#Belma sera bugün senin doğum günün müzik dinle

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyle Toplanıyor 01:09

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyl

Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15'te toplanacak. Toplantıda iç ve dış politikaya ilişkin birçok kritik konu masada olacak...

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

Minecraft Hexxit - Örümcek Partisi - Bölüm 2 32:44

Minecraft Hexxit - Örümcek Partisi - Bölüm 2

Merhaba arkadaşlar! bugün sizlerle beraber Minecraft Hexxit oynadık. Kule feth ettik. Böyle videoların devamı için abone olup videoya like atmayı unutmayın...

  • Emrullah tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı 01:25

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’den unutamayacağı bir tokat yiyen Fransa’nın Cumhurbaşkanı Macron yine İslam’a saldırdı. Boyunu aşan açıklamada bulunan Macron İslam, bugün dünyanın her yerinde kriz yaşayan bir dindir deme cüre..

YENİ POMPALI M1014 İLE POMPALIYORUM [PUBG Mobile] 14:17

YENİ POMPALI M1014 İLE POMPALIYORUM [PUBG Mobile]

Mithrain bugün 1-man squad modunda Livik haritasına gelen yeni silah M1014'ü diğer ekiplerin üstünde test ediyor. Rakiplere haritayı dar ettiği bu oyunda sunucunun yarısını vurmayı başarıyor...

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile] 15:45

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile]

Mithrain bugün yine tek başına takımlara karşı Erangel haritasında eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun oynuyor. Başlarda yeteri kadar kill alamasa da oyunun sonunda hakkını vermeyi başardı! :)..

Otobüsle durağa daldı 02:14

Otobüsle durağa daldı

'OTOBÜSÜ ÜSTÜMÜZE ÖYLE BİR SÜRDÜ Kİ,,, CANLI BOMBA ZANNETİM'... BU SÖZLER, BEŞİKTAŞ'TAKİ OTOBÜS DURAĞI FACİASINDA EŞİNİ KAYBEDEN KADINA AİT... DURUŞMAYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELEN KADIN, O DEHŞET ANLARINI BUGÜN MAHKEME..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi 02:35

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi

İstanbul’da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin kararının ardından bu sabah toplu taşıma araçlarında ve duraklarında manzara değişmedi. Öte yandan ayakta giden yolcuların fazlalığı dikkatlerden kaçmadı. İstanbul İl Umumi Hı..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler 03:25

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler

Herkese merhaba bugün yine çok ilginç,pratik, iyi ki öğrendim diyeceğiniz harika fikirler ve zekice düşünülmüş ipuçları ile karşınızdayız. Daha önceki videolarda olduğu gibi bu videoda da çok işinize yarayacak hayatınızı..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Yer gök kırmızı beyaz! 01:23

Yer gök kırmızı beyaz!

YURDUN DÖRT BİR YANI KIRMIZI BEYAZA BOYANDI BUGÜN. 97. YILI TAM DA CUMHURİYETİMİZE YARAŞIR ŞEKİLDE KUTLANDI...

Sevda Demirel Hande Ataizi'ni neden tokatladı? 24:17

Sevda Demirel Hande Ataizi'ni neden tokatladı?

Sevda Demirel yıllar önce Hande Ataizi ile arasında yaşanan olayın detaylarını tek tek anlattı. Hande Ataizi'ne tokat atan Sevda Demirel, ''Bugün olsa yine tokat atarım'' demesi izleyenleri şaşırttı..

  • GÜL tarafından
  • 519 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rusya, Dağlık Karabağ'a yığınak yapmaya başladı 02:47

Rusya, Dağlık Karabağ'a yığınak yapmaya başladı

Rusya bugün Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bulunan Erebuni Havaalanı'na AN 124-100 tipi askeri nakliye uçağı ile 8 adet Mi-8 ve Mi-24 tipi askeri helikopterlerin sevk edildiğini bildirdi. Helikopterlerin ulaşılması zor..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor 01:54

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor

Edirne’de tanesi 10 liraya düşen palamut balığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne’de palamut balığının tanesinin 10 liradan satıldığını duyan vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde balık pazarına akın etti. Balıkçıla..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı 04:34

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı

Gaziantep’te bir veli 3 çocuğunu yüz yüze eğitime motosikletle getirdi. Koronadan korunmak için maske takan veli ve çocukları kask takmamaları ise bir başka tehlikeye davetiye çıkarttı. Yeni tip korona virüsle mücadele k..

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..