#Bergen İhtiyacım var müzik dinle

11 Maddede Sınıf Arkadaşına Platonik Aşık Olmak Nedir 02:51

11 Maddede Sınıf Arkadaşına Platonik Aşık Olmak Nedir

Bu videoda sınıf arkadaşına aşık olanların yaşadıkları var. Derslerde çaktırmadan onu izlemek, hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışmak, okula koşa koşa gitmek, sabah hazırlığının bir türlü bitmemesi, tatildeyken okulun ..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cs GO - Dev Güncelleme - Herşey Değişti 22:06

Cs GO - Dev Güncelleme - Herşey Değişti

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli counter strike oynadım iyi seyirler. Kanalıma Abone olmayı unutmayın. Güncelleme PACH =CS:GO’ya 21 Haziran tarihinde küçük ve diğerlerinden farklı içerikli bir güncell..

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser 01:57

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser

Ya şimdiye kadar âşık olduğunuz herkes onlar hakkındaki hislerinizi öğrenseydi? Üstelik aynı anda? Lara Jean Song Covey'nin hayal ürünü aşk hayatı, o ana dek sevmiş olduğu beş oğlana yazdığı mektupların gizemli biçimde ..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Ünlülerin TV De İlk Gördüğümüz Anlar  İnanmıyacaksınız 01:41

Ünlülerin TV De İlk Gördüğümüz Anlar İnanmıyacaksınız

Şu anda yüzbinlerce hayranı olan, diziden diziye koşan, magazin programlarının gözbebeği ünlülüerimiz ilk nerelerde gördüğümüzü hatırlayan var mı? Sizler için derledik, iyi seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi 02:52

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda sınavlarda görebileceğiniz öğretmen tipleri var. Tedbirli, külyutmaz, kişiye göre muamele yapan, laf olsun diye kontrol eden, göz yuman, iyi niyetli... Bu öğretmenlere mutlaka rastlıyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun 11:28

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun

Nisan ayı boyunca severek kullandığım makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri (temizleyici, gözenek temizleyici), oyun ve instagram filtresi uygulamarından bahsettim. Videoyu beğenmeyi lütfen unutmayın ❤️️ Videoda Golden Ro..

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici 15:15

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici

Se-lam-lar! ❤️ Bi’önceki videoda sık görüşüceğimizi söylemiştim kiii çekimi 4 saat süren(şaka değil) montajı bi’ömür gibi gelen videoyla geldim! Bu konsepti beğendiniz mi? Sevdiniz mi? Bence hem farklı,hem de güzel bir i..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Nazan Öncel - Madalyon 03:21

Nazan Öncel - Madalyon

Konuştumsa kahrımdan konuşmuşumdur Ağladım sa dolduğum dan ağlamışımdır Nasıl eğlendin mi bari, hoş musun peki Çekip gitseydim keşke, daha iyiydi Yüreksiz seni Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan ..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi 12:16

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi

Dönem dönem kendini gösteren sivilceler ve hormonal akneler bir çoğumuzun korkulu rüyası. Çözümü tabii ki bir uzman tedavisi ancak ilaç kullanma evresine gelmeden önce sivilce tedavisinin evde uygulayabileceğimiz alterna..

BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Dam üstüne çul serer leyli de yar loylu da yar loy loy loy Bilmem yar kimi sever ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Onun bir sevdiği var leyli de yar loylu da yar loy loy Günde on çeşit giyer ha l..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Porsche’nin Otomobil Teknolojileri 03:40

Porsche’nin Otomobil Teknolojileri

Porsche’nin yayınladığı listenin bu haftaki sunumunu Fiat, Opel, Lancia, Audi, Porsche, Ford ve BMW ile çeşitli başarılar kazanmış yarış pilotu Walter Röhl üstleniyor. Porsche mantalitesi gereği seri üretime geçecek olan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Sebile Ölmez Ezgi Kasapoğlu Japonların İlginç Güzellik Aletlerini Deniyoruz 07:05

Sebile Ölmez Ezgi Kasapoğlu Japonların İlginç Güzellik Aletlerini Deni

Japonya'dan satın aldığım değişik aletleri bu kez Ezgi Kasapoğlu ile denedik. Özellikle Ezgi'nin kanalında burnuna soktuğu bir alet var :D gülmekten öldüm :D Mutlaka izlemenizi öneririm :D..

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır 01:26

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır

CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendiren Muharrem İnce: Elimizde sonuçlar var. Sonuç belli. Recep Tayyip Erdoğan açık ara fark atmıştır dedi...

Muharrem İnce Basın Toplantısından TRT'yi Kovdu 01:00

Muharrem İnce Basın Toplantısından TRT'yi Kovdu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. İnce toplantıdan önce TRT'nin burada ne işi var? diye sorarak kameranı dışarıya çıkarttı...

Gözde Tezer Yıpranmış Saçlar İçin Evde Keratin Bakımı ( Saç Botoksu ) 07:46

Gözde Tezer Yıpranmış Saçlar İçin Evde Keratin Bakımı ( Saç Botoksu )

Çok övülen keratin bakımını sonunda ben de denedim! Saç botoksu da denilen bu bakım nasıl yapılıyor ve sonuçtan memnun kaldım mı? Saçlarım canlandı mı? Saç düzleştirme etkisi var mı? Hadi gelin cevaplar videoda!..

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull 01:05

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull

Adam hırsızlık yapmak için eve giriyor ama içerde onu bekleyen bir süpriz var. Evin köpeği pitbull ve sonuç malum.....

  • JET TV tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..