#Belçikanın başkenti brükselde

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu 05:02

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu

İsveç'in başkenti Stockholm'de yüzlerce kişi bir araya gelerek, ABD Başkanı donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'İn başkenti ilan etmesini protesto etti...

Şam’da Sel Felaketi 06:35

Şam’da Sel Felaketi

- Suriye’nin başkenti Şam'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle birçok bölgeyi sel bastı. Suriye’nin başkenti Şam’da fırtına yaşandığı, şiddetli yağışların ise su taşkınlarına yol açtığı belirtildi. Uzun yılların ard..

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü 00:30

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü

İsveç doğumlu 28 yaşındaki DJ Avicii, Umman'ın başkenti Maskat'ya ölü bulundu. İki MTV, bir Billboard Müzik Ödülü'nün sahibi Avicii, 2 defa da Grammy'ye aday gösterilmişti. Asıl adı Tim Bergling olan ve Aviciii ismiyl..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge 01:33

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresi, gergin geçen 1 ayı geride bıraktı. Savaş halen belirsizliğini korurken, Rus askerleri arkalarında birçok mühimmat ve tank bıraktı. Çatışma sırasında kullanılamaz hale geldiği tahmin ..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor 02:23

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisinde, her biri yüzlerce yıllık 47 el yazması Ku..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi 01:09

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisi, ziyaretçi akınına uğradı...

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Fransa'da 02:14

Fransa'da "Teröre Lanet" Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı

Fransa'da Teröre Lanet Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen terör karşıtı mitingd, ellerinde demir çubuklar bulunan PKK'lı grubun saldırısına uğrayan bazı kadın ve çocuklar yaralandı...

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Arjantin’de bir ortaçağ köyü: Campanopolis 01:06

Arjantin’de bir ortaçağ köyü: Campanopolis

Arjantin'in başkenti Buenos Aires yakınlarındaki masalsı ortaçağ köyü Campanopolis ziyaretçilerini büyülüyor. Ancak köyün tarihi göründüğü kadar eski değil...

Hindistan′da çocuk hakları mücadelesi 00:56

Hindistan′da çocuk hakları mücadelesi

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi hafta sonunda iki günlük Çocuk Hakları Zirvesi'ne ev sahipliği edecek. Zirvenin organizatörlerinden, 2014 Nobel Barış Ödülü sahibi Hintli çocuk hakları savunucusu Kailaş Satyarthi ülkede ..

Mısır'da Kıpti kilisesine saldırıda ölü sayısı 25'e çıktı 01:45

Mısır'da Kıpti kilisesine saldırıda ölü sayısı 25'e çıktı

Mısır'ın başkenti Kahire'de Kıptilere ait bir Katedral'e düzenlenen terör saldırısında en az 25 kişi öldü 49 kişi de yaralandı. Saldırı nedeniyle Mısır'da 3 günlük yas ilan edildi. Patlamanın gerçekleştiği bölgede to..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro 02:07

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro

Irak'ta Büyük Tiyatro Irak'ın başkenti Bağdat'ta kameralara yansıyan bir görüntü oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu kanıtlar cinsten. A Haber ekranlarında 'Sabah Ajansı' programında yayınlanan görüntülerin iç yüzünü..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var 00:50

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var Afganistan'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Bagram Hava Üssü'nde büyük bir patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; ölü ve yara..

Nijerya'da kilisenin çatısı çöktü- En az 60 ölü 00:34

Nijerya'da kilisenin çatısı çöktü- En az 60 ölü

Nijerya'nın Akwa Ibom eyaletinin başkenti Uyo'da bir kilisenin çatısı çöktü. Yerel medya olayda 50 ile 200 arasında ölü olduğunu aktardı. Ayinin yapıldığı kilisenin çatısının henüz inşaat halinde olduğu bildirildi. B..

AB Bakanı Çelik: Halep’te Dünyanın Gözü Önünde Bir Soykırım Gerçekleştiriliyor 02:06

AB Bakanı Çelik: Halep’te Dünyanın Gözü Önünde Bir Soykırım Gerçekleşt

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Almanya’nın başkenti Berlin’deki temasları kapsamında Türk ve Alman medya temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda bir konuştu...

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Bulutların üstünde buz kayağı ...OkoTower 01:03

Bulutların üstünde buz kayağı ...OkoTower

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir gökdelenin 85'nci katında buz kayağı pisti açıldı. Pist, dünya üzerinde yerden en yüksek buz kayağı tesisi olma özelliğine sahip...

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek 00:22

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın başkenti Berlin'de, metro istasyonunda bir kişi kadına tekmeli saldırı düzenlemişti. Sınırları zorlamaya çalışan bu yavşak takımları şimdide Hollanda'da zenci bir kadına arkadan yaklaşıp t..

  • PengoTV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce