#Beren demirkaya dedi müzik dinle

Kenan Doğulu'dan Bomba Açıklamalar!!! 05:38

Kenan Doğulu'dan Bomba Açıklamalar!!!

Onu Görünce Aşıklık Sistemim Çöktü Hatlarım Kilitlendi.Beren Saat'e 6 Kez Evlenme Teklif Ettim.diyen Kenan Doğulu Beren'i görünce aklım gitti dedi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Anneler dikkat 01:48

Anneler dikkat

ZEKA KÜPÜ DİYE BİLİNEN MANYETİK MIKNATISLAR, AZ KALSIN 1 BUÇUK YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN SONU OLUYORDU, MİNİK BEREN O MIKNATISLARDAN TAM 12 TANE YUTTU, ÖLÜMÜN EŞİĞİNE GELDİ, NEYSE Kİ BAŞARILI BİR AMELİYATLA BEREN DE, AİLE..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

En Çok Kıskanılan Aşklar Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Neslihan Atagül Ve Kadir Doğulu 10:02

En Çok Kıskanılan Aşklar Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Neslihan Atagül

En Çok Kıskanılan Aşklar! Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Beren Saat, Kenan Doğulu, Barış Arduç, Gupse Özay, Furkan Andıç, Dilan Çicek Deniz Aşkları..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket 08:25

Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket

Uzun bir süredir eşi Beren Saat ile boşanacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Kenan Doğulu, ailesiyle birlikte bir tatil planı yaptı. 23 Haziran’da yapılacak seçimlerin ardından şarkıcı, annesi ve kız kardeşiyle birl..

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kenan Doğulu Annesiyle Birlikte Bakın Ne Yaptı 08:12

Kenan Doğulu Annesiyle Birlikte Bakın Ne Yaptı

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu annesiyle birlikte evlerinin balkonunda bezelye ayıtladı. Kenan Doğulu ve annesinin samimim görüntülerinin arasında Beren Saat'in olmaması dikkatlerden kaçmadı. Ayrılık dedidikodularının son gün..

  • BETA tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vicdansız hırsız yakalandı! 01:49

Vicdansız hırsız yakalandı!

VİCDANSIZ BİR HIRSIZ... 1.5 YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN ELİNDEN DÜŞÜRDÜĞÜ TELEFONU ÇALIP GİTMİŞTİ. ESENYURT POLİSİ TAM 30 SAATLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELEDİ. O HIRSIZ VE 2 ARKADAŞINI YAKALADI. BULUNAN TELEFON DA BEREN BEBEĞİN..

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin Düğün Törenine Katılan Ünlülerin Komik Anları 02:24

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin Düğün Törenine Katılan Ünlülerin K

Törene katılan isimler arasında yer alan Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Beren Saat, Kenan Doğulu çiftinin komik anları....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkaya Ve Hadise'nin Makyajsız Hali Sizi Korkutmasın!! 05:44

Serenay Sarıkaya Ve Hadise'nin Makyajsız Hali Sizi Korkutmasın!!

Ünlü güzellerimiz makyajsız görüntü vermemek için, kılı kırk yarsada,Beren Saat,Serenay Sarıkaya,Hadisenin ve daha kimlerin objektiflere takılan makyajsız halleri görenleri hayli şaşırttı...

  • ANKA tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cok Tatlısın Güzelsin 00:31

Cok Tatlısın Güzelsin

Beren bebek ile birlikteyiz. Taklacı güvercin şirinlikte çığır attı. Tatlı Bebeğimiz Şarkının Ritmine Kendisi Fazla Kaptırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..