#Bergen neden geldik dünyaya müzik dinle

Onay Şahin - Haşlandum 03:23

Onay Şahin - Haşlandum

ONAY ŞAHİN - HAŞLANDUM Söz-Müzik: M. Ali YILMAZ, Onay ŞAHİN Nakarat: Bayram TERZİ (BAYO) Aranjör: Bahtiyar&Soner ARICA Kemençe: Tahsin TERZİ Klip Yönetmeni : Ahmet Mücahit SÖZLER OF ÇAMBURNİ YENİAY KAPLARA ..

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n 06:41

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n

Hayvaaağ1n şarkı sözleri ile Uyaaaaaan Uyansın içindeki hayvaaaağ1n İnsan dünyaya bir kambur Senden değil ise hemen vur İster tüket ister öldür Üreyen nasıl olsa çoktur Alıp götürsünler beni hiç sevmedim bu alem..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Gece - Ben Öldüm 03:03

Gece - Ben Öldüm

Benimsim dedim, değişmez ki bu Yüzünde hep büyüttüğün renkler var Akılsızım çok, benim yerle gökle ne işim var Öldüm kollarında cenneti gördüm Senden sonra söndüm yakan yok.. Öldüm kollarında cenneti gördüm Sende..

 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zara Gönül Dağı Türküsü 03:33

Zara Gönül Dağı Türküsü

ZARA NIN GÜZEL YORUMUYLA GÖNÜL DAGI Zara – Gönül Dağı (“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” Dizi Müziği”)..

Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak 04:13

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak

Kara Toprak şarkı sözleri ile Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır Nice güzellere bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm, ne f..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 49:06

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL.2 Şarkılar: Tanju Okan – Öyle Sarhoş Olsam ki 00:00 Ay-feri – Çal Çingene Çal 03.35 Bora Ayanoğlu – Güller Ve Dudaklar 06:55 Nilüfer – Kim Arar Seni 10:28 Marc Aryan – Dünya Dön..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuş Gazeli 04:21

Kuş Gazeli

Efendim bir gün bir cânândan şöyle bir nidâ yükseldi: - Bu ülkeye şiir lâzım ağ'biler, şiir!.. Metin Altıok bir Kuş Gazeli yazmış, Mazlum Çimen de almış şiiri şarkı yapmış. Şöyle diyor iki güzel ağabey: ''Koyup zarfı..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Ahmet Çaplı - Gece 04:20

Ahmet Çaplı - Gece

Gece şarkı sözleri ile Gece bu yangın Gece büyür durur yangın Aldırma yarına Koştum hep boşuna Gün geldi çattı bana Gülen geçen neşem Kandım dert sazına Düştüm aşk yolunda Kaldırım taşlarıyım Sokağında ezilen Gece ..

Ceddin Deden - Mehter Marşları 02:21

Ceddin Deden - Mehter Marşları

Ceddin deden, neslin baban En kahraman Türk milleti Orduların, pek çok zaman Vermiştiler dünyaya şan. Türk milleti, Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o mel'un zilleti...

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Gece Yolculari - Neden_ 04:42

Gece Yolculari - Neden_

Gece Yolculari - Neden?..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, Nuh' un nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben b..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..