#Berkant ali bu hayatta müzik dinle

Hareket Halindeki Otobüse Binmeye Çalışan Taraftar Düşerek Yaralandı 04:17

Hareket Halindeki Otobüse Binmeye Çalışan Taraftar Düşerek Yaralandı

Beşiktaş taraftarı derbinin oynanacağı Türk Telekom Stadı'na hareket etti. Seyir halindeki otobüse binmeye çalışan bir taraftar ise yere düşerek hafif şekilde yaralandı. Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bu akşam oy..

  • JET TV tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülben’i̇n Hayatına Gi̇ren Tüm Erkekler Tepetaklak Oluyor 04:38

Gülben’i̇n Hayatına Gi̇ren Tüm Erkekler Tepetaklak Oluyor

Başarılı Sunucu İlkay Buharalı Ve Magazin Duayeni Ali Eyüboğlu'nun Çarpıcı Yorumlarıyla Magazin Noteri, haftada İki Gün YouTube Ekranında İzleyicisiyle Buluşuyor...

  • BETA tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Öz Babam Ti̇msah Gözyaşları İle Sevenleri̇mi̇ Dolandırdı 07:46

Öz Babam Ti̇msah Gözyaşları İle Sevenleri̇mi̇ Dolandırdı

Ünlü türkücüden şok suçlama! Engin Nurşani babası Ali Nurşani'yi kastederek, Babam hastalığımı kullanarak herkesi dolandırdı dedi.....

  • BETA tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hz.Şuayb'ın Hayatı (Animasyon) 04:55

Hz.Şuayb'ın Hayatı (Animasyon)

Bu tarz videoların devamı için bu videoyu beğenerek, abone olarak ve paylaşarak bize destek olabilirsiniz. İyi seyirler dileriz...

Koronavirüs riskine karşı uyulması gereken 14 kural! 01:55

Koronavirüs riskine karşı uyulması gereken 14 kural!

Taner Ölmez de Koronavirüs Riskinden Korunmak İçin 14 Kuralı anlatıyor. Koronavirüs'ün yayılmasını önleyin...

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı 04:05

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı

Mehter veya mehteran, Osmanlı Yeniçeri Askeri Bandosu. Dünyanın en eski askeri bandolarından birisidir. Farsçadaki mihter kelimesinden türemiştir. İslamiyetten önceki Türk devletlerinde, küçük değişikliklerle yer almış..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:31

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yaşadığı topluma yabancılaşan ve yalnızlaşan bir mühendisin öyküsü anlatılır. İngiltere’deki eğitimini tamamlayan Aydın, memleketi Zonguldak’a döner. Maden ocağında mühendislik yapmaya başlar. Yaptığı i..

kardeş sevimli yavru kedilerin ilginç anları ve oyunları (kittens cats) looking three small kittens 06:16

kardeş sevimli yavru kedilerin ilginç anları ve oyunları (kittens cats

Kerem'in Ali abisinin dükkanında rastladığı sevimli yavru kardeş kediler ile olan ilginç anlarını ve oyunlarını kaydettiği bu videoyu beğenmeniz dileğiyle, iyi seyirler...nnInteresting moments and games of Kerem and sist..

Tütsü Yakarak Korona ile Mücadele 00:39

Tütsü Yakarak Korona ile Mücadele

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde belediye, corona virüsüne karşı yöresel önlem aldı. Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu ve belediye çalışanları, belediye binasının önünde Niğde yöresine özgü ‘üzerlik' adı verilen tütsüyü y..

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 4 yıl önce
kardeş sevimli yavru kedilerin ilginç anları ve oyunları (kittens cats) looking three small kittens 06:16

kardeş sevimli yavru kedilerin ilginç anları ve oyunları (kittens cats

Kerem'in Ali abisinin dükkanında rastladığı sevimli yavru kardeş kediler ile olan ilginç anlarını ve oyunlarını kaydettiği bu videoyu beğenmeniz dileğiyle, iyi seyirler...nnInteresting moments and games of Kerem and sist..

TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

7 Ölümlü Patlamada 1 Tutuklama Daha 01:06

7 Ölümlü Patlamada 1 Tutuklama Daha

Sakarya'da 7 işçinin hayatını kaybettiği fabrika patlamasında tutuklananların sayısı 5'e yükseldi. Gözaltındaki yaşar coşkun tutuklanırken, baba Ali Rıza Coşkun adli kontrolle serbest bırakıldı...

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle 1:23:38

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Mersin’e bağlı sahil köyü. Sütliman bir deniz. ‘Karıncanın kıyıdan su içebileceği durgunlukta’. Yöre de öyle. ‘Balıktan başka hiçbir canlı ile uğraşmıyorlar’. Halil Efendi’nin ‘ismi ile müsemma’ kızı Filiz, öğr..

Şoförler Kralı 1964 Türk Filmi İzle 1:44:10

Şoförler Kralı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirine nispet yapan iki aşığın hikâyesi konu edilir. Çocukluk arkadaşı olan Hasan ve Nazlı yıllar sonra karşılaşırlar. O gün iki gencin arasında bir aşk başlar. Ertesi gün Hasan, gidip Nazlı’ya evle..

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle 1:10:45

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kaçırılan arkadaşlarını kurtarmaya çalışan üç gencin hikâyesini konu edinir. Hasan Başçavuş, Murat, Şeşbeş Ali ve Keş Rıza, Kore Savaşı’na katılmış dört arkadaştır. Hasan Başçavuş bomba yapımı konusunda u..

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle 1:17:34

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Veli ile Nuri’nin İstanbul’da başlarına gelen gülünç olayları konu alır. Veli, Kayseri’de bir köyde yaşamaktadır. Babasının istediği kızla evlenmemek için köyden kaçıp İstanbul’a gitmeye karar verir. Yold..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Vali Yerlikaya, Ayasofya'daki Cuma Namazı Önlemlerini Açıkladı 01:45

Vali Yerlikaya, Ayasofya'daki Cuma Namazı Önlemlerini Açıkladı

Ayasofya Camii'de 86 yıllık hasretin ardından ilk Cuma namazı yarın kılınacak. Tarihi gün için bir dizi önlem alındı. O önlemleri İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı...

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak- 02:37

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak-

Ankara'nın ardından İstanbul'da da kademeli mesaiye geçiliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirilen yeni mesai sistemi için İstanbul Vali’sinden açıklama geldi. Ali Yerlikaya detayların Cuma günü açıklanacağ..

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle 1:11:31

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı vefat eden bir adamın yaşadıkları konu edilir. Murat’ın eşi Emine hamiledir. Doğuma az bir süre kala ölür. Bunun üzerine Murat köyden ayrılır ve otele yerleşir. Bu sırada otelin sahibinin bir kız..

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Zorba 1966 Türk Filmi İzle 1:37:21

Zorba 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, mafya tetikçisi bir gencin aşkı anlatılır. Zorba’nın babası, o henüz üç yaşındayken cinayetten hapse girmiştir. Hemen ardından da annesini kaybetmiştir. Daha küçük yaşlarda mafya üyeleriyle çalışmaya ba..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.358 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı 03:30

Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı

Yavuz Sultan Selim vefatının 500. yıl dönümünde okunan 500 hatmi şerif ile anıldı. Fatihteki Yavuz Sultan Selim Camii’nde düzenlenen mevlidi şerif programına İstanbul Valisi Ali Yerlikaya katıldı...

Vali Yerlikaya- -Koronada 21 Milyon TL Ceza Yazıldı 01:57

Vali Yerlikaya- -Koronada 21 Milyon TL Ceza Yazıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koronavirüs tedbirlerine ilişkin Bakırköy’de halk pazarını ziyaret etti. Esnafın HES kodunu kontrol eden vali, vatandaşların da tedbirlerini denetledi...