#Belma sera bugün senin doğum günün müzik dinle

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm) 38:00

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm)

Ölürsem yalnızlıktan Ve senin kötü kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor Sakın gelme istemem Çok kor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.465 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Yaşar - Beni Koyup Gitme 03:50

Yaşar - Beni Koyup Gitme

BENİ KOYUP GİTME Beni koyup gitme ne olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kıyısında otur. Gemiler sensiz gitsin b..

Mahmut Çınar - Güz Geçer 04:16

Mahmut Çınar - Güz Geçer

Şarkı Sözleri Güz geçer, üzülme güz geçer Sevdaysa izi kalır yüzünde, aldırma... Yalancı bir güneş hayat boyu Mavi bir kuş ötüşü camında, aldanma... Bir rüya duyar, bir ses görürsün İçinde, evin olmuş bir his bulursun Ne..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Diz Dize 02:50

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Şarkı Sözleri Evimizin önünden dere akar denize Yaşlansaydık sevdiğim senin ile diz dize Kara yemiş dalının açtı beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı Yüce dağ değildim duman sardı b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Bülent Ersoy - Geceler 04:07

Bülent Ersoy - Geceler

Bu sevdanın sonu gelmez sana veda ediyorum Yeni bir sevgili buldum deli gibi seviyorum Dindi gözlerimde yaşım tuzsuz aşım dertsiz başım Dindi gözlerimde yaşim tuzsuz aşım dertsiz başım Bundan böyle arkadaşım geceler ..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Erol Budan - Kendin Bilirsin 04:46

Erol Budan - Kendin Bilirsin

Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sev..

Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin 04:59

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin

Beklediğim Ne Varsa Sensin şarkı sözleri ile Tünemiş kuşlar gibiyim enkaz gemilerde Bırakıp gitmişsin beni bomboş şehirlerde Kış ısırır zorlu geçer ıssız sahillerde Tek parçayken de eksiktim malum nedenlerle Önümde ku..

Bilge Su - Yaralı 03:57

Bilge Su - Yaralı

BİLGESU - YARALI Seni de beni de savurmuştu hayat Parçalara ayırmıştı önce Ne senin suçun vardı Ne benim günahım O zaman olmalıydı böyle O yüzden kanattık öpüşürken dudaklarımız ilk tanıştığında O yüzden yaraladık sev..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana inandıran Beni kusturan şeyi kaldır Al..

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Karanlık Günler şarkı sözleri ile Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana ina..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Melek - Sana Söz Bew3adak 03:16

Melek - Sana Söz Bew3adak

Şarkı Sözleri: Habibi, habibi, habibi (sevgilim, sevgilim, sevgilim) Ya nour 3ayni. (gözümün nuru sevgilim) Köşe bucak kaçarken aşktan Çekimine girdim uzaktan Aşk bana kaldı dolunaydan Sana tutsak kalbim of aman Korkmu..

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm 03:20

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm

' Bu Akşam Ölürüm '' Sözleri Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen beni tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm,büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu ak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 5 yıl önce
C Blok - Dün Gelecekten Döndüm 03:35

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm

Dün Gelecekten Döndüm Şarkı Sözleri İle Masaların üzerine çıktım Oradan ikimize baktım Gözüm üzerinde kaldı Aklım geçmişte Dün gelecekten döndüm O hatalar hep oldu Onları düzeltiverince Şimdi sevi’cez Ama tatlım bence ..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Oğuz Gülen - Ceylan 02:52

Oğuz Gülen - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Masa üstünde şamdan yine kaldım akşamdan Ceylan almazsa eve girerim artık Ya bacadan ya camdan… İçtiğim duble rakılar, gittiğim öbür karılar Beş manita birden sığan geniş geniş karyolalar Köp..

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın 03:47

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın

Karanlığıma Mavi Boyansın şarkı sözleri ile Senin benimle ne derdin var? Geliyorum ah hüzünleri bir kenara at Elimde sevgin var, değerini bil kaybettiğin ufuklara bak Gözünü maviye döndür, kendini yak Ya da kendini sön..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..