#Bergen neden geldik dünyaya müzik dinle

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Buz devri 5 ICE AGE 5 1:33:38

Buz devri 5 ICE AGE 5

Scrat’in meşe palamudunun peşindeki bitmeyen takibi, bu kez Dünya’nın dışına çıkmasına neden olur. Ancak Scrat, birtakım şanssız tesadüfler sonucunda dünyayı yok edebilecek olaylar zincirini başlatır. Dünyaya çarpacağı k..

  • Film İzle tarafından
  • 32.600 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Ünlü Alman Gazeteci Erdoğan Düşmanlığı Kartellerin Oyunu 03:18

Ünlü Alman Gazeteci Erdoğan Düşmanlığı Kartellerin Oyunu

Ünlü Alman Ortadoğu uzmanı Christoph Hörstel, Erdoğan düşmanlığının dünyaya hükmeden kartellerin bir oyunu olduğunu söyledi. Bir TV programına konuk olan Hörstel, Erdoğan'ı neden indirmek istiyorlar sorusuna, Erdoğan ..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi 00:47

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi

Özlem Kaymaz, 14 yaşında Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Türk kızı oldu. 1992 yılında, 18 yaşındayken Türkiye güzeli seçildi. O dönem basında 'İtalyan Liseli', 'Sörfçü Türkiye Güzeli' olarak anıldı. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle 1:30:22

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle

Bir trafik kazasında kocasını kaybeden parçacık fizikçisi bilim kadını, kocasını geri getirmek için çalışma arkadaşıyla laboratuvarda ışınlanma deneyleri yaptığı moleküler transportasyon makinasını kullanacak ve eşini dü..

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️ 28:16

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️

????“HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, Genel Kurmay’da var ‼️” ????Önce batıyı sonra doğuyu yıkıp İŞGAL başlatacaklardı! Planları ayaklarına dolandı‼️ ????99 Depreminde de Haarp kullanılmıştı. İklim değiştirebildiği,..

  • STUDIO AS tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

O YIL ÇOK TEHLİKELİ! İnsanlığın Vahşi Yüzü: Öjeni! GÖLLER KURUDU: 1:02:58

O YIL ÇOK TEHLİKELİ! İnsanlığın Vahşi Yüzü: Öjeni! GÖLLER KURUDU: "TOP

01:34 Öjenizm Nedir? 05:06 Dünya Nüfusunu Neden Azaltmak İstiyorlar? 13:01 Aşıların İçerisindeki Grafen Bize Nasıl Zarar Verdi? 21:47 Ruhsuz İnsan Projesi! 24:12 İnsan Dışı Canlılarla İletişim Kurabilecek miyiz? 26:02 Za..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Kalben - Çorap 03:06

Kalben - Çorap

Aç değil açık değilim Kaçığım çorap gibi kış gününde Ufaldım ezildim Öldüm de dirildim ah önünde Neden istiyorsun uzaklara gitmemi Neden götürmedin bir çay bahçesine Ne bir sinema ne de Burgaz Ada oldu ömrümde İçi su d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Azer Bülbül - Duygularım 04:55

Azer Bülbül - Duygularım

Duygularım : Söz & Müzik: Doğu Azer Bülbül Duygularım Şarkı Sözleri yanımda olamazsanda sesini duyamazsamda sen benden gitmiş olsanda seviyorum hala seviyorum özlüyorum seni bitiremedim bendeki seni seni seninle hayatı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover) 02:34

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover)

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 3.519 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına) 03:40

Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına)

Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına) Dinle sözler Hayat neden acımasız Kelimeler neden böyle faydasız Akarsu gibi akıp geçtin Belki dönersin ansızın Özledik sürmelim Özledik sürmelim Gittiğin yerle..