#Benzin deposu

SU’DAN SEBEP ARBEDE! 01:41

SU’DAN SEBEP ARBEDE!

Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyünde su deposu inşa edilen alana gelerek sularının alındığını iddia eden grup ile jandarma arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Ekipler kalabalığa biber gazıyla müdahale e..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Mor Ve Bordo Sebzeler Hastalıklarla Savaşıyor 02:12

Mor Ve Bordo Sebzeler Hastalıklarla Savaşıyor

Ramazan ayı yaklaşırken vitamin ve lif deposu yiyecekler de ön plana çıkıyor. Özellikle mor renkli sebze ve meyveler C vitamini deposuyken içeriğindeki lifler sayesinde de uzun süre tokluk hissi sağlamasıyla biliniyor...

Marula Zam Zammı 02:04

Marula Zam Zammı

MARUL MARUL OLALI BÖYLE FİYAT GÖRMEDİ... TANESİ BAZI YERLERDE 45 LİRAYA KADAR YÜKSELDİ... SADECE O KADAR DA DEĞİLDİ... SOFRALARIN BAŞ TACI, ŞİFA DEPOSU YEŞİLLİKLER DE EL YAKMAYA BAŞLADI.....

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

ÖTV Artışı Sonrası Hangi Araçlar Kaç Lira Zamlandı? 03:05

ÖTV Artışı Sonrası Hangi Araçlar Kaç Lira Zamlandı?

Uzun zamandır gündemdeki ÖTV artışı 2016 yılı bitip 2017 yılına geçildiğinde yürürlükte olacak. Buna göre hangi araç ve motor hacminde ne gibi bir artış olacak. Tok kapı sesine sahip olmak artık en az 20 bin lira daha p..

  • Cowboy tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi 01:37

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi

Dar gelirlinin tek protein kaynağı, yemek olmayan günlerin kurtarıcısı, vücut geliştiricilerin can yoldaşı yumurta yüzde 0 zamlandı.daha 1 hafta önce 30'luğu 7 lira civarında olan yumurta bugün en az 14 lira. bu artışı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi 01:00

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi

uveytli ünlü program sunucusu Jassem Rajab, programın daha başında konuğuna 'Instagram'ın en yaygaracı kişisi' diyerek meydan okudu ve ardından canlı yayında üzerine benzin dökerek elindeki kibritle tutuşturdu. İşte o an..

Eğitici Çizgi film Çocuklar İçin Arabalar 06:00

Eğitici Çizgi film Çocuklar İçin Arabalar

Benzin istasyonu ile ve arabaya yakıt koyma kurallarıyla tanışacağız. İyi seyirler. ⛽..

Sadri Alışık Vurdu Ve Gol Oldu 00:39

Sadri Alışık Vurdu Ve Gol Oldu

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir...

Sadri Alışık'ın Vasiyetçilerine Gel 00:35

Sadri Alışık'ın Vasiyetçilerine Gel

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır...

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak 00:32

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak

Olay İstanbul'da bir benzin istasyonunda gerçekleşmiş. Olayın kahramanı tabiki bayan şoför ve şirket arabası. Dikiz aynasına bakarak nasıl çarpmayı becerdi orasını bende anlamadım...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bankada Esrarengiz Olay 01:14

Bankada Esrarengiz Olay

Antalya'da bir bankanın camını baltayla kıran maskeli kişi, benzin bidonundaki sıvıyı etrafa döktü...

Adam Doğru Söylüyor 02:07

Adam Doğru Söylüyor

Küresel sermayeyi güzel anlatmış izleyin..

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı! 01:18

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı!

Avustralya'da 22 yaşındaki Myanmarlı sığınmacı Nur İslam isimli adam banka sırasında beklemek istemediği için Commonwealth Bank'a ait bir şubede önce yere benzin dökmüş daha sonra müşteriler kaçarken bankayı ateşe vermiş..

  • JET TV tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akaryakıt İstasyonunda Sigara İçen Sürücüye Pompacının Tepkisi 00:34

Akaryakıt İstasyonunda Sigara İçen Sürücüye Pompacının Tepkisi

Bulgaristan'da uyarılara rağmen benzin alırken sigara içen genç, hayatı boyunca unutamayacağı bir şok yaşamış. Yangın söndürme tüpünü alan adam tüpü sigara içen gencin üzerine boşaltmış...

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntihar Girişimini Görüntüleme Çılgınlığı 04:03

İntihar Girişimini Görüntüleme Çılgınlığı

Adana'da 13 bin lira borcu olduğunu ileri sürerek kafasına tabanca dayayıp üzerine benzin dökerek kendini öldürmek isteyen toplu taşıma sürücüsünü görüntülemek isteyen vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu...

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Da Eski Kopuklardan 00:26

Bu Da Eski Kopuklardan

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır. İffet'in annesi Şadiy..

Kirkoryan İşimizi Görür 00:51

Kirkoryan İşimizi Görür

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır. İffet'in annesi Şadiy..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Bu İyi Laf Yaz Bir Tarafa Unutmayalım 00:31

Bu İyi Laf Yaz Bir Tarafa Unutmayalım

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır. İffet'in annesi Şadiy..