#Berİ

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildi 02:59

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gi

Konu: 13 yaşındaki Nicholas Barclay en son arkadaşlarıyla basketbol oynarken 13 Haziran 1994'de San Antanio, Teksas'da görüldü. Nicholas daha sonra eve gitmedi ve kendisinden bir haber alınamadı. Nicolas’ın ailesi, 3,5 ..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oy Kullanmaya At Üzerinde Giden Vatandaş 02:02

Oy Kullanmaya At Üzerinde Giden Vatandaş

Kayseri'de 42 yaşındaki Mustafa Yurtlu, 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacağı okula at üzerinde geldi. İlk defa at üzerinde gelerek oyunu kullandığını söyleyen Yurtlu, 42 yaşındayım, daha önce de oy kullandım ama at ..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyaz Diş Orijinal Fragman 01:26

Beyaz Diş Orijinal Fragman

Jack London'ın tüm zamanların en iyilerinden olan ve şimdiye kadar 89 farklı dile çevrilmiş kitabı Beyaz Diş'ten uyarlanan bu animasyon film de, kitap gibi vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların a..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Acı Tatlı Ekşi İzle 1:42:27

Acı Tatlı Ekşi İzle

Birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurar. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla k..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı 00:26

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı

Sonet internet Erişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bir ilke Yine İmza Attı. Sonet internet ilk defa Suriyenin Zeytin Dalı Kapsamındaki Cerablus İline 2018'den beri başlamış olduğu güvenli internet Gpon Şebek..

Nasreddin Hoca Küresel Isınma 12:47

Nasreddin Hoca Küresel Isınma

Bir ısınıp bir soğuyan hava yüzünden bahçedeki ağaçların meyvelerini kaybettiğini fark eden Nasreddin Hoca’nın ‘küresel ısınma’ probleminden haberi olur. Çocuklardan aldığı bilgiler doğrultusunda problemin en önemli ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana inandıran Beni kusturan şeyi kaldır Al..

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi 20:29

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi

. #DemetŞener ve #CenkKüpeli, çok az sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünden ilk görüntüler yayınlandı. Ailesi nikaha neden katılmadı? Çocuklar ile aralarındaki ilişkisi nasıl? s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Karanlık Günler şarkı sözleri ile Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana ina..

Semih Öksüz - Figüran 03:26

Semih Öksüz - Figüran

Figüran şarkı sözleri ile Son anons yapılmış, ışıklar kapanmış Perde açılmış, yaylılar başlamış Roller dağılmış, bir tirat oynanmış Ben yine figüranı oynuyorum istemesem de... Aslında kendimi jön gibi hissetmiştim Güze..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Ünlü Oyuncular Caretta Carettaları Denize Kavuşturdu 03:01

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Ünlü Oyuncular Caretta Carettaları Denize Kavuşturd

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oyuncu arkadaşlarıyla beraber Antalya'da yavru caretta carettaların denize ulaşmasını sağladı. Tatlıtuğ'a Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın oğlu Can da eşlik etti. Ünlü oyuncu Kıvanç ..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı. Başkent Moskova'nın 180 kilometre kuzey batısında yer alan Tver şehrini uçakla gezen piskop..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..