#Berkant ali bu hayatta müzik dinle

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması 10:02

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu 00:41

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu

Arjantin'de bir tren istasyonunda tansiyonu düşen 24 yaşındaki kadın, trenin geçtiği sırada sendeleyerek raylara düştü. Tren istasyonundaki inanılmaz kurtuluş güvenlik kamerasına yansırken, hastaneden 12 gün sonra taburc..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Tamam Mıyız -  Ben Dünyanın Kralıyım 05:56

Tamam Mıyız - Ben Dünyanın Kralıyım

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu 06:10

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu

Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen ha..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 47:00

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 54:07

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 44:13

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle 09:30

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı Anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunXifeng şehrinde, Chu ailesinin itibarı düşmüş bir klan olarak bilinir. Fakat bir gün, Chu Xing Yun, Shui Ailesi'nin ikinci kızı Liu Xiang'ı..

Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 15.Bölüm 2:13:20

Söz | 15.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' Yeni Sezon 15'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 35.Bölüm 2:21:55

Söz | 35.Bölüm

Söz’ün 35. Bölümünde;nÇaylak yaşam mücadelesi veriyor…nnBir tarafta Çaylak (Aytaç Şaşmaz), diğer tarafta Nazlı (İlayda Ildır) ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mükemmel bir sürüş..... 03:22

Mükemmel bir sürüş.....

Mükemmel bir sürüş.....!????❤️ Hayatta böyle değil mi? Asıl yetenek, zirveden düşerken bile yara almadan, zarar görmeden inebilmektir....!???????? #fashion #devops #yönetim #motivasyon #mühendislik #yapayzeka #kişis..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Hepimiz Gözaltındayız | Sadece Bir Nesne Olmaya Hazır Mısınız ? | Ajanda 2030 33:18

Hepimiz Gözaltındayız | Sadece Bir Nesne Olmaya Hazır Mısınız ? | Ajan

Gündelik hayatta kullandığımız Whatsapp’tan bu yayını yaptığımız Skype’a kadar takip ediliyor muyuz? Kaydedilip servis ediliyor muyuz? Hatırlarsınız, üniversite son sınıfa kadar her okul kayıt döneminde, yılında 15-20 v..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Samida - Meryem 02:10

Samida - Meryem

Samida - Meryem Dinle Benim ince dişlerim Birbirine çatışır Benim sevdiğim yare Düz pantolon yakışır Usul usul kalk ta gel Tahtalar oynamasın Annem babam duymadan Penceremden atlarsın Sana bakarım sana Boylarına maşal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce