#Bergen kendinde ara müzik dinle

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı) 04:20

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı)

İNSAN SEVMEZ Mİ? Ben öyle bir yanmışım yazık bana Bir başıma kalmışım yok yetmez ama Kendimden biriktirdim, ektim Razı olduğumdan fazla çektim Senin için hani birdim, tektim Ayıp sana Vicdansız ara sıra bile ben..

Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Erkan Güleryüz - Esmer 03:27

Erkan Güleryüz - Esmer

ESMER Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah Bir Baktım Deli Kanım Yerde Ardından Bakıp Çekerken Ahh Bir Yılan Zehrindeymiş Deva Derde Akşam İndi Gözlerime Dağ Rüzgarları Gibi Esmer Kekik Kokulu Siyah Perçemine Sürdüm Yüzümü Gülü..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor 00:28

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor Bir çocuk ve yavru maymunun dostluğunu gözler önüne seren videoda, ikilinin birbirlerine sarılarak uyudukları görülüyor. Sevili maymun, bir ara küçük çocuğun annesinin seslenmesiyle gö..

Son Vurgun American Heist Türkçe Dublaj Film izle 1:34:40

Son Vurgun American Heist Türkçe Dublaj Film izle

American Heist izle, American Heist türkçe dublaj izle, American Heist 2014 – ABD yapımı olan askiyon türündeki filmin yönetmenliğini Sarik Andreasyan üstlenirken başrollerinide Adrien Brody, Hayden Christensen ve Jorda..

  • Film İzle tarafından
  • 8.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Kuzucuk Deney 03:42

Kuzucuk Deney

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir laboratuvarda deney yapmayı öğretiyordur. Yaptığı deney, kuzucuk ve horozu çok etkiler. Bu yüzden leylek ara verdiğinde çaktırmadan laboratuvara girerler ve deneyi kendi başlarına yapmaya ça..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Dondurucu soğukta vatan nöbeti 02:01

Dondurucu soğukta vatan nöbeti

Çetin kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını ara vermeden sürdüren Mehmetçik, Hakkari ve Bitlis'te dondurucu soğuk ve metrelerce kara aldırış etmeden elleri tetikte vatan nöbeti tutuyor...

Korkunç Kazadan Böyle Kurtuldular 00:29

Korkunç Kazadan Böyle Kurtuldular

Sürücü ve yanındaki kadın bu kazadan yara almadan kurtuldu. İnanılmaz kaza Çin’de gerçekleşti. Ara sokaktan çıkan otomobil, caddeye girmek üzereydi. Bu sırada bambu kamışı yüklü kamyon, bir anda durunca tonlarca ağırlığı..

İtalya'da Aşırı Yağışlar Hayatı Felç Etti 00:38

İtalya'da Aşırı Yağışlar Hayatı Felç Etti

İtalya’da etkili olan şiddetli yağışlar ülkenin güneyindeki Calabria bölgesini vurdu. Mevsim normallerinin üstünde yağan yağmur toprak kaymalarına neden oldu. Reggio Calabria dahil bölgedeki bir çok kentte taşkınlar yaş..

The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm 59:34

The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm

The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı HD izle. The Walking Dead 7 sezon 8 bölümü izleyici karşısına çıktı. Dünyanın merakla izlediği The Walking Dead için sekizinci bölümde izleyiciyi yeni sürprizler bekliy..

Bu Film Keşke Benim Uydurduğum Bir Hikaye Olsaydı 01:18

Bu Film Keşke Benim Uydurduğum Bir Hikaye Olsaydı

Suriyeli yönetmen Rauf Ali, üç yıl önce ülkesindeki savaşı anlatmak için Halep'te bir sinema filmi çekmeye başladı. Yönetmen, şartlar ağırlaşınca çekimlere ara verip Türkiye'ye sığındı. Gaziantep'te ayakta kalabilmek içi..

Oktay Kaynarca&Deniz Çakır Aşkı Bitti Dostluk Bitmedi!! 00:55

Oktay Kaynarca&Deniz Çakır Aşkı Bitti Dostluk Bitmedi!!

Oktay Kaynarca hastanelik oldu iddiası Deniz Çakır'ı bakın nasıl korkuttu.İşte o anlar....

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendini Köpek Zanneden Koyun :-D 01:13

Kendini Köpek Zanneden Koyun :-D

Oyun oynamak için bir ara kendini köpek olarak düşünen mutlu koyunun, köpeksi halleri :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adnan Oktar'ın Aslanlarının Bağcılar Tadında Eğlenmesi 01:28

Adnan Oktar'ın Aslanlarının Bağcılar Tadında Eğlenmesi

Adnan Oktar'ın kedicikleri kadar aslanları da eğlenmeyi seviyor. A9 TV'de yayınlanan sohbet programına ara veren aslanlar çalan müzikle coşmuş...

  • JokerS tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

Bergüzar Korel Ve Halit Ergenc'in Sahne Şovu 02:48

Bergüzar Korel Ve Halit Ergenc'in Sahne Şovu

Ünlü çift Halit Ergenç ve Bergüzar Korel önceki gece Suzan Kardeş'i dinlemeye gitti. Bir ara sahneye çıkan ünlü ikili dans edip şarkı söyledi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşil Arı Kuşları 02:06

Yeşil Arı Kuşları

Genelde arabistanda bulunur. 2 türü vardır. Kızıl arı kuşları ve Yeşil ara kuşları......

Kemal Doğulu'nun  Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!! 10:34

Kemal Doğulu'nun Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Kemal Doğulu, Maryam Haeri'yi kızlara güvenmemesi konusunda uyardı. Aleyna Eroğlu ile Maryam birbirlerini sevdiklerini söyleyince ise Emin..

  • ANKA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce