#Berat oluk kaybettik sanıyoruz müzik dinle

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Zeki Mürenin Ölümü 04:22

Zeki Mürenin Ölümü

Sanat güneşini kaybettik..

Yılmaz Köksal İstanbul Tatili 01:53

Yılmaz Köksal İstanbul Tatili

Yeşilçam'ın en karakter oyuncularından Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Sinemada ısrarla hep iyi adamları, ezilen, hor görülen adamları ısrarla gülümseyerek, umutla oynadı. Yüzü, mimikleri, bıyığı ile Yeşilçam'ın sembol yüzler..

Yılmaz Köksal  Kartal Tibet İstanbul Tatili 01:06

Yılmaz Köksal Kartal Tibet İstanbul Tatili

Yeşilçam'ın en karakter oyuncularından Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Sinemada ısrarla hep iyi adamları, ezilen, hor görülen adamları ısrarla gülümseyerek, umutla oynadı...

Şimdi Geçti Buradan Yılmaz Köksal 01:40

Şimdi Geçti Buradan Yılmaz Köksal

Yeşilçam'ın ünlü ismi karakter oyuncusu Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Boğuştuğu kanser hastalığı yüzünden bugün akşam saatlerinde hayatını kaybeden usta sanatçı, 76 yaşındaydı...

Yılmaz Köksal Dağlar Şahini 00:48

Yılmaz Köksal Dağlar Şahini

Yeşilçam'ın en karakter oyuncularından Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Sinemada ısrarla hep iyi adamları, ezilen, hor görülen adamları ısrarla gülümseyerek, umutla oynadı. Yüzü, mimikleri, bıyığı ile Yeşilçam'ın sembol yüzler..

Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca 01:00

Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca

Güldürünün, mizahın, hicvin ustalarından Levent Kırca'yı kaybettik. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören 67 yaşındaki Levent Kırca gece geç saatlerde hay..

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu! 01:46

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu!

Bruce Lee'yi bilmeyeniniz yoktur. Kendisi dövüş sanatları ustası ve aynı zamanda çok başarılı bir oyuncu. Kendisini çok genç yaşta kaybettik ancak bizlere bıraktığı filmlerinden hala etkilenmemek elde değil. Ted Wong isi..

  • JET TV tarafından
  • 2.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Köksal & Kartal Tibet Kovalamaca 01:06

Yılmaz Köksal & Kartal Tibet Kovalamaca

Yeşilçam'ın en karakter oyuncularından Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Sinemada ısrarla hep iyi adamları, ezilen, hor görülen adamları ısrarla gülümseyerek, umutla oynadı. Yüzü, mimikleri, bıyığı ile Yeşilçam'ın sembol yüzler..

Gökmen Özdenak Trollemesi 04:31

Gökmen Özdenak Trollemesi

Atiba nın sert geripası,Vida nın anlık hatası defansın akıl tutulması diyelim,turu kaybettik...Canımız saolsun.Eşit olsak her şeyin farklı olacağını düşünmekle birlikte maçtan bir gün önce Gökmen Ağabey,ortaya attığı cüm..

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim 03:05

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'a karşı zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds müsabakası öncesi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

Tuğba Özerk - Aşk Defteri 02:43

Tuğba Özerk - Aşk Defteri

Söz: Fikret Şeneş Müzik: Anonim Düzenleme: Yıldıray Gürgen Yönetmen:Mustafa Özen Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykır Color: Atölye Film Make-up/Hair: Mutlu Genç Styling: Deniz Can Kutlu Set: Metin Albal Pr..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..

Bakan Albayrak'tan Gençlere 02:11

Bakan Albayrak'tan Gençlere "Milli Duruş" Çağrısı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da İnovasyon Haftası'nda gençlere seslendi. Çelik gibi bir iradeye sahip olun dedi. Milli duruş çağrısında bulundu. İşte bakan Albayrak'ın açıklamaları.....

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması 01:16

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Albayrak, Akgün'ün elektrik birim fiyatlarında artış söz konusu mu? Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edec..

Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek 03:07

Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bahreyn'e gitmeden önce gazetecilerle buluşmasında, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili açıklamalar yaptı. 16 Nisan'daki refer..

'Çok Kaba ve Sert Bir Muameleye Maruz Kaldık 01:44

'Çok Kaba ve Sert Bir Muameleye Maruz Kaldık

Hollanda krizi sonrası Türkiye'ye dönen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Atatürk Havalimanı'nda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte basın toplantısı düzenledi...

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Dağarcık 24.Bölüm 18:03

Dağarcık 24.Bölüm

Programın 24. bölümünde; Berat Yalman'ın anlatımı ile Bursa Yeşil Türbe konu edilmektedir...