#Bergüzar İstemem böyle devran müzik dinle

Eda Baba  Esmer Günler 03:57

Eda Baba Esmer Günler

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sen de mi aklıma sığmıyor sen de mi Sen m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..

Linet  Yalan 05:13

Linet Yalan

Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni içimden atmak İstemem o günahkar Ellerini bir daha Ellerime alıpta Ne öpmek ne okşamak Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni i..

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Hakan Altun  Can Kuşum 04:38

Hakan Altun Can Kuşum

Bir insanın nefes aldığı an var ya, Senle olmak o anı yaşamak demek Gözlerinin içindeki parıltıyı Gördüğümden beri aklım başım karıştı Benim aşkımsın istemem başkasını Can kuşum gözümün nurusun Can kuşum ekmeğim suyumsu..

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar) 05:04

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar)

Musti Yıkamazsın Beni Şarkı Sözleri : Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam 04:17

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Usta Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Rengimizi sıyırmışta gitmiş gidenimiz, Nur cemalimizin astarı kalmış bi tek; O da kaşık kadar... Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Re..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Göksel - Günün Birinde 04:03

Göksel - Günün Birinde

Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakac..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Harun Kolçak - Beni Affet 06:32

Harun Kolçak - Beni Affet

Harun Kolçak - Beni Affet Şarkı Sözleri Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Be..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git 03:51

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git

Eğer beni sevmiyorsan Çekti çekti çek çektir git Burdan bıktım diyorsan Çekti çekti çek çektir git Bir kere daha denemiyorsan Çekti çekti çek çektir git Al fotokopini çektir git Çekti çekti çek çektir git Eğer eğlenmiy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12) 03:39

Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12)

Yeşim Salkım - Günün Birinde Şarkı Sözleri Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce