#Berksan git müzik dinle

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü

#ÖyküGürman #BenOlmayınca #Akustik Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar ..

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman

Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar biter hatıralar kalır Kimi seversen ..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Alişan - Saçlarını Yol Getir 06:35

Alişan - Saçlarını Yol Getir

Tabib sen elleme benim yaramı Beni bu dertlere salanı getir Kabul etmem bir gün eksik olursa Benden bu ömrümü çalanı getir Git ara bul getir, saçlarını yol getir Bir kor oldu gömülüyor özümde Nağme nağme iniliyor sazımd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm 04:31

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip ) 04:30

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip )

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ağlasam şimdi düşer mi damlalar camına? Dokunsam yüzüne çekip gider misin bir daha? İçimi görsen kıyamazsın bilirim Sen bu hallerime aldırma Yerime kimseyi koya..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Babutsa - Bir Şartla 03:14

Babutsa - Bir Şartla

Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, bana ait değil artık... Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, umurumda değil artık... İstemezsen, görüşmezsin ol..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar 03:35

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar

Önce dakikalara kırgın sonra saatlere Ve günlere dargın Mide ağırıları yerine Hayal bozukluklarına bırakırken Biliyordum, biliyordum Sonu sessizlik, sonu özlem Sonunu sevmeyeceğimi de biliyordum, git derken Ne ya..

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Öncü - İki Yüz 03:03

Mehmet Öncü - İki Yüz

İki Yüz şarkı sözleri ile Bıçağın iki yüzü gibi bu aşk Sen kes, ben kör kalayım.. Duygular Silinirken bizden birer birer Bağır çağır, Ben kime susayım.. Ne yapayım bir başına Hiç Biz olmadan, söyle nasıl savaşayım Hadi..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ 02:54

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ

Söz & Müzik: Devran Baba Aranjör: Ercan Erkan LEYLEK BABA LEYLEK BABA LEYLEK BABA SELAM GÖTÜR BENDEN YARE BÜLBÜL GİBİ DÜŞTÜM ZARA BİLDİRSENE LEYLEK BABA GİT GÜLE GÜLE GÜLE GEL GÜLE GÜLE GÜLE DEVRAN BABA ÇAL SAZINI ET ..

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video) 03:20

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video)

Söz&Müzik: Ouz-han Alnıaçık, Onur Bayraktar Düzenleme Mix: Ozan Arapoğlu Mastering: Akif Sarıkaya Yönetmen: Yiğit Çavuş Kopardılar Seni Benden sözleri ile; Sevmek zordur dünya cani bir alan Dön diyemezsin acın be..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce