#Bergen neden geldik dünyaya müzik dinle

Kaplumbağadan Yemeğini Sakınan Zalim Kuş 00:40

Kaplumbağadan Yemeğini Sakınan Zalim Kuş

Böylesine insafsızlık olur mu be kardeşim? Ne olurdu iki lokmayı da kaplumbağayla paylaşsan da dünyaya mesaj versen? Bak şimdi alay konusunu oldun...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niyazi Bey Yerli Film Fragman 00:42

Niyazi Bey Yerli Film Fragman

Mafya babası Nizayi Bey ölür. Öteki tarafta günahlarıyla sevaplarının hesabı yapılırken ilginç bir durum çıkar ortaya. Yaptığı kötülüklerin haddi hesabı olmasa da hayatı boyunca fakire fukaraya kol kanat germiş bir adamd..

Kardemir Karabükspor'dan Arakanlı Müslümanlara Destek 01:46

Kardemir Karabükspor'dan Arakanlı Müslümanlara Destek

Teknik Direktör Erkan Sözeri gözleri dolarak anlattı, Dünya ve Türkiye ayağa kalksın ve buna tepki göstersin. Hepimizin ailesi var. Orada o olaylar olurken burada rahat uyumak çok zor. O yüzden de bu bir çığlık olsun, T..

Tutsak 1. Bölüm Fragmanı 00:58

Tutsak 1. Bölüm Fragmanı

Tutsak 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. İlk Bölüm 19 Eylül Salı Tutsak 1. Bölüm Fragmanı yayında! Yok olan hayatlarla tekinsiz bir dünyaya tutsak edilen Elif... Karanlık sırlarıyla tehlike saçan Gürhan Ailesi.....

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Düğününde Neşet Ertaş Söyleyen Gelin Sosyal Medyayı Salladı 02:41

Düğününde Neşet Ertaş Söyleyen Gelin Sosyal Medyayı Salladı

Kırşehir'de bir düğünde kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi topladı. Kendi düğününde Neşet Ertaş'ın Şu fani dünyaya geldim gidiyom eserini seslendiren gelin performansıyla hayran bıraktı...

Düğününde Neşet Ertaş Türküleri Seslendiren Gelin 02:41

Düğününde Neşet Ertaş Türküleri Seslendiren Gelin

Kırşehir'de düğününde Neşet Ertaş'ın Şu Fani Dünyaya Geldim Gidiyom eserini seslendiren gelin performansıyla seyredenleri hayran bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz 00:36

Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz

1984 yılından bu yana Kabe'de imamlık yapan Sudeysi, ABD'de katıldığı bir konferans sonrası sarf ettiği sözlerle İslam dünyasının tepkisine yol açtı. Sudeysi, Allah'a şükür bugün ABD ve Suudi Arabistan dünyaya birlikte ..

Jumanji 2 2.Fragmanı 02:59

Jumanji 2 2.Fragmanı

Jumanji 2 2.Fragmanı Yayınlandı. Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarlar..

Köylüleri Şoke Eden Doğum! 00:45

Köylüleri Şoke Eden Doğum!

Pakistan'da bir çiftlikte dünyaya gelen çift başlı buffalo görenleri şoke etti...

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:11

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Geliş Yabancı Film İzle 1:56:22

Geliş Yabancı Film İzle

Geliş – Arrival 2016 Türkçe Dublajlı Yabancı Film Hd İzle Geliş 2016 film konusu: Uzaylılar dünyaya gelmiştir. Ancak geliş nedenleri bilinmediğinden, onlarla iletişim kurmak adına bir komisyon kurulur. Dil profesörü Dr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.473 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Bir Evden 130 Tane Kedinin Çıkması 02:37

Bir Evden 130 Tane Kedinin Çıkması

Evini sadece kedilere ayıran bir kadın, 130 kedi ile dış dünyaya kendini kapatmış olacak ki komşularına sürekli kötü davranıyormuş. Komşularının şikayeti üzerine, zavallı kediler özgürlüğüne kavuşmuş.....

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruhsar 8.Bölüm 40:28

Ruhsar 8.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Doğan Lemurun Sevimli Görüntüleri 00:59

Yeni Doğan Lemurun Sevimli Görüntüleri

Kuzey Carolina’daki Duke Lemur Center’da dünyaya gelen Agatha adındaki sevimli lemurun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi 03:45

Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruhsar 10.Bölüm 38:48

Ruhsar 10.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kürt İdris -İdris Özbir- Kimdir ? 04:36

Kürt İdris -İdris Özbir- Kimdir ?

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en afilli mafya babalarından olan İdris Özbir (Kürt İdris), 1937 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir. İstanbul’a geldiğinde bir kelime dahi Türkçe bilmiyordu. ”Kürt” lakabıda buradan gelmektedir...

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi 03:27

Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paralimpik Sporcu Nil Şahin’in Hedefi Olimpiyatlar 07:11

Paralimpik Sporcu Nil Şahin’in Hedefi Olimpiyatlar

Spina Bifidalı (Ayrık Omurga) olarak dünyaya gelen, 15 yaşındaki paralimpik yüzücü Nil Şahin, Olimpiyatlara katılmayı hedefliyor...

Mercedes Benz Concept EQA  Gorden Wagener ile Çalışan Önizleme 01:11

Mercedes Benz Concept EQA Gorden Wagener ile Çalışan Önizleme

Mercedes-Benz, daha sonra gizli olan Concept EQA'nın özel bir önizlemesiyle Daimler Employee Portal'da bir ödül töreni düzenledi. Hepsi şimdi ortaya çıktı: Concept EQA, Frankfurt Uluslararası Motor Show'da (IAA 2017) dün..

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Guta’daki Açlığın En Somut Görüntüsü! 00:49

Doğu Guta’daki Açlığın En Somut Görüntüsü!

Esed rejimi ve destekçileri tarafından abluka altında tutulan Şam'ın Doğu Guta bölgesinde dünyaya gelen Seher bebek, yetersiz beslenme ve ilaç eksikliği sebebiyle doğduktan 34 gün sonra hayatını kaybetti..

Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce