#Bergen neden geldik dünyaya müzik dinle

Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.622 görüntüleme
  • 8 yıl önce
KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı Kimdir? 04:02

Acun Ilıcalı Kimdir?

Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır. Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan ..

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? 04:30

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'ya bağlı olan Bala'da Üçem Köyü'nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır...

Saba Tümer Kimdir? 03:32

Saba Tümer Kimdir?

5 Aralık 1970 tarihinde, Alsancak, İzmir'de dünyaya geldi. 1995 yılında annesini kaybetti. Orta dereceli eğitimini Özel İzmir Fatih Lisesi'nde aldıktan sonra, üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi G..

Çağatay Ulusoy Kimdir? 02:30

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağa..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Barış Arduç Kimdir? 03:41

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından ..

Sıla Gençoğlu Kimdir? 03:53

Sıla Gençoğlu Kimdir?

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'd..

Tarık Akan Kimdir? 03:13

Tarık Akan Kimdir?

1949 senesinde dünyaya gelen Tarık Akan aslen Gümüşhane'lidir. Ortaokul ve Liseyi İstanbul Bakırköy'de tamamlayan usta sanatçı Tarık Akan üniversite eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği ve İstanbu..

Aleyna Tilki Kimdir? 02:43

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan A..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi 02:39

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olduğu seçimler sonucunda, Somali göçmeni llhan Omar da Temsilciler Meclisi'ne giren ilk başörtülü vekil ol..

Soraya'yi Taşlamak Film İzle 1:54:23

Soraya'yi Taşlamak Film İzle

Dini taassubun yaşadığımız çağda korkunç yüzünü göstermesinin belgesi niteliğindeki bu duyarlı yapım, Freidoune Sahebjam isimli romancının Soraya'yı Taşlamak isimli eserinden sinemaya aktarıldı. Filmin konusuna gelince; ..

  • mathilda tarafından
  • 12.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Birkan Sokullu Kimdir? 01:20

Birkan Sokullu Kimdir?

6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2003 yılında, 'Best Model Of Turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Malte..

Çağan Atakan Arslan Kimdir? 01:13

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve ..

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Adventure Time 9.Bölüm 10:37

Adventure Time 9.Bölüm

Yumrular Prensesi: Mor renkli bir prensestir. Alnındaki yıldız uçmasına yardım eder o sönünce uçamaz. Anavatanı Yumrulu Bölge denilen bir boyuttur. Bir yumrulu canlı başka bir canlıyı ısırırsa onu da yumrulu canlıya dönü..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Ayşe Hatun Önal Kimdir? 01:03

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Ayşe Hatun Önal, 29 Temmuz 1978'de Adana'da dünyaya geldi. Adana Borsa Lisesi'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı...

Ebru Polat Kimdir? 01:26

Ebru Polat Kimdir?

1 Haziran 1983 doğumlu Ebru Polat, İzmir'de dünyaya geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre avukatlık yapan Ebru Polat, psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen d..

Barack Obama Kimdir? 02:55

Barack Obama Kimdir?

Barack Hussein Obama ABD'nin başkanıdır. Demokrat Partili Barack Hussein Obama, Kenya asıllı Müslüman bir baba ve beyaz bir Amerikalı annenin oğlu olarak 4 Ağustos 1961 tarihinde dünyaya gelmiştir. Anne ve babası Hawaii ..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana 04:08

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana

Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın..

Payitaht 'Abdülhamid' 7.Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht 'Abdülhamid' 7.Bölüm Fragmanı

Patlayan trenin gürültüsü Payitaht'ta yankılanıyor. Düşmanın arzusu oldu. Peki, şimdi ne olacak? Sultan Abdülhamid düşmanların alçakça tertip ettiği planlarına karşı savaşını sürdürüyor. Sıradaki cephe ise Filistin... Th..