#Bergen İhtiyacım var müzik dinle

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-? 21:20

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-?

Türkiye'nin gündeminde yeni covid tedbirleri var. Restoranlara gidip oturmak 20 Kasım'dan itibaren yasak. İşletmeler paket servise geçecek. Bu karar birçok işletmeyi etkiliyor. İşletmeciler, garsonlar ne yapacak? Yeni te..

TURNUVADA YUMRUKLAR KONUŞTU    TWİTCH PUBG EN İYİ ANLAR #8 11:45

TURNUVADA YUMRUKLAR KONUŞTU TWİTCH PUBG EN İYİ ANLAR #8

TWİTCH PUBG EN İYİ ANLAR serimizin 8. videosunda; RedbullTR , 10000Days , Z3r3f , Wandayss , Smashbae , Poladeruc , Susuue , VisneliTofitaa , Shilla , wKaizeG , Ccinext , AlbayJosh ve TanerBurda var...

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakamlara göre sayıları 2 bin beş yüzü aşan sığınmacılar, yaklaşan kışla birlikte çadırlardaki zorlu yaşam şartları..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Juncker: May ile İlgili Söylentiler Gerçeği Yansıtmıyor 01:00

Juncker: May ile İlgili Söylentiler Gerçeği Yansıtmıyor

Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile ilgili söylentiler Avrupa Birliği'ni karıştırdı. Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile i..

Wingsuit Flying Sporu 01:28

Wingsuit Flying Sporu

İnsanlar var olduklarından beri, bazı şeylere oldukça meraklı ve de ilgili olarak yaklaşmışlardır. Uçmak da, insanların geçmişten günümüze kadar gelinen süreç içerisinde tarihin her döneminde ilgi duyulan ve bu yönde çal..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak! 01:35

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak!

BABALAR, ÇOCUKLARININ FIRTINAYA KAPILDIKLARINDA SIĞINACAKLARI LİMAN OLMALI. SIĞINACAK LİMAN ARAMASINA SEBEP OLAN FIRTINA DEĞİL DERLER AMA MAALESEF SIRADA ÖYLE BİR BABA VAR Kİ İZLEYENLERE BÖYLESİ OLMAZ OLSUN DEDİRTECEK Cİ..

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi 01:50

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi

KAMYON TELE TAKILDI, TEL GERİLİP DİREĞİ YERİNDEN SÖKTÜ... DEVRİLEN DİREK DURAKTAKİ OTOBÜSÜN CAMİNDAN İÇERİ GİRDİ... BÖYLE KAZA OLUR MU? DEMEYİN... ZİRA İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA'DA YAŞANDI. O KORKUNÇ ANLARIN HABERİ VAR SIRA..

Ermenistan'a insanlık dersi! 01:45

Ermenistan'a insanlık dersi!

AZERBAYCAN ASKERLERİNDEN İNSANLIK DERSİ VAR SIRADA... İŞGALDEN KURTULAN BÖLGELERDE ERMENİ SİVİLLERE YARDIM ETTİLER. EŞYALARINI BİRLİKTE TAŞIDILAR. AZERBAYCANLI BİR KOMUTANIN, KARŞILAŞTIĞI ERMENİ SİVİLLERE İSTER KALIN, İ..

Bir hemşirenin isyanı! 01:54

Bir hemşirenin isyanı!

HEMŞİRE CEMİLE DENİZ, ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN BAŞLATTIĞI HUKUK MÜCADELESİNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. KOVİD-19 'U GEREKÇE GÖSTEREN MAHKEME HEYETİ, BULAŞMA RİSKİ VAR DİYEREK, ÇOCUĞUN GEÇİCİ VELAYETİNİ BABASINA ..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

Numantia Launch Trailer PS4 01:00

Numantia Launch Trailer PS4

Numantia is a TBS (turn-based strategy) videogame that narrates the events that took place in the Iberian Peninsula during the expansion of the Roman Republic in the 153 B.C. The game is divided into two campaigns that w..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korona ile grip arasındaki farklar neler? 07:01

Korona ile grip arasındaki farklar neler?

Bu grip salgını olsaydı çok rahat kontrol etmiştik. Fakat korona, grip hastalığına benzemiyor. Yüzlerce kişiye bulaşıyor, süper bulaştırıcılar var. En önemli tedbir kalabalıkların önlenmesidir..

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş 01:46

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş

Lir Kuşu, Avusturalya‘da yaşayan ve uçma yeteneği olmayan bir kuş türü. Gerçekten de kuşun inanılmaz bir taklit yeteneği var. Dişilerin dikkatini çekmek isteyen erkek Lir kuşları, ses taklit yetenekleri ile çevrelerinde..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafi̇kte Darp Edi̇len Banu Parlak O Ki̇şi̇leri̇n Peşi̇ni̇ Bırakmayacak 01:30

Trafi̇kte Darp Edi̇len Banu Parlak O Ki̇şi̇leri̇n Peşi̇ni̇ Bırakmayaca

Sosyal medyada şarkılarıyla şöhreti yakalayan Banu Parlak, o anları şu cümlelerle anlattı: “Biz trafikte giderken eşim yol istedi, onun arkasından diğer arabalar da geldi. Eşim de bekleyin, konuşalım dedi. Sonra zorla ar..

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dila Hanım Türkan Şoray  Türk Filmi İzle 1:30:00

Dila Hanım Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Barazoğlu İhsan Bey'in karısı Dila Hanım bir arazi anlaşmazlığı yüzünden kocasını vuran Karadağlı Rıza'yı öldürmeye yemin eder. Bir rastlantı sonucu, hiç tanımadığı Rıza ile karşılaşır. Onu büyük bir aşkla..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MLB The Show 18  The Future İs Coming  Aaron Judge Cover Announce  PS4 00:46

MLB The Show 18 The Future İs Coming Aaron Judge Cover Announce PS4

Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this was only the beginning. Judge went on to have a record-breaking rookie season in 2017, was na..

  • BETA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin sakin şehirleri 04:01

Türkiye'nin sakin şehirleri

Sakin Şehirler ağı, yaşamın huzurlu olduğu, doğa ve kültürün korunduğu bölgeleri kapsıyor. Bu uluslararası listede Türkiye'nin de farklı kentlerinden birçok ilçe var. İşte il il, ilçe ilçe Türkiye'nin sakin şehirleri.....

Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 The Show 18 Under Armour Behind The Scenes PS4 01:00

The Show 18 Under Armour Behind The Scenes PS4

No one can do it alone, check out the team behind Aaron Judge’s MLB The Show cover shoot. Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this wa..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..

Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti 01:53

Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti

Yunanistan'da Brüksel'deki zirvenin hayal kırıklığı yaşanıyor. Atina'nın tüm girişimlerine rağmen Avrupa Birliği, Türkiye için yaptırım kararı almadı. Atina basını tepkili… Hedeflerinde Başbakan Miçotakis ve Avrupalı lid..

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu 02:22

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu

MALUM KAFELERDE, RESTORANLARDA OTURMA KISITLAMASI VAR... BU YÜZDEN AYAKÜSTÜ TÜKETİLEBİLEN YİYECEKLER REVAÇTA... ESNAF DA BU DURUMA AYAK UYDURDU... ÇORBALAR BARDAĞA, TENCERE YEMEKLERİ DÜRÜME GİRDİ... GELİN, PRATİKLİĞİYLE ..

O bir fenomen... Adı Bahtiyar... 02:19

O bir fenomen... Adı Bahtiyar...

ÖTERKEN NEFESİ TÜKENEN, SONUNDA DAYANAMAYIP BAYILAN DENİZLİ HOROZUNU HATIRLAYACAKSINIZ. SAHİBİNİN, ADINI BAHTİYAR KOYDUĞU O HOROZ, SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU, ŞİMDİ YURT DIŞINDAN BİLE TALİPLERİ VAR...