#Bergen neden geldik dünyaya müzik dinle

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak 01:23

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oyl

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset meclisi, 'gürültü'ye neden olduğu gerekçesiyl..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Gastritin Nedenleri Nelerdir 01:19

Gastritin Nedenleri Nelerdir

Gastritin en önemli nedeni helikobakter plori isimli, tekrarlayan bir mikroorganizmadır. Midenin son kısmına yerleşerek çıkardığı enzimlerle mide iç çeperinde yanmaya, ödeme neden olur. Stres de gastrite neden olan faktö..

  • NABIZ tarafından
  • 506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Alerji İle Geniz Eti Arasında Nasıl Bir İlişki Var 01:49

Alerji İle Geniz Eti Arasında Nasıl Bir İlişki Var

Çocuklarda geniz etine çok sık rastlanıyor. Besin alerjilerinin neden olduğu sinsi hastalıklardan biri de geniz eti oluşumu. Geniz etine neden olan faktörler iyi belirlenmezse ameliyatla geniz eti alınsa bile bu problem ..

  • NABIZ tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Egzamanın Nedenleri Nelerdir 02:21

Çocuklarda Egzamanın Nedenleri Nelerdir

Çocuklarda egzamanın nedenlerinin başında besin alerjileri geliyor. Çocukluk çağı egzaması bir dermatoloji hastalığı değil. Çocuk egzamalarını çocuk alerjileri uzmanlarının takip etmesi gerekiyor. Her besin egzama yapabi..

  • NABIZ tarafından
  • 516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklarda Egzama Nasıl Tedavi Edilir 02:41

Çocuklarda Egzama Nasıl Tedavi Edilir

Çocuklarda egzamayı tedavi edebilmek için öncelikle egzamaya neden olan etkenin tespit edilmesi gerekiyor. Egzamaya neden olan besin ya da kimyasal etken tespit edilir ve bu etken çocuktan uzaklaştırılır. Bazen tedaviyi ..

  • NABIZ tarafından
  • 511 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alerjik Rinit Nasıl Tedavi Edilir 01:26

Alerjik Rinit Nasıl Tedavi Edilir

Alerjik rinit tedavisi teşhisle başlar. Alerjik rinite neden olan etken tespit edilir ve hastanın o etkenden korunması istenir. Alerjik rinitin neden olduğu semptomları iyileştirmek için ilaç tedavisi de gerekebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süt Alerjisinin Belirtileri Nelerdir 02:22

Süt Alerjisinin Belirtileri Nelerdir

Bebeklerde süt alerjisi genellikle anne sütünden ek gıdaya geçiş döneminde ortaya çıkar. Süt alerjisi tüm vücutta farklı belirtiler verebilir. Deride ürtiker, kurdeşen, kaşıntı, kızarıklık, döküntü, egzama, kuruluk gibi ..

  • NABIZ tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Alerji Testi Nasıl Yapılır 01:39

Alerji Testi Nasıl Yapılır

Alerji testi deriye yapılan bir testtir. Bu test için hazır ve standart solüsyonlar kullanılır. Hayatta maruz kaldığımız her şeyin alerjiye neden olma potansiyeli vardır. Alerji testi yapılırken en çok alerjiye neden ola..

  • NABIZ tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Besin Alerjisi İle Besin İntoleransı Arasındaki Farklar Nelerdir 01:32

Besin Alerjisi İle Besin İntoleransı Arasındaki Farklar Nelerdir

Besin alerjileri immunoglobulin E denilen bir molekül aracılığıyla oluşur. Alerji yapan besinlerin çok az miktarda alımı bile rahatsızlığa neden olur. Besin alerjileri bazen anaflaksi denilen, tüm vücudu etkileyen, hayat..

  • NABIZ tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Havuz Ve Deniz Kaynaklı Hastalıklar Nelerdir 02:15

Havuz Ve Deniz Kaynaklı Hastalıklar Nelerdir

Havuz ve deniz hastalıkları genellikle denizin ve havuzun temizliğine bağlı artar veya azalır. Havuz suyu durağan bir su olduğu için deniz suyundan daha kirlidir. Kulağa kirli su kaçması kulak enfeksiyonuna yol açabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Solaryum Cildi Nasıl Etkiler 01:27

Solaryum Cildi Nasıl Etkiler

Solaryum cildi olumsuz yönde etkiler. Birtakım benlerin cilt kanserine dönüşmesine, bazı hücrelerin atipi kazanmasına neden olan solaryum estetik açıdan da cilt yaşlanmasına neden olabiliyor...

  • NABIZ tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dövme Yaptırmak Cilt Kanseri Riskini Artırır Mı 00:44

Dövme Yaptırmak Cilt Kanseri Riskini Artırır Mı

Dövme yaptırmak cilt kanseri riskini diğer fiziksel zararlardan daha fazla artırmıyor. Dövme yaptırmanın cilt kanserine neden olma olasılığı güneşe maruz kalan ciltten, travmaya maruz kalan benlerden ve atipik hücrelerde..

  • NABIZ tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Skolyoz Ne Tür Sağlık Problemleri Meydana Getirir 01:25

Skolyoz Ne Tür Sağlık Problemleri Meydana Getirir

Skolyoz en sık kişinin beden imajındaki bozulmayla beraber psikolojik sorunlar doğurabilir. İleri seviyedeki skolyozlar yer aldığı bölgeye göre birtakım organ basılarına neden olabilir. Skolyoz göğüse bası yaparsa akciğe..

  • NABIZ tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce