#Benimle kal kamera arkası

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilek Tutup Çeşmeye Para Attıktan Sonra Ne Olur? 04:38

Dilek Tutup Çeşmeye Para Attıktan Sonra Ne Olur?

İnsanlar yüzyıllardır dilek tutup bir para aracılığıyla çeşmeye atarlar. Hemen hemen her çeşmenin altında yatan en az bir dilek vardır. Kal Athannassov, John McDonald, ve Echo Wu'nun hazırladığı kısa film atılan dilekl..

Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Albüm) 44:03

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Al

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 12 MUHAYYER KÜRDİ (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Muhayyer Kürdi Peşrev 00:00 2. Varmı Hacet Söyleyim Ey Gültenim 00:52 3. Yaylı Tanbur Taksimi 03:38 4. Bakışı Çağırır Beni Uzaktan 04:4..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Uygar Doganay - Hergün İsyan 04:55

Uygar Doganay - Hergün İsyan

Olmasaydın zalım bende Ağlamazdım hergün böyle Gideceksen güle güle Kal diyemem canım sana Dur diyemem canım sana Ağlıyorum hergün isyan Sensiz doğmaz güneş haram Gecem günüm kara zindan Gideceksen güle güle git..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Barış Arduç Ve Elçin Yeni Filmlerinin Çekimlerine Başladılar 00:58

Barış Arduç Ve Elçin Yeni Filmlerinin Çekimlerine Başladılar

Barış Arduç Ve Elçin Sangu Yanımda Kal İsimli Romantik Komedi Filminin Çekimlerine Başladılar..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elçin Sangu  -Özel Röportaj 05:58

Elçin Sangu -Özel Röportaj

Ünlü oyuncu kızıl saçlı güzel Elçin Sangu şu sıralar Yanımda Kal sinema filmi için setlerde geçen zamanlarını ve özel yaşantsıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şimdiye Kadarki Gördüğünüz En Zeki Köpek 01:39

Şimdiye Kadarki Gördüğünüz En Zeki Köpek

Bu İnanılmaz Köpeğin sahibi Mary Avustralya Çoban Köpeği (Border-Aussie karışımı ) Secret yeteneklerini saymakla bitiremiyor .Köpek numaralarını düşündüğünüz zaman, muhtemelen Otur, Kal veya (yuvarlan) Roll Over gibi k..

  • Cowboy tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Designated Survivor 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:29

Designated Survivor 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Aralık Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x10 Promo/Preview Line of Fire (Fall Finale) Designated Survivor Season 2 Episode 10 Promo De..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Rehle Rehle Na - Hindi Pop- Indian Song by Hunterz 04:17

Rehle Rehle Na - Hindi Pop- Indian Song by Hunterz

Rehle Rehle - Hunterz - Lyrics rehle rehle naa yaar meri ankhiyon mein rehle rehle naa raat din tu rehle rehle naa yaar meri dhadkan mein aa rehle rehle naa manja tu yeh main naa janu mujhe pyaar yeh kaise hogeya yeh b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:29

Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Şubat Çarşamba ABC'de Designated Survivor 2x11 Promo/Preview Designated Survivor Season 2 Episode 11 Promo Designated Survivor 2x11 Promo (HD) ..

Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:00

Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm 2.Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Şubat Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x11 Promo #2/Preview Grief Designated Survivor Season 2 Episode 11 Promo #2 Designated Surviv..

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Designated Survivor 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 01:00

Designated Survivor 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 7 Mart Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x12 Promo/Preview The Final Frontier Designated Survivor Season 2 Episode 12 Promo Designated Sur..

Nadir Montage (Komik Montaj) 03:03

Nadir Montage (Komik Montaj)

Eğer videoyu beğendiysen kanalıma aşağıdaki butonlardan abone olabilirsin ve like butonuna yumruğu basabilirsin bu tür içeriklerden daha çok istiyorsan takipte kal kendine iyi bak baybay!!!..

  • NBO ÇAKMA tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Designated Survivor 2. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:28

Designated Survivor 2. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Mart Çarşamba ABC'de Designated Survivor 2x13 Promo/Preview Original Sin Designated Survivor Season 2 Episode 13 Promo Designated Survivor 2x13..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Designated Survivor 2. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:30

Designated Survivor 2. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Mart Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x14 Promo/Preview In The Dark Designated Survivor Season 2 Episode 14 Promo Designated Survivor ..