#Berdan mardini gel yada salma dilber müzik dinle

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Çok Şık Tesettür Giyim Kıyafet Modelleri 07:25

Çok Şık Tesettür Giyim Kıyafet Modelleri

2016 yılının sonlarına yaklaştıkça tesettür giyim modelleri 2017 ürünleri de yavaş yavaş belirgin bir hal almaya başlamıştır. Ortaya çıkan yeni modellerdeki ürünler şimdiden çeşitli yerlerde satışa sunulmuş olan ürünlerd..

  • Kadınca tarafından
  • 2.527 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi 03:46

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi

Malzemeler: 6 yada 8 adet dikdörtgen milföy hamuru (Ya da istediğiniz kadar) Sevdiğiniz bir börek harcı Benimkisi: Beyaz peynir, taze kaşar rendesi ve maydanoz dan oluşuyor.. Tezgaha serpek için un merdane üzeri için: yu..

Kalçasına Ayrı Sigorta Yatan Abla 00:36

Kalçasına Ayrı Sigorta Yatan Abla

Evde düzenledikleri eğlencede büyük kalçalı abla müziğe eşlik ederken iyi ki salondan birine yada bir eşyaya zarar vermemiş. Çünkü kalçaları öyle büyük ki....

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bazlama Pizza Tarifi  Kahvaltılık Tarifleri 04:21

Bazlama Pizza Tarifi Kahvaltılık Tarifleri

TARİFİN MALZEMELERİ 1 Somates 3 Yeşil biber Kaşar, sucuk, Salam Domates sosu yada salça Haşlanmış Et 1 Domates 3-4 tane yeşil biber 1 Bazlama ekmeği..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tandırın İçine Düşen Pakistanlı 00:42

Tandırın İçine Düşen Pakistanlı

Pakistan'da bir tandır fırınında çalışan iki işçi ekmek yetiştirmek için seri bir şekilde çalışıyorlar. Biri hamuru fırıncıya uzatır fırıncıda yerde bulunan fırının içindeki duvara hamuru yapıştırır. Bir anlık dalgınlık ..

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018'in En Berbat Sürücüleri 10:13

2018'in En Berbat Sürücüleri

Düz yolda gidemeyen, şarampol seven, yakından takip eden yada frene basamayan. Her türlü amatör, dalgın belki de sarhoş şoför kazasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akrep ve Böcekleri Zevkle Yiyen Çinli Kızı 02:37

Akrep ve Böcekleri Zevkle Yiyen Çinli Kızı

Dünya'nın her tarafında değişik yemek kültürleri mevcuttur, bu yemek kültürlerinde bazı ülkelerde yenilen yemeklerin yada yiyeceklerin farklı olması kiminin hoşuna giderken kimisi içinde mide bulandırıcı olabiliyor,..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatmanur Öztekin Renkli Göz Makyajı 09:04

Fatmanur Öztekin Renkli Göz Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte eğer gözlerim renkli olsaydı nasıl bir tarz makyaj yapardım yada renkli gözlü insanlar nasıl gözlerini daha ön plana çıkarabilirler ondan bahsettiğim bir video oldu , umarım sizde..

Tuğçe Ay Anında Cildini Beyazlat 06:31

Tuğçe Ay Anında Cildini Beyazlat

Bu video da cilt tonunu beyazlatmak isteyen, daha açık bir renge sahip olmak isteyen, cildinde ki kırışıklıklar dan yada ilerde oluşabilecek kırışıklıklardan kurtulmak isteyenler için çok güzel bir tarif verdim...

Facebook Canlı Yayını Sırasında Yaşlı Bir Adamı Öldüren Kişi Aranıyor! 00:38

Facebook Canlı Yayını Sırasında Yaşlı Bir Adamı Öldüren Kişi Aranıyor!

Steve Stephens isimli bir Amerikalı, Facebook canlı yayını yaparken öldürdüğü bir adam nedeniyle aranıyor. Cleveland polisi tarafından yakalama emri çıkartılan katilin Facebook hesabı silinirken videolarından birinde de ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu  -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli 20:30

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli

Yıl 1959. Rusya’da 9 üniversite öğrencisi ve profesyonel dağcı Ural dağları bölgesinde yaptıkları tırmanıştan bir süre sonra kamp yaptıkları alanın çevresinde ölü olarak bulundu. Dünya genelinde dağcıların soğuktan yada ..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Tavşan Momo 1.Bölüm 13:02

Akıllı Tavşan Momo 1.Bölüm

Haftanın her günü en yeni ve eğlenceli bölümleriyle TRT Çocuk çizgi film kanalında yayınlanan ve çocukların büyük bir ilgiyle ve merakla takip ettiği Türk yapımı çizgi dizilerden bir tanesi olmayı başaran Akıllı Tavşan ç..

Antrikot Tava Tarifi 07:05

Antrikot Tava Tarifi

Malzeme Listesi Yarım kilo dana antrikot 2 adet orta boy soğan 1 diş sarımsak 3 adet köy biberi yada sivri biber 2-3 adet kapya biber 2 adet domates rendesi 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Pulbiber Not:Siz iste..

Ezgi Fındık Beauty Eyeliner Çekemeyenler İçin Muadil Teknik 18:40

Ezgi Fındık Beauty Eyeliner Çekemeyenler İçin Muadil Teknik

Bugün eyeliner çekemeyenler yada eyeliner çekmeye vakti olmayanlar için harika bir maudil yöntem gösteriyorum. İyi seyirler!..

Bengü AğLa KaLbim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:47

Bengü AğLa KaLbim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee ..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Beni Hiçmi Sevmedin Be Adam⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:49

Beni Hiçmi Sevmedin Be Adam⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee ..

Betül Demir Gönül Salıncağı⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:13

Betül Demir Gönül Salıncağı⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee ..

Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:01

Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee ..