#Belma sera bugün senin doğum günün müzik dinle

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım  Orjinal Plak Kayıt 04:30

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım Orjinal Plak Kayıt

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Grup Hepsi - Kalpsizsin 03:25

Grup Hepsi - Kalpsizsin

eren: senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın e kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin hepsi: sözüne hiç(ha haaa..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı 05:02

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yârim Kız Senin Adın Hediye Ben Dola..

  • PengoTV tarafından
  • 1.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:13

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Su Metrisin Önü,Bir Uzun Alan. Birtek Seni Sevdim,Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan, Gerisi Yalan… Hücrem..

Aydın - Kaymaklı Pasta feat Hülya Polat Mp3 03:25

Aydın - Kaymaklı Pasta feat Hülya Polat Mp3

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

Ferdi Tayfur Gönül Oyunu 04:10

Ferdi Tayfur Gönül Oyunu

neden beni buldu beni aglatti beni sizlatti karardi benim dunyam feryadimi duysana kayboldum bir mechul de ellerimden tutsana senin ki sevgi degil senin ki ask degil senin ki gonul oyunu su halime baksana sen degil misi..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi 04:36

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyona İfade özgürlüğüne ilişkin kırmızı çizginin bir kez daha geçilmesi anlamına geliyor sözleriyle tepk..

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım 04:30

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:10

Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Ben hep onyedi yaşındayım. Her ayak sesinde ürperirim. Demirkapının her açılışında, Göğsümün kafesine sığmaz yüreğim. Her türlüsünü tattım, acılarin ayrılıkların. Herşeye biraz alıştım. Bir seni beklerken kendimi yenemed..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı 06:12

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı

11 Aralık 1987 Yılında hayata gözlerini yuman Masal Teyze Adile Naşit 1930 yılında bundan tam 86 yıl önce bu gün gözlerini dünyaya açmıştı. Türk sinemasına , Tiyatrosuna yıllarca emek veren başarılı sanatçımızın tüm sebe..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..