#Belma sera bugün senin doğum günün müzik dinle

Zula Oynuyoruz Ep  (12)İyi seyirler 07:38

Zula Oynuyoruz Ep (12)İyi seyirler

Herkese merhaba arkadaşlar ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula videosu çektim iyi seyirler...

Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş! 04:37

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş!

Bugün hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olan icatların ilk ne zaman ve ne şekilde ortaya çıktığını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Totally Accurate Battle Simulator Ep 1 Çok Güldüm 11:54

Totally Accurate Battle Simulator Ep 1 Çok Güldüm

Herkese Merhaba arkadaşlar ben ömer bugün sizlere Totally Accurate Battle Simulator oyunun çektim similasyon oyunudur çok rahat oynayabiliceğiniz bir oyundur rahat bir şekilde indirebilirsiniz Kanalıma abone Olmayı ve Li..

Transformice Oynuyoruz Ep 1 Oyun Tanıtımı 21:27

Transformice Oynuyoruz Ep 1 Oyun Tanıtımı

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere oyun tanıtım videosu çektim oyunumuz online chet oyunudur global kapsamında eğlence strateji oyunudur iyi seyirler Adı= Tranformice.com..

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar 08:03

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar

Bugün ekranların aranılan yüzleri arasında olan oyunculardan,zirve basamaklarına tırmanırken güzellik tacını alarak başlayanları ekranlara getireceğiz.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya'nın En Eski Yoga Öğretmeni: Tao Porchon-Lynch 01:32

Dünya'nın En Eski Yoga Öğretmeni: Tao Porchon-Lynch

98 yaşındaki Tao Porchon-Lynch, 75 yıldır insanlara yoga öğretebilmek için her sabah saat 5'te uyanıyor. Her şey mümkün, hiçbir şey imkansız değil. Her sabah uyandığınızda bugün hayatımın en güzel günü olacak deyin ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patates Salatası 03:07

Patates Salatası

Bugün Sizlerle Patates Salatası Yaptık Umarım Beğenmişsinizdir.Abone Olmayı Unutmayınız...

Gta 5 Oyunuyoruz Ep 3 İyi Seyirler 31:08

Gta 5 Oyunuyoruz Ep 3 İyi Seyirler

Herkese Merhaba arkadaşlar bugün sizlere çok eğlenceli Gta 5 serbest mod oynadım Online izleyicilerimiz yorum kısımına yazabilir iyi seyirler.Kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayalım...

Niloya Yumurta Hd İzle 05:27

Niloya Yumurta Hd İzle

Sarı kanat bugün çok huysuzdur. Hiç yumurta vermeyi istememektedir. Niloya ise yumurtayı almaya kararlıdır. Sarı kanat ve Niloya arasında eğlenceli bir mücadele yaşanır. Niloya kahvaltı sofrasına yumurta getirebilmek içi..

Niloya Sakarlığım Üstümde Hd İzle 05:51

Niloya Sakarlığım Üstümde Hd İzle

Niloya o gün çok sakardır. Resim yaparken duvarı boyar. Duvarı silerken, vazoyu kırar. Vazoyu yaptım derken yastık kılıfını yırtar. Niloya bugün gerçekten çok sakardır. Annesine tüm bu olanları nasıl açıklayacaktır!..

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek! 07:16

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek!

Çok şükür dünya yine Avengers’a doyacak! Bugün The Avengers Age of Ultron ile ilgili 10 muhteşem gerçeği sıralıyoruz. 2018 ve 2019’da Infinity War 1 ve 2 bölümleriyle karşılayacak olan The Avengers gişeyi yine sarsacak g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şenol Güneş'ten Cüneyt Çakır Eleştirisi 06:59

Şenol Güneş'ten Cüneyt Çakır Eleştirisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Aynı şeyi Avrupa kupası dönüşü Başakşehir'de yaşamıştık. Yine hakem Cüneyt Çakır'dı. Avrupa kupasına vermeyince bu maçlara veriyorlar. Bugün de aynı şeydi dedi...

Zula Oynuyoruz Ep (27) İyi Seyirler 08:22

Zula Oynuyoruz Ep (27) İyi Seyirler

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere zula videosu çektim iyi seyirler.Abone olmayı ve like atmayı unutmayalım. Diğer Videolarımıda İzliyebilirsiniz..

Zula Oynuyoruz Ep (28) İyi Seyirler 09:42

Zula Oynuyoruz Ep (28) İyi Seyirler

Herkese merhaba arkadaşlar ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli video çektim iyi seyirler.Kanalıma Abone Olursanız Sevinirim..

Kemal Doğuludan Şok İtiraf - Aleyna Bana Yürüyor! 12:08

Kemal Doğuludan Şok İtiraf - Aleyna Bana Yürüyor!

İşte Benim Stilimde Kemal Doğulu'dan yarışmacı 3 Aleyna ile ilgili kafa karıştıran açıklamalar geldi.Programa bugün Hakan Ural misafir olarak katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Kemalin Gözyaşları Melisi Etkiledi! 03:28

Kısmetse Olur - Kemalin Gözyaşları Melisi Etkiledi!

Evlilik programı Kısmetse Olur da yeni başlayan Melis ve Kemal ilişkisinde bugün damat adayının gözyaşları damgasını vurdu, bu durumsa Melis'i çok etkiledi...

  • ANKA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler 00:55

Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler

Örnek alınması gereken ülkelerin belki de en başında gelmesi gereken ülke Japonya'dır. Okyanusun ortasında adalardan oluşan bir ülke olan Japonya, yaşadığı doğal afetlerle de ayakta kalmasını en iyi bilen ülkelerden biri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle 09:29

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bugün de gizemli kitaptaki Biriktirir, her gün dışarı konur. Artıklara veda temizliğe merhaba bilmecesini çözmek için uğraşırlar...

Zula Oynuyoruz Ep (39) İyi Seyirler 10:11

Zula Oynuyoruz Ep (39) İyi Seyirler

Merhaba benim adım ömer bugün sizlere çok eğlenceli sniper show yaptım bence izlenmeye değer iyi seyirler dilerim Kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Transformice Ep (2) Oyundan Kareler 17:24

Transformice Ep (2) Oyundan Kareler

Sosyal cheat oyunu olan animasyon tarzı 2D grafikli oyunu bugün 2. bölümünü çektim iyi seyirler dilerim.Kanalıma Abone Olmayı ve like atamayı unutmayalım...

Zula Oynuyoruz Ep (41) İyi Seyirler 08:35

Zula Oynuyoruz Ep (41) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli ve noob bir şekilde oynadığım zula videosunu çektim iyi seyirler zulayı katlettim. Kanalıma abone olmayı ve like atamayı unutmayın...

Zekalarıyla Çok Şaşırtan 5 Hayvan ve İnanılmaz Yetenekleri 08:23

Zekalarıyla Çok Şaşırtan 5 Hayvan ve İnanılmaz Yetenekleri

İnsan zihni, tarih boyunca hayvanlarla ilgili en köktenci inançlarını üretti. Daha önce, “Hayvanlar Düşünebilir mi” sorusuna yanıt arayarak, bu köktenci inançlardan birini enine boyuna irdelemiştik. Bugün ise daha spesif..

Bahar ve Emine Birbirine Girdi! 12:54

Bahar ve Emine Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Bahar Candan bugün çoğunluğa uyacağını söyleyerek Merve Sevin'e güzel görünüyorsun dedi. Selin Baygüneşli, Merve'nin terliklerini çok ilginç bu..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engelli Öğrencisi Kamyonu Çok Sevdiği İçin Okula Her gün Kamyonla Getiren Öğretmen. 01:00

Engelli Öğrencisi Kamyonu Çok Sevdiği İçin Okula Her gün Kamyonla Geti

Sakarya'daki bir okulda görev yapan öğretmen Mehmet Karacan'ı konuşuyor bugün. Akyazı ilçesindeki İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin özel eğitim sınıfı öğretmenleri, 16 yaşındaki öğrenci Ömer Far..

Bahar Candan Evime Servisle Gidiyorum Dedi ve Ağladı! 11:12

Bahar Candan Evime Servisle Gidiyorum Dedi ve Ağladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Bahar Candan, Aleyna Eroğlu'na bugün servise bineceğim yanımda sessizce oturup telefon konuşmalarımı dinleyebilirsin deyince Aleyna'dan ald..

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zula Oynuyoruz Ep (47) İyi Seyirler 10:34

Zula Oynuyoruz Ep (47) İyi Seyirler

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli ama bi okadarda proluk yaptığım zula videosuna hoş geldiniz iyi seyirler..

Saç Bakım Rutinim 14:02

Saç Bakım Rutinim

Ben de bayılıyorum “kim nasıl saçını yıkıyor? ne kullanıyor ? ne bakımı uyguluyor ? ” diye interneti kurcalamaya. Bugün de benim zamanla oturttuğum ve saçlarımdan daha memnun olmamı sağlayan tüyoları paylaştık. İyi Seyi..