#Berİ

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor 02:46

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor

İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Ayda ç..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki! 49:48

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki!

???? Erken teşhis BÜYÜK BİR YALAN! ???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️ 30:59

Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️

????Masamda hiç açmadığım çekmecede üzerinde çok gizli “ yazan mektup buldum‼️ ????Şekerle kanser arasında hiçbir ilişki yoktur. Şeker kanseri tetiklemez‼️ ????25 bin lira olan kongreye, hiçbir doktor kendi parasıyla gi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce