#Berİ

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:53

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andı..

Söz | 61.Bölüm 2:17:26

Söz | 61.Bölüm

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz (Tolga Sarıtaş) tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir.nBombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık (Doğukan Polat) zor dur..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fare Kapanı ile Alabalık Nasıl Yakalanır ? (Buzda Balıkçılık) 00:17

Fare Kapanı ile Alabalık Nasıl Yakalanır ? (Buzda Balıkçılık)

Greg, bir fare kapanı ile bir buz balıkçılığı seti hattı kurar ve çatışması alabalık çengellemeye başlayana kadar, yerel Rocky Mountain gölleri etrafında, buzda delikler açar!Greg, çocukluğundan beri konuyla ilgili nered..

  • PengoTV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Hareketlilik Yaşanıyor 02:33

Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Hareketlilik Yaşanıyor

Samsun’da, Kurban Bayramı öncesi bıçakçılarda hareketlilik yaşanıyor. Bazı zamanlar günde 300 bıçak bilediklerini söyleyen ustalar yoğun mesai harcıyor. Kurban Bayramı’na 2 haftadan kısa süre kala Samsun’da bıçak bileyic..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..