#Bergen kullar affetmez müzik dinle

Engin Yalvarırım Beni Dinle 01:44

Engin Yalvarırım Beni Dinle

Adını Anmayacağım başrollerini Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenirken yönetmenliğini de Orhan Elmas yapmıştır...

Bebek Ninni Dinle 03:12

Bebek Ninni Dinle

Çocukların hemen uyuması için dinlemesi gereken ninni..

Dandini Danalı Bebek Dinle 03:20

Dandini Danalı Bebek Dinle

Türk ninni bebeklere dinletin...

Bebeği Sakinleştiren Bir Ninni Dinle 02:11

Bebeği Sakinleştiren Bir Ninni Dinle

Bebekler için ninni..

Bi Kere Söyliycem İyi Dinle 00:19

Bi Kere Söyliycem İyi Dinle

Kalp, şeker, tansiyon, kolestrol, basur ve şaşılık karmaşasında oruç tutulup tutulmayacağını abi net bi şekilde anlatıyor....

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nenni Bebek ( Cankız ) Dinle 03:04

Nenni Bebek ( Cankız ) Dinle

deme kara yazım benim gene çoktur sızım benim büyü körpe kuzum benim enni yavrum nenni nenni..

Allah Ve Dinle Dalga Geçen Kadın!Zuhal Kaya 11:09

Allah Ve Dinle Dalga Geçen Kadın!Zuhal Kaya

Instagram üzerinden yayınladığı videolarla dini aşağılayan Zuhal Kaya hakkında yaptığım incelemedir. İyi seyirler!..

  • ANKA tarafından
  • 1.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili  (5də5) Dinle 04:23

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili (5də5) Dinle

“Xəzər” Televiziyasının reytinqləri üstələyən daha bir veriliş “5-də 5” şou-proqramdır. Daha fərqli və maraqlı olmağı bacaran verilişin aparıcısı Zaur Kamaldır. Proqramda məşhur ifaçıların ifasında zövqlü musiqinin, canl..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle 00:18

Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle

pratik..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Ya ilahi senden bir dileğim var 07:28

Ya ilahi senden bir dileğim var

Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını ver yarap dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını..

Müslüm Gürses - Fark Yaraları 03:08

Müslüm Gürses - Fark Yaraları

Tanrı yazar kullar çeker günahı Bir eziyet bin isyanı getirir Bağrımıza dostlar sıkar silahı Bizi bu dost yaraları öldürür Sevgi ölesiye severiz Gün gelir terk eder neden bilmeyiz Yıllar geçer dağ olur hasretimiz Bizi h..

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim 04:16

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim

Orhan Gencebay – Sensin Benim Çilegahım Şarkı Sözü Başka gül koklamam senin üstüne Başka göz değdirtmem güzel gözüne Allah şahidimdir kullar şahidimdir Seni kıble yaptım kalan ömrüme Kalan ömrümü İzin sende sabır bende..

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı 03:27

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı

Güneşi bilmez ayı bilmez Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı ..

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi 03:43

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi

Berat gecesidir bugün berat Allahım berat kalbimizde korku hüzün berat Allahım berat Bu gece berat gecesi Hakkın bize var müjdesi tevbe eden kullarına verir berat belgesi Günahlar yığılmış kat kat taşımaya yoktur takat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Aynur Aydın  -  Gel Güzelim 03:33

Aynur Aydın - Gel Güzelim

Aynur Aydın Gel Güzelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sorma, ağlıyorsam Her şey bitti Sorma, yetti bu aşk bana Ağla, sen de ağla Ben de bitti aşk affetmez, Ceza sırayla Sevmek suç yandın mı yandın Gitmek yok kaldın mı kald..

Ferdi Tayfur - Derbeder 04:54

Ferdi Tayfur - Derbeder

Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Di..

Mustafa Sandal - Aya Benzer 03:55

Mustafa Sandal - Aya Benzer

Ben dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu affetmez Işıkların sönerse Hep dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu göstermez Rüyaların biterse İyi dinle duyarsın sesimi uzaklardan Dinle en kuytu acıla..

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı 01:14

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı

Hamile bir kaplan geyik yavrusu ile karşı karşıya gelirse ne olur?Güçlü çene yapıları ile tanınan bu kaplanlar normalde avlarını asla affetmez ve gördükleri yerde saldırarak midelerine indirirler.Ama durum bu defa diğerl..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane- Naz Hakanı Affetmiyor! 03:37

Adı Efsane- Naz Hakanı Affetmiyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Hakan, Naz'a hata ettiğinden dolayı özür diliyor! Hakan, Naz'ı öpmesinden sonra hata yaptığını düşünerek ondan uzak durmuştu. Naz ise, bu öpücüğe anlam verememişti. Hakan, öpücüğü unutmasını söy..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Biz Askerimizi Size Yedirtmeyiz 02:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Biz Askerimizi Size Yedirtmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li Vekil Ali Mahir Başar’ın “Ordu Katar’a satılmış” sözlerine sert tepki gösterdi. Erdoğan, “Biz askerimizi size yedirtmeyiz, bu millet bunu affetmez” dedi...

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Beni Sahiden Seviyor Musun 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..