#Belma sera bugün senin doğum günün müzik dinle

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu 02:05

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu

Silivri’nin Selimpaşa Mahallesinde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, işyerinin yanına sokak hayvanları için de mini restoran açtı. Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğl..

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Yaşar İpek  Aşkım 04:37

Yaşar İpek Aşkım

Hani Askindim Hani Sansindim Günün Nesen Sevincin canda canindim Gittiginde ne oldu mutlu oldunmu Bende kalan yüreginle huzuru buldunmu Ikimizde yapayanliz hasretlerdeyiz Bana inat inadina esir oldunmu Görünmez ask..

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle 1:42:57

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle

Küçük yaşlarda babasını kaybeden, ancak babasının hayattaki tüm korkularıyla yüzleşmesini salık veren öğüdünü hiçbir zaman unutmayan Sedat (Tolga Çevik) Çıralı, Kemer'de tek başına yaşamaktadır. Ancak babasının öğüdünü h..

  • PengoTV tarafından
  • 3.455 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumarbazlar Efendisi  Film İzle 2:00:42

Kumarbazlar Efendisi Film İzle

Film Hakkında: Efsane bir kumarbazı konu alan Kumarbazlar efendisi filmi, bu kumarbazın farklı kılan özellikleri ise kendine özgü yeteneklerinin olmasıdır. Günün birinde arkadaşının borcunu ödemesinde yardımcı olur. Faka..

  • PengoTV tarafından
  • 11.668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bana Adını Sor Film İzle 1:38:16

Bana Adını Sor Film İzle

13 Mart 2015 tarihinde gösterime giren Bana Adını Sor adlı Türk filmi, IMDB üzerinden 6.3/10 puan alarak tüm kalitesini biz sinemaseverlere gösteriyor. Dram türüyle karşımıza çıkan filmin yönetmenlik koltuğunda Taner Gün..

  • PengoTV tarafından
  • 6.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:16:53

Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun k..

  • Tv Series tarafından
  • 7.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Hırsız Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:24:56

Sevimli Hırsız Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Sevimli Hırsız filmi, yönetmenliğini Kartal Tibet’in üstlendiği, filmin ana karakterlerini Kemal Sunal ve Nil Ünal’ın oynadığı, 1988 senesi yapımı olan bir Türk yeşilçam sineması filmidir. Sevimli hırsız izle filmini key..

  • PengoTV tarafından
  • 5.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle 1:08:18

Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle

Film, bir trafik kazasına tanıklık yaptığı için hayatı değişen bir adamın hikâyesini konu edinir. Kemal ailesiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Günün birinde bir trafik kazası yüzünden Kemal’in başı derde girer. Kazada bi..

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4 00:54

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4

Hardcore action RPG The Surge is about to receive brand new content with a major new expansion! A Walk in the Park is coming December 5 to PlayStation®4. Watch today’s Teaser Trailer to get a first glimpse of the amuseme..

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇zi̇m Çocuklarımız Dayanışma Derneği̇ 'nden Anlamlı Proje 00:56

Bi̇zi̇m Çocuklarımız Dayanışma Derneği̇ 'nden Anlamlı Proje

Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği, Etiler’de toplantı düzenledi. İki yıla yakın süredir faaliyette olan derneğin kurucu başkanı Sinem Nefesoğlu, günün anlamıyla ilgili “Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği”nin kurucu ..

  • BETA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:57:46

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:00

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Diz kireçlenmesinin ilk belirtileri yorgunlukla ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Daha sonra bu ağrı giderek şiddetini artırır, günün hemen her saatinde hastayı raharsız etmeye başlar. Başlangıçta uzun süre hareketsiz kaldı..

  • NABIZ tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Öteki Taraf Hd İzle 1:39:11

Öteki Taraf Hd İzle

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yen..

Ali Kundilli 1 İzle (Sansürsüz) 1:58:08

Ali Kundilli 1 İzle (Sansürsüz)

Cem Gelinoğlu'nun yaratmış olduğu Ali Kundilli karakteri, modern hayat şartlarını, sigortalı ve sabit bir iş olanağını reddeden, sürekli olarak kendi projelerini üreten ve günün birinde bi projelerinin birileri tarafında..

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

Rec 3 - Diriliş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:15

Rec 3 - Diriliş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koldo ve Clara için hayatlarının en önemli günüdür. Herşey çok normal başlamıştır, özellikle gelin ve damat ile onların aileleri olmak üzere herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakat birdenbire bazı mis..

Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..