#Belçikanın başkenti brükselde

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını 00:54

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan bir adam elindeki cep telefonuyla yanlış eve giren polisleri sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak reklam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesine Kızdı Diye Otobüs Şoförünü Kanlar İçinde Bıraktı! 00:31

Annesine Kızdı Diye Otobüs Şoförünü Kanlar İçinde Bıraktı!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bir şahıs, annesine kızan belediye otobüsü şoförüne saldırdı...

Eve Giren Sarhoş Geyik Böyle Saldırdı! 00:49

Eve Giren Sarhoş Geyik Böyle Saldırdı!

İsveç'in başkenti Stockholm'de çürüyen elmaları yedikten sonra sarhoş olan bir geyik, cam kapıyı kırarak girdiği bir evde hasara yol açtı...

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Yapay Zekada Son Nokta! 00:46

Yapay Zekada Son Nokta!

Teknoloji ve Oyun sektörünün başkenti olan Tokyo'da yeni ve gelişen teknoloji öyle değişimler getiriyor ki, ortaya çıkan gerçeküstü materyaller karşısında insan inanmakta güçlük çekiyor. O teknoloji ürünlerinden biri de ..

Mesut Özil'den Büyük Gaf! 00:23

Mesut Özil'den Büyük Gaf!

Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, İngiltere'nin başkenti Londra'daki evinin kapılarını özel bir yayın için açtı. Yıldız futbolcu evini tanıtırken III. Selim portresini, O Osmanlı padişahıydı, İstanbul'..

Lamborghini'yi Çekmek İsteyen Polisin Zor Anları 02:04

Lamborghini'yi Çekmek İsteyen Polisin Zor Anları

İngiltere'nin başkenti Londra'da caddeye park eden Lamborghini marka spor arabayı fark eden polis, aracı çekiciye yüklemek isterken zor anlar yaşadı. O anlar bir cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen! 00:26

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bir akaryakıt istasyonunda benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. İstasyonda uyarılara aldırmadan sigara içen gence, görevli de yangın söndürücü tüple müdahale etti. Ortalık bir anda kö..

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik 01:57

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik

İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık ettikten sonra ortak basın toplantısı düzen..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Son dakika Paris'teki Patlama 01:34

Son dakika Paris'teki Patlama

Son dakika haberine göre, Fransa'nın başkenti Paris'teki Ürdün askeri ataşeliği önünde bir motosikletin patladığı belirtildi. Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nden ülkenin resmi haber ajansı Petra'ya yapılan açıklamada,..

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Sahte Tanrının Doğuşu  04:42

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 2.542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çapkın Adamın Kadına Bakarken Yere Kapaklanması 00:35

Çapkın Adamın Kadına Bakarken Yere Kapaklanması

İngiltere'nin başkenti Londra'da kadına bakarken park halindeki bisiklete takılıp yere kapaklanan adamın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüreği Güzel İnsanın Kalbi Duran Ceylanı Hayata Döndürmesi 01:37

Yüreği Güzel İnsanın Kalbi Duran Ceylanı Hayata Döndürmesi

Meksika'nın başkenti Meksiko'da kalbi duran ceylanı suni teneffüs yaparak hayata döndüren yüreği güzel insanın görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

65 Metrelik Bina 5 Saniyede Böyle Yıkıldı 00:29

65 Metrelik Bina 5 Saniyede Böyle Yıkıldı

Çin'in Shanxi Eyaletinin başkenti Taiyuan'da 65 metrelik bir bina patlatıldı. Patlama ile birlikte binanın yıkılması 5 saniye sürdü...

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Maraton Savaşı  04:54

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Dar Boğaz Savaşı 04:56

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Atina Donanması Yanıyor 04:58

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Atina Donanması Yanıyor

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Atina Donanması Yanıyor Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 1 04:13

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 1

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Belgrad Bayraklı Camii’nde Kur’an Okudu 01:18

Erdoğan, Belgrad Bayraklı Camii’nde Kur’an Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Osmanlı döneminden kalma Bayraklı Camii'nde Kur'an okudu..

Somali'deki Saldırıda Ölü Sayısı 189'a Yükseldi 01:05

Somali'deki Saldırıda Ölü Sayısı 189'a Yükseldi

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölü sayısı artıyor. Toplu taşıma araçlarının kullandığı istasyon yakınlarında gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 189'a yükseld..

Saç Kesimini Beğenmeyen Adam Berberi Öldürdü! 00:38

Saç Kesimini Beğenmeyen Adam Berberi Öldürdü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da saç kesimini beğenmeyen ve bu yüzden berberle tartışan şahıs, eline bıçak alınca kovalamaca yaşandı. Şahsı cadde ortasında yakalayan adam, berbere art arda bıçak darbeleri savurdu. Talihsiz ..

Sudanlı Ali Savaşlardan Kaçamadı 00:52

Sudanlı Ali Savaşlardan Kaçamadı

Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin ablukasında sıkışan Sudanlı Mirsal Ali, yıllar önce iç savaş yüzünden terk ettiği ülkesine geri dönebilmek istiyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Varşova'da Polonya Parlamentosu Alt Kanadı Sejm Başkanı Marek Kuchcinski'yi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya'nın başkenti Varş..

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 2 04:04

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 3 02:28

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..