#Berhan ertoprak deli̇ gönül

Fatmanur Ameliyat İçin  Hayriden İstiyor! 02:02

Fatmanur Ameliyat İçin Hayriden İstiyor!

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Deli Gönül 8.bölümde Fatmanur herşeyi göze alıp Şükran'ın ameliyatı için gereken parayı Hayri'den istiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadirden Şükrana Altın Kalpli Prenses Masalı 02:39

Kadirden Şükrana Altın Kalpli Prenses Masalı

Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi Deli Gönül 8.Bölüm de Kadirden Şükrana altın kalpli prenses masalı..

  • ANKA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 6. Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 6.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Gönül, Tuna için özel bir akşam yemeği hazırlıyor ancak Haluk öyle bir şeye sebep oluyor ki Gönül deliye dönüyor!..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Demet Akalın, Kerimcan Durmaz Benim Starım 01:22

Demet Akalın, Kerimcan Durmaz Benim Starım

Kerimcan Durmaz yakın dostları Demet Akalın futbolcu Gökhan Gönül ün eşi Hatice Gönül Metin Arolat ile bir arada...

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri - Olmaz Olmaz 05:18

Azeri - Olmaz Olmaz

Bu dağdan aşmak olmaz Narıncı başmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Allah) Yarlan dalaşmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Leylim) Yarlan dalaşmak olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Burak  Birisine Birisine 03:25

Nil Burak Birisine Birisine

Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Gerçekten sevene değer bilen Almadan verene bana dostum diyene Benimle ağlayan ..

Hakan Altun Ah Bu Sevda 04:15

Hakan Altun Ah Bu Sevda

Ah be gönül bir gün olsun güldürmedinki Başıma bu aşk yüzünden ne işler geldi Kahpe gönül çokmu gördün mutlu etmeyi Doya doya aşk yaşamak hakkım değilmi Vazgeçtim canın sağolsun Olan hayatıma olsun Bir daha aşık o..

İbrahim Tatlıses - Sen Al Canımı 04:45

İbrahim Tatlıses - Sen Al Canımı

Cehennem ateşinde yaksalar Yanmazdım ben ona yandığım kadar Kalbimden vurupta kurşun sıksalar Ölmezdim ben ona öldüğüm kadar Aklıma yar gelir feleğim şaşar Öyle bir hasrettir içimden taşar Bu gönül en fazla üç gec..

Yakup Ekin  Bir Nefes 03:23

Yakup Ekin Bir Nefes

Bir nefes kadar kısaymış Aşk dediğin bir şakaymış Alacaklarına saymış kader bu [2] Hiç kimse bilmez... Bilemez! Gönül ister ama... Sevemez! Sürükler peşine aşkın... Kimselere diyemez! Bir günahmış bir hataymış..

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli 04:01

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli

Bu dünya senin değil sana benzemiyenin Sevmiyep sevenlere eziyet edenlerin Arama mutluluğu hep boş kalır ellerin Nelere muhtaç ettin sen beni deli gönül Deli deli deli deli deli gönlüm deli Sıyırmış ya Ne olur sust..

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim 03:12

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim

Bir sevda çölünde bıraktın beni Kanadı kırılmış bir kuş gibiyim Dönüpte bakmadın bir gün halime Sokağa atılmış bir taş gibiyim O eşsiz hayalin her an karşımda Gözyaşlarım çağlar her anışımda Ayrılık şarabı gönül tasımda..

Mustafa Ceceli - Geçti O Günler 04:00

Mustafa Ceceli - Geçti O Günler

Geçti O Günler Geçti O günler, acıttı geçti Sonumu boşver, başı güzeldi Uzun bir yoldu, haliyle yordu Pişmanlığım yok, bize değerdi Varsa ki suçlu bence gururdu Şikayetim yok, bize değerdi Gönül olduk, sevmedik zorla ..

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Müslüm Gürses - Yaşarken Her Gün Ölenler Anlar 01:58

Müslüm Gürses - Yaşarken Her Gün Ölenler Anlar

Müslüm Gürses - Sevenler Anlar Şarkı Sözleri Yürüyorum sokaklarda Kimi geliyor kimi gidiyor Görüyorum insanları Kimi ağlıyor kimi gülüyor Çaresiz insanlar,ümitsiz insanlar Benim şarkımdan ancak Sevenler anlar,çekenler a..

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında 04:01

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında

sözler Bazen dalıyor gözüm boşluğa, içimdeki çocuk seni arıyor Umut öyle derin kuyularda, kulaç atmayı bilmiyor Nasıl bir elvedayla biter ömür, nasıl huzur bulmaz kollarında bir elvedayla geçip giden gönül Seni sevmey..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Parlak - Usta 04:22

Ahmet Parlak - Usta

Ahmet Parlak - Usta Şarkı Sözleri Dinle Gün Kızıla Boyandı Yar Tam Efkar Zamanı İki Kadeh Mey Ver Usta Defetsin Gönül Unutanı Ne Hüzünden Ne Kederden Sırça Batmış Derinden Vurun Sazın Telinden Defetsin Gönül Sul..

  • PengoTV tarafından
  • 2.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Melek Mosso - Keklik Gibi 04:45

Melek Mosso - Keklik Gibi

Melek Mosso - Keklik Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Se..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Melek Mosso - Keklik Gibi 04:45

Melek Mosso - Keklik Gibi

Melek Mosso - Keklik Gibi Dinle Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Geceleri U..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..