#Bergen İhtiyacım var müzik dinle

Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi 04:16

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi

Burcu Binici dün akşam bir mekan açılışında görüntülendi. Adı aşk dedikodularına karışan Güzel Oyuncu hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Dün akşam bir mekan açılışında görüntülenen güzel oyuncu Burcu Binici, geçti..

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir 01:46

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner çifti dün akşam “Daha” filminin galasında görüntülendi. Selin Şekerci yeni dahil olduğu diziyle ilgili konuşurken, Kaan Taşaner ise evlilik sorularına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde “Siyah..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi 00:58

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi

27 Eylül'de Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştiren Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyaz..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Aynı anda iki şehirdeler! 01:35

Aynı anda iki şehirdeler!

ÖYLE BİR YER VAR Kİ, MAHALLENİN ORTASINDAN GEÇEN YOLUN SAĞI ORDU, SOLU SAMSUN. YANİ SADECE BİR ADIM ATARAK BAŞKA BİR ŞEHİRE GEÇEBİLİYORSUNUZ. DURUM BÖYLE OLUNCA DA KAPI KOMŞULARININ İFTAR SAATİ BİLE FARKLI OLUYOR, EZAN D..

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı 05:55

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı

TÜBİTAK SAGE’nin genç mühendis ve teknisyen ekibi tarafından geliştirilen, Türkiye’nin ilk görüş içi havadan havaya füzesi Bozdoğan, uçaktan ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi. F-16’dan atılan Bozdoğan, hedefi “Doğruda..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu 02:22

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu

BİRKAÇ DAMLA SUDAN KOPAN BİR FIRTINANIN HABERİ VAR SIRADA... EVDEKİ HALIYI YIKAYIP BALKONA ASAN KOMŞUSUNA SİNİRLENEN ADAM,,, 'AŞAĞI SU DAMLIYOR' DİYE ÖFKELENDİ... SİLAHINI ÇEKİP 11 YILLIK KOMŞUSUNU VURDU.....

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar 02:31

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar

Neredeyse her 4 kişiden1’i randevu alıp sağlık merkezlerine gitmeyenler var. Sağlık Bakanlığı aşı ile ilgili tereddütleri ortadan kaldırmak için düğmeye bastı...

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim 11:35

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim

Kullanıp memnun kaldığım, pek fazla yararını görmediğim, sevdiğim sevmediğim ürünleri incelediğim bitenler serisinin 2017 Bahar versiyonuyla karşınızdayım. Cilt bakım ürünlerinden parfüme, şampuana kadar birçok ürünü yor..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da kiralar uçtu! 01:50

İstanbul'da kiralar uçtu!

EV KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ BİR HABER VAR... SON VERİLERE GÖRE, İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI 1 YILDA YÜZDE 10.81 ARTTI... BAZI İLÇELERDEKİ ARTIŞ İSE YÜZDE 25'E DAYANDI...İŞTE O İLÇELER VE ARADAKİ FİYAT FARKI.....

Özel hastanelerin salgın fırsatçılığı 02:55

Özel hastanelerin salgın fırsatçılığı

Salgını fırsata dönüştürme çabasında olanlar var. Bazı özel hastaneler yasal olmamasına rağmen Korona virüs hastalarından ücret talep ediyor...

Suyu Bulan Adam 01:41

Suyu Bulan Adam

Bak orda mevcut görmüş olduğunuz suyun üzerine varınca bu çıbığa dikkat edin. şu anda bu bais size bu su elimdeki çıbık suyun üzerine vardımı bana tepki verecek burda su var getme diyecek. tabi tabi tabi suyun olduğunu i..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı 09:04

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı

Demet Akalın, önceki akşam Kerimcan Durmaz’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konsere yakın arkadaşına destek olmak için geldi. Akalın, sahneye çıkıp bir şarkısını da söyledi. Demet Akalın, sahne sonrası “Bir tane ş..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir! 01:57

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir!

BİR KAĞIT TOPLAYICISI DÜZCE'DE POLİS DENETİMİNE TAKILDI. EVİM KİRA, 6 AYLIK OĞLUM VAR DEDİ, CEZA YEMEMEK İÇİN GÖZYAŞLARINA BOĞULUP YALVARDI AMA YİNE DE CEZA YEMEKTEN KAÇAMADI...

Nehir taştı, buzullar kıyıya vurdu 01:10

Nehir taştı, buzullar kıyıya vurdu

İBRETLİK GÖRÜNTÜLER VAR SIRADA... İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE ÇÖZÜLEN BUZULLAR, NEHİR YATAĞINA SIĞMADI... TSUNAMİ ETKİSİYLE KIYIYA VURDU...

Gecelik 10 bin lira 02:18

Gecelik 10 bin lira

Türkiye’de korona virüs tedavi hizmeti ücretsiz. Bunu suiistimal eden özel hastaneler de var. atv Haber bazı özel hastaneleri aradı ve tedaviyi sordu. İşte alınan cevaplar...

Dünya, Çin roketini takip ediyor 01:47

Dünya, Çin roketini takip ediyor

Çin’e ait bir uzay roketinin kontrolden çıktığı ve 8-10 Mayıs arasında yeryüzüne düşmesinin beklendiği açıklanmıştı. Roketin parçalarının düşme ihtimali olan yerler arasında Türkiye de var. İtalyan gökbilimci Gianluca Ma..

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayak Merkezinde Volkan Patladı 00:43

Kayak Merkezinde Volkan Patladı

Japonya'da Kusatsu-Shirane yanardağı faliyete geçti. BBC'ye göre en az 10 kişi volkanik taşlardan dolayı yaralandı. İki kişinin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, ayrıntılı bilgi verilmedi. Japon medyası birkaç kişini..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da 01:49

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da

NEFESLER TUTULDU, 1 HAZİRAN ÖNCESİ EN BÜYÜK NORMALLEŞME BEKLENTİSİ YEME İÇME SEKTÖRÜNDE. AYLARDIR KAPALI OLAN ESNAF, DÜKKANLARINDA SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR. HÜKÜMETTEN DE BİR BEKLENTİLERİ VAR...