#Bergen İhtiyacım var müzik dinle

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı 01:38

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı

Ankara'da ölü bulunan genç Aleyna Çakır'la ilgili yeni bir gelişme var. Çakır'ın ölümünde şüpheli bulunan Ümitcan Uygun, verdiği uyuşturucu partisi sonrası tutuklanmıştı. O sırada alınan DNA örnekleri Aleyna’nın vücudund..

1 haftalık bebeği çöpe attılar! 01:39

1 haftalık bebeği çöpe attılar!

SIRADA İNSANI İNSANLIĞINDAN UTANDIRAN BİR HABER VAR.. VİCDANSIZLAR DAHA 1 HAFTALIK BEBEĞİ ÇÖPE ATTI... HEM DE DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZ BEBEĞİ.....

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

150 kiloydu 63'e düştü 02:41

150 kiloydu 63'e düştü

DENİZ YALABIK 1,5 YIL ÖNCE TARTIYA ÇIKTI. 150 KİLO OLDUĞUNU GÖRÜNCE VAKİT KAYBETMEDEN REJİME BAŞLADI... BIÇAK ALTINA YATMADAN, DİYETİSYENE GİTMEDEN BİR BUÇUK YILDA 87 KİLO VEREREK 63 KİLOYA DÜŞTÜ. İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ..

150 kiloydu 63'e düştü 02:41

150 kiloydu 63'e düştü

DENİZ YALABIK 1,5 YIL ÖNCE TARTIYA ÇIKTI. 150 KİLO OLDUĞUNU GÖRÜNCE VAKİT KAYBETMEDEN REJİME BAŞLADI... BIÇAK ALTINA YATMADAN, DİYETİSYENE GİTMEDEN BİR BUÇUK YILDA 87 KİLO VEREREK 63 KİLOYA DÜŞTÜ. İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ..

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Denizcilerimiz kurtarıldı! 01:23

Denizcilerimiz kurtarıldı!

NİJERYA AÇIKLARINDA KAÇIRILAN DENİZCİLERİMİZDEN İYİ HABER VAR... 20 GÜNDÜR SÜREN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ SONA ERDİ... 15 DENİZCİMİZ KORSANLARIN ELİNDEN KURTARILDI.....

İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Maske kullanımında sınıfta kaldık! 02:21

Maske kullanımında sınıfta kaldık!

SALGINDAN KORUNMANIN EN KRİTİK YOLU, BİR NUMARALI ÖNLEM; MASKE.. AMA HALA MASKE KULLANIMINI ÖĞRENEMEDİK.YAPILAN ARAŞTIRMA, VAHİM TABLOYU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ. MASKESİNİ HAVALANDIRIP TEKRAR TEKRAR KULLANAN DA VAR, KULLANDI..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Otobüs şoföründen örnek davranış 01:36

Otobüs şoföründen örnek davranış

YOĞUN KARDA DIŞARIDA OTOBÜS BEKLEYENLERİN İMDADINA OTOBÜS ŞOFÖRÜ YETİŞTİ... NE VAR BUNDA DEMEYİN, ÇÜNKÜ O ŞOFÖR, GÜZERGAHININ DIŞINA ÇIKIP, YOLDA KALANLARI GİTMEK İSTEDİĞİ YERE KADAR GÖTÜRDÜ....

7 aylık Mars yolculuğu bitti! 02:10

7 aylık Mars yolculuğu bitti!

BAŞKA GEZEGENLERDE HAYAT VAR MI? TÜM DÜNYANIN MERAK ETTİĞİ BU SORUYA YANIT VERMEK İÇİN EN BÜYÜK ADIM DÜN ATILDI. NASA'NIN KEŞİFÇİ UZAY ARACI, 7 AY SONUNDA MARS'A ULAŞTI. İÇİNDE TÜRKİYE'DEN 2,5 MİLYON İSİM DE VARDI...

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Güce dayanmayan savunma sporu 02:27

Güce dayanmayan savunma sporu

GÜÇ KULLANILARAK YAPILAN PEK ÇOK SAVUNMA SPORU VAR... BİZ ŞİMDİ SİZİ ÖZELLİKLE KADINLAR İÇİN GÜCE, KUVVETE GEREK KALMADAN, ODAKLANARAK KENDİNİ KORUMAYI ÖĞRETEN ÇOK ÖZEL BİR PROGRAMLA TANIŞTIRALIM.....

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..