#Belma sera bugün senin doğum günün müzik dinle

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Mapushanelere Attım Postumu - Eser Eyüboğlu 05:00

Mapushanelere Attım Postumu - Eser Eyüboğlu

Mapushanelere Attım Postumu - Eser Eyüboğlu Dinle Söz: Muharrem Ertaş Müzik: Anonim Mapushanelere attım postumu Kayıp ettim yarenimi dostumu Bütün ahbaplarım bana küstü mü? Yandım mapushane senin elinden, Kurtulaydım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik)

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yeter artık yeter Alacağın da kalmadı senin Beter oldum beter Gideceğin de yok gibi senin Yansın önce resimler Zaten bakamıyorum Kalsın bir tek..

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Akın - Seni Çok Seviyorum 03:40

Akın - Seni Çok Seviyorum

Akın - Seni Çok Seviyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri İçimi dolduran, bir dünya aşk olur Gözlerin gözlerime deyince Sesini duymasam Her rüya dert olur Ellerin ellerimden gidince Güneşi al benden, Geceyi al ne olur, Haya..

Mehtap Meral - Dağınık Aşk 03:50

Mehtap Meral - Dağınık Aşk

Mehtap Meral - Dağınık Aşk Dinle Dağınık Aşk şarkı sözleri ile Yine yalnızlık sarıyor beni Aşk gitti gölgesi bendedir Gelip geçtiğim bütün aşklardan Senin sözlerin benim ezberimdedir Yar sözüne kandım Ben seni şiir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Sancak - Üşüyorum Aldırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardınd..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar 06:09

3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar

Şanlıurfa’da cumartesi günü sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin ise yaralandığı kaza sonrası vatandaşlar lastik yakıp yolu trafiğe kapattı. Olay yeri..

Antalya'daki Hortum Felaketinin Boyutu 01:13

Antalya'daki Hortum Felaketinin Boyutu

Antalya'nın 3 ilçesini aynı saatte hortum vurdu. Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde çıkan hortumda toplam yaralının 31 olduğu öğrenilirken, yüzlerce sera yerle bir oldu, bazı ev ve camiler zarar gördü..

Küresel Isınma Nedir 01:12

Küresel Isınma Nedir

Küresel ısınma, başlıca atmosfere salınan gazların neden olduğu düşünülen sera etkisinin sonucunda, Dünya üzerinde yıl boyunca kara, deniz ve havada ölçülen ortalama sıcaklıklarda görülen artışa verilen isimdir...

ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ 05:14

ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Deniz Uğur (Seher Yılmaz), Mine Tugay (Şeniz Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Simay Barlas (Damla Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay), Bahar Şahin (Ceren Yılmaz), Sera K..

  • JET TV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması 01:55

Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması

Avrupa Birliği’ne bağlı Kopernik Atmosfer Gözlem Servisi, Dünya'da sera gazlarının artmasıyla birlikte ilk kez 1980'lerin ortalarında ortaya çıkan ve canlıları zararlı mor ötesi ışınlardan koruyan Kuzey Kutbu semalarında..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
céline dion - Letoile 03:14

céline dion - Letoile

Un soir sur le bord du chemin Il y avait une étoile Je l'ai ramassée Elle m'a souri au creux des mains Comme si c'était normal Je crois qu'elle m'attendait Je l'ai prise avec moi J'entends souvent sa voix Tant que je..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle 2:05:06

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle

Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber gizlice Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler ..

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..