#Belma sera bugün senin doğum günün müzik dinle

Kutlamayı Patlangaçla Mahveden Denyo Öğrenci 00:18

Kutlamayı Patlangaçla Mahveden Denyo Öğrenci

Öğrenciler doğum günü olan öğretmenlerine küçük bir sürpriz hazırlamak istemiş. Ancak içlerinden biri konfetiyi öğretmeninin yüzüne patlatmış. Büyük ihtimalle bu sene sınıf tekrarı yapacaktır...

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç'tan Yıldız Tilbe İmzalı Rap Şarkısı Geliyor 04:24

Serdar Ortaç'tan Yıldız Tilbe İmzalı Rap Şarkısı Geliyor

Serdar Ortaç Hadise'nin doğum gününe daha öncede kameralara yakalandığı Leman Hanım'la katıldı! Leman Hanım için ne dedi? Yıldız Tilbe imzalı rap şarkısı çıkarmaya hazırlanan Serdar Ortaç şarkının bir kısmını okudu!..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşeyi paramla alırım diyor. 00:54

Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşe

Donald John Trump, Amerikalı iş adamı, siyasetçi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin günümüzdeki başkanı. Doğum tarihi: 14 Haziran 1946 (73 yıl yaşında), Jamaica Hospital Medical Center, New York, ABD Boy: 1,9 m Parti: C..

Sahte Kazı Kazan ile Fena Şakalanan Eleman 01:13

Sahte Kazı Kazan ile Fena Şakalanan Eleman

Doğum gününde arkadaşları tarafından kötü bir şakaya maruz kalan eleman , arkadaşları tarafından verilen sahte kazı kazandan çıkan ikramiyeyi gerçek sanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Terk edilen aslan yavrularına köpek annelik yaptı 00:47

Terk edilen aslan yavrularına köpek annelik yaptı

Rusya’da yeni doğum yapan anne aslan 2 yavrusunu terk edince, hayvanat bahçesindeki köpek aslan yavrularını emzirmeye başladı...

Hatunun Konfeti ile İmtihanı 00:23

Hatunun Konfeti ile İmtihanı

Arkadaşının doğum günü partisine katılan hatun sıra konfeti patlatmaya gelince bunu başaramamış. Konfetiyi bir türlü patlatamayan hatunun o anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık 00:07

Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık

Doğum günlerinde yeni yaşına giren kişinin suratını yaş pastaya vurmasıyla biten pasta şakasının yapılmasını beklemeyen ufaklık kendi işini kendi görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi 02:43

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi

YİNE BİR KADIN, YİNE YİTİP GİDEN BİR HAYAT... 6 AY ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIĞI KOCASINI AFFEDEN 29 YAŞINDAKİ KADIN, O MERHAMETİNİN BEDELİNİ CANIYLA ÖDEDİ... KIZININ DOĞUM GÜNÜNDE VAHŞİCE KATLEDİLDİ.....

Pastasındaki Mumları Yumrukla Söndüren Kadın 00:07

Pastasındaki Mumları Yumrukla Söndüren Kadın

Doğum günü kutlamasında pastası üzerindeki mumları pandemiden dolayı üflemek istemeyen kadın, mumları söndürmek için yumruk kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı 02:09

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı

BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTILAR. AVRASYA TÜNELİ'NE GİRDİKLERİ ANDA SEDA GİRAY'IN DOĞUM SANCISI TUTTU. VE DEVİN EGE DÜNYAYA GÖZLERİNİ YOLDA AÇTI. 2 KİŞİ GİRDİKLERİ TÜNELDEN 3 KİŞİ ÇIKAN GİRAY AİLESİNİN Y..

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

Yine estetik operasyon faciası! 02:05

Yine estetik operasyon faciası!

'KARNIMDA SANKİ BİR ŞEY PATLAMIŞ GİBİ'... BU SÖZLER DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULMAK İSTERKEN,, BİN PİŞMAN OLAN BİR KADINA AİT... İDDİAYA GÖRE, GEÇİRDİĞİ ESTETİK OPERASYON FACİAYLA BİTTİ. KARNINDA DELİK OLUŞAN KADIN, ÜZÜNTÜD..

Cemil doğum gününde annesiz kaldı 01:37

Cemil doğum gününde annesiz kaldı

OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜ İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKTI... ÖLÜM ONU YOLDA YAKALADI… ÖLEN GENÇ KADININ EŞİNİN SOSYAL MEDYADA YAZDIKLARI SEVENLERİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ KATLADI... BİR AİLEYİ PARÇALAYAN KAZA VE BİR ADAMIN ÇOK SEVDİĞİ KARISINA KAH..

Aşı olmayan üç doktor virüs kurbanı! 01:45

Aşı olmayan üç doktor virüs kurbanı!

Corona virüs tedavisi gören Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı İlhami Atılgan ile Patoloji Uzmanı Murat Tad kurtarılamadı. İki doktorun ortak özelliği ise corona virüs aşısı olmamalarıydı...

10 bin metre yükseklikte doğdu! 01:32

10 bin metre yükseklikte doğdu!

Afganistan'dan İngiltere'ye kaçan yolcuları taşıyan THY uçağında Soman Noori'nin doğum sancıları başladı. Havva ismi verilen bebek 30 bin feet yükseklikte doğdu...

Koronaya yakalandı bebeğini göremedi! 01:38

Koronaya yakalandı bebeğini göremedi!

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde ebe olan Duygu Ömrüuzun doğum yapmasına 3 hafta kala corona virüse yakalandı. Karnındaki bebeği ameliyatla alınıp kuvöze konulan ebe, tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede hayatını kaybetti...

Anne ölümlerinde 5 kat artış var! 02:21

Anne ölümlerinde 5 kat artış var!

Gebelerde Covid-19 vakalarında yaklaşık 5 kat artış yaşandığını belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, her hafta 100’ün üzerinde anne adayında yeni Covid-19 vakası tespit ed..

BU KODA DİKKAT! GIDAMIZ İLE BÖYLE OYNADILAR! Doğumdan Sonra Bunu Mutlaka Yapın! 25:44

BU KODA DİKKAT! GIDAMIZ İLE BÖYLE OYNADILAR! Doğumdan Sonra Bunu Mutla

01:51 Türkiye'nin tarımı ile nasıl oynadılar? 07:54 E120 koduna dikkat! 10:51 Sezaryen doğum tip 1 diyabete mi sebep oluyor? 15:19 Sultan tavuk ve radura simgesi 17:30 Göbeğini güneşlendir, zayıfla! 22:38 Özüt ve ekst..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 2 ay önce
Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.496 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman 02:37

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman

Greg, kendisinden beklenmeyecek biçimde büyük büyükannesinin 90. doğum günü partisine gitmek ister; ve ailesi bu uzun yolculuğa ikna olur. Yine oyunlar çeviren Greg'in asıl amacı bambaşkadır. Büyük büyükannenin yaşadığı ..