#Bergen İnsan severse müzik dinle

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler 04:35

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler

Saatimi söktüler eşref saatimi Oysa ben ne güzel şarkılar yazacaktım Şöyle gözlerimi açıp olup bitene bakacaktım Sonra bakıp çıkacaktım içinden şarkı yazacaktım Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğsuz 04:16

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğs

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Ender AYAN - PANDORA 03:09

Ender AYAN - PANDORA

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK ŞARKI SÖZLERİM ; HAZIRLARKEN HERŞEYİ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:33

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şark

İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Bahane Remixes, 2005) Söz: Sezen Aksu, Halil Koçak Müzik: Halil Koçak Düzenleme: Kıvanç Osman Kutlumuş, Cem Oyal Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İ..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video) 03:05

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video)

CARPE DIEM (ANI YAŞA) Biliyor Biliyor biliyor O beni iyi biliyor Kararım Galiba bu sefer Sahiden bitiyor Sıkı sıkı tutamadı elimi Sürekli yere düşüyor Aramızı bulamadık İnsan yanında Yalnız geziyor Bir dakika ..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video) 09:08

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video)

HİÇ OLDUM Beşer idim şaşkın oldum Yandım belki insan oldum Zahir nedir ki batın nedir ki Dile gelmez bir sır oldum Hakkın emaneti bendedir bende Cümle alem ol sözünde Gurbet nedir ki vuslat nedir ki Sana çıkan bir yol ..

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım 02:45

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım

Söz: Ender Eroğlu Müzik: Faruk Sabancı, Ender Eroğlu Düzenleme: Faruk Sabancı Stüdyo: Ozinga Productions, Turquilla Studio Kayıt & Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yaylılar: Istanbul Strings Ud: Altuğ Öncü Menajerli..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Hande Ünsal - Gönder Gelsin 02:47

Hande Ünsal - Gönder Gelsin

Söz - Müzik : Murat Güneş Düzenleme : Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Mix - Mastering : Emre Kiral Gitarlar : Selahattin Güzelel Vokaller : Fatih Ertür , Yücel Girgin , Serkan Balkan Stüdyo : Studio Voice Gönder..

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..

Tolga Eren - Güzel Sevenler Bilirler 03:27

Tolga Eren - Güzel Sevenler Bilirler

Söz & Müzik: Tolga Eren Düzenleme: Tolga Eren Prodüktör: Abdulkadir Çığşar Akustik Gitar: Bahadır Kartal Kayıt: Jeremy Production Studios Mix & Mastering: Abdulkadir Çığşar Yönetmen : Tuğçe Tunçtürk Kurgu & Renk: Tuğç..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce