#Bergen İhtiyacım var müzik dinle

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Ünlüler'de Kriz Devam Ediyor Kimse Kimseyle Konuşmuyor 85. Bölüm Survivor 2018 00:58

Ünlüler'de Kriz Devam Ediyor Kimse Kimseyle Konuşmuyor 85. Bölüm Survi

Yaşanan gerginlikler nedeniyle Ünlüler'in sahilinde sessizlik var. Ünlüler takımı aralarında yaptıkları konuşmalarda Turabi'yi eleştirdiler.....

  • BETA tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

İnstagram Makyajı -  Dumanlı Göz  Bordo Dudak 10:40

İnstagram Makyajı - Dumanlı Göz Bordo Dudak

Özellikle Amerikalı blogger'ların şu sıralar neredeyse tek tip makyajlar yaptığını fark etmişsindir. Biz bu makyajlara Instagram makyajları diyoruz. Instagram makyajlarının çok fazla kadınsı ve çekici durduğunu kabul edi..

  • Kadınca tarafından
  • 2.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Lezzetli Balık Köftesi Nasıl Yapılır 04:44

En Lezzetli Balık Köftesi Nasıl Yapılır

Bu videomda size süper lezzetli bir balik köftesi tarifim var...

Sosisli Patates Çorbası 02:46

Sosisli Patates Çorbası

Bu videomda size nefis bir corba tarifim var...

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan' 01:00

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan'

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezan en-Neccar, gözyaşları arasında ..

Lise Öğrencilerinin Hava Attığı 16 Şey 04:30

Lise Öğrencilerinin Hava Attığı 16 Şey

Bu videoda lise öğrencilerinin hava attığı şeyler var. Kopya çekmek, gömleğini dışarı çıkarmak, kravatını gevşetmek, okula araba ile gelmek, okula yakın oturmak, okulu kırmak, devamsızlığının çok olması, disipline verilm..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Ünlüler'de Dokunulmazlık Oyunu Hesapları Onlardan İki Kişi Sokalım 88. Bölüm Survivor 2018 03:31

Ünlüler'de Dokunulmazlık Oyunu Hesapları Onlardan İki Kişi Sokalım 88.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında ikinci raundu alıp karşı taraftan iki eleme adayı düşüncesi var. İşte o planlar.....

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Rugan Çanta Modelleri 03:05

Rugan Çanta Modelleri

Rugan çanta modelleri asalet ve şıklığı temsil eden özelliklere sahip ve görenleri hemen etkisi altına alarak kendine hayran bırakmayı başarabilen modeller arasında yer almaktadır. Her mevsime, her ortama, her saate uyum..

  • Kadınca tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akşener Yaptığı Gafla Alay Konusu Oldu 00:08

Akşener Yaptığı Gafla Alay Konusu Oldu

İyi Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener canlı yayında büyük bir gafa imza attı. Bizde bir atasözü var, komşun açken sen tok uyuyamazsın diyen Akşener'in sözleri sosyal medyada alay konusu oldu...

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:34

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Bir ihanet, cazibe ve cesaret öyküsü olan Kutsal Oyunlar'ın fonunda Mumbai'nin birbirinden farklı mekânları var. Dizinin başrollerini Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui ve Radhika Apte üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki i..

Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur 02:01

Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur

Yeni bir püf noktası videosu var bugün. Kahvaltıların en keyif kaçıran kısımlarından biridir sanırım haşlanmış yumurtaların kabuğunu soymak. Hele bazen öyle inatla yapışır ki o kabuk yumurta yediğinize yemek istediğinize..

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto 01:44

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto

Mardin'de esnaf, seçim bürosu açılışında bayrak asmayan HDP'lileri iş yerlerine ve araçlarına bayrak asarak protesto etti. Bir vatandaş da HDP'lilere ses sistemiyle mehter marşı dinletti. Esnaflardan Kamil Mungan, 7 /24..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle 00:26

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle

Ankara Metrosu’nda ananas gezdiren kadın, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ankara Metrosu’nda çekilen görüntülere göre, Elif Usta isimli bir kadın, zincirle bağlanmış ananası evcil hayvan gibi gezdirdi. Görüntüler sosya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif 04:58

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif

İftara ne pişirsem? diye düşünüp karar verememiş olanların imdadına koşacak birbirinden pratik 4 tarifimiz var: Tel şehriyeli patates köfte, fırında patates mücveri, patates röşti ve patates paçası! Üstelik hepsi her ha..

Dudaklarına Dolgu Yaptıran Balık 00:59

Dudaklarına Dolgu Yaptıran Balık

Başlığa bakım Allah aşkına balık nasıl dudaklarına dolgu yaptırsın diyorsunuzdur ama balıkların dudaklarımı var ha random...

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Her Eve Lazım Stres Topu 00:29

Her Eve Lazım Stres Topu

Bu videoyu sizinle paylaşmak istedim. Özellikle Türkiye'de herkesin böyle bir şeye kesinlikle ihtiyacı var. Dolmuşçusu bir yandan, motorcusu bir yandan, siyasetçisi bir yandan... Bunun satıldığı bir yer varsa linkini aşa..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Good Cop Tanıtım Fragmanı 00:20

The Good Cop Tanıtım Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. The Good Cop, 21 Eylül'de yayında...