların yaşam alanlarına dair görüntüler her daim bizleri etkilemiştir. Bunlar içinde belki de en güzel olanları da çaldıkları kameralarla kendilerini kaydeden hayvanlar ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Video 04:35

Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Vid

Marvel, DC ve Warner stüdyolarının karakterlerini sürekli olarak karşı karşıya getiren, yeniden düzenleyip güzel işler ortaya çıkartan Alex Luthor'un işlerine belki daha önce denk gelmişsinizdir. Kendisi şimdi de Star Wa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Evinin Duvarlarını Tuval Gibi Kullanarak Muhteşem İşler Yapan Engelli Ressam 00:59

Evinin Duvarlarını Tuval Gibi Kullanarak Muhteşem İşler Yapan Engelli

Ankara'dan Muhammed Yalçın'ı belki daha önceden tanıyor olabilirsiniz. Tanımayanlar için kısaca anlatacak olursak, kendisi bir ressam. Evinin duvarlarını tuval olarak kullanarak ortaya muhteşem işler çıkartıyor. Evin içi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı 03:06

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için suikast isteyen Fransız siyaset bilimciye yanıt verdi. Kalın, bu tür söylemlerin asla sıradanlaşmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Kalın, Şunu bilsin..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Selmanca - Temenni 04:18

Selmanca - Temenni

Aşk değil içimdeki derin bir özlem Hasreti bağrımda kara hançer Bir değil, bin değil, Yeni değil bir bilsen Son değil bu ilk değil Yaramdır geçmişten Tadı ruhuma Adı bağrıma Gitsem yanına Kabul olur muyum? Belki yarın..

Melih Gorgun - 14 Bahar 04:28

Melih Gorgun - 14 Bahar

Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayanamam Bil..

  • Candy tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar  Yürü Ya Kulum 02:48

Hülya Avşar Yürü Ya Kulum

Gölgem misali yanımdasın kimseler duymasın Aşık değil ki oyundasın gülün de sana kalsın Ah kendini yorma özlerim sanma Bana yar olamazsın zorla Yürü ya kulum bana dokunma İç çekişimden medet umma Hadi yürü ya kulu..

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Eylemcilere Söven Teyze - Ayıp Oldu Ama İstediler 01:16

Eylemcilere Söven Teyze - Ayıp Oldu Ama İstediler

ikidir gördüğümüz yaşlı teyze yine içli, bu sefer belki çok agresif değil ama ucundan kendince değinmiş eylemlere. muhtemelen aynı gün çekilmiş bir video..

  • JET TV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köprüde 150 Kişinin Aynı Anda Sallanması 00:58

Köprüde 150 Kişinin Aynı Anda Sallanması

Tek başına sallanmaya cesareti olmayan adam, belki başkalarıda yaparsa gaza gelirim diyerek mahalleden 150 kişiyi toplayıp köprüye çıkarmış ve ortaya böyle amaçsız bir görüntü çıkmış. Lan milletin işi gücü yok bunlarla u..

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acımasız Kız Kavgası 01:06

Acımasız Kız Kavgası

Yine bir kız kavgası dayak yiyen kız çok güzel dayaktan öte dayak esnasında ilginç sesler var,Gülüceksiniz belki şaşırırsınız...

  • JET TV tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Gizli Gizli Bale Yapan Minik Bebek 00:31

Gizli Gizli Bale Yapan Minik Bebek

Minik bebek bale yapan kızlara özenip, bir köşede gizli gizli bale yapıyor… Kimbilir, belki de büyüyünce çok iyi bir balet olacak..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birbirinden Korkutucu Böcekleri Takı Gibi Kullanan İlginç Adam 01:36

Birbirinden Korkutucu Böcekleri Takı Gibi Kullanan İlginç Adam

Dünyada ne kadar garip insanlar var dedirten bir olay adam dünyada belki de görmek istemeyeceğiz türden böcekleri takı olarak kullanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 7 yıl önce