#Berİ

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

63 Yıldır Kum Yiyen Hint Kadın 01:37

63 Yıldır Kum Yiyen Hint Kadın

Hindistan'da yaşayan ve 15 yaşından beri kum yediği söylenen kadın hayatında hiç doktora gitmediğini söylüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeyizlik İğne Oyası Örnekleri 09:21

Çeyizlik İğne Oyası Örnekleri

Biz bayanların vazgeçilmezi yıllardan beri iğne oyalandır. İğne oyaları sadece yazma kenarlarına değil dantellere, havlu kenarlarına ve nevresim kenarlarına da yapılan bir sanattır, Genel olarak en çok iğne oyasını yazma..

  • Kadınca tarafından
  • 6.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikrimin İnce Gülü 03:09

Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..

2001'den Bugüne 'En İyi Animasyon' Dalında Oscar Alanlar 06:43

2001'den Bugüne 'En İyi Animasyon' Dalında Oscar Alanlar

2017 Oscar adayları açıklandığından beri sırayla kategoride yarışan filmleri ve kategori geçmişinde ödüle layık görülen filmleri bir videoda buluşturuyordu şimdi de kategorisi için bir çalışma yapıldı sunuldu...

  • JokerS tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Levent Dörter - Gel Al Anılarını 04:01

Levent Dörter - Gel Al Anılarını

Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri Nefretim kabardı yüreğimde gizlice Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce Vurmalıyım herşeyi yüzüne tüm gücümle Şimdi gel al anılarını benden Durdukça acı veriyor Gel al r..

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman 00:43

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

İstanbul Muhafızları Hain Plan Hd İzle 40:10

İstanbul Muhafızları Hain Plan Hd İzle

35 seneden beri tarih dersinden kalan Gürgen azmi ile İstanbul'u fethetmek için hain planlar kurar. Daha fazlası için kanalımıza abone olun!!..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:19

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle

Wendy Corduroy: 15 yaşında,Yumuşak ve havalı bir genç olan Wendy, Gizemli Kulübe'de yarı zamanlı çalışan ve Dipper'ın aşık olduğu kişidir. Dipper dizinin 2. sezonunda Wendy'e aşkını itiraf etmiştir ve Wendy bunu başından..

Pink Floyd - LOUDER THAN WORDS - The Endless Rive 02:11

Pink Floyd - LOUDER THAN WORDS - The Endless Rive

Pink Floyd - LOUDER THAN WORDS - The Endless Rive Şarkı Sözleri şarkı sözlerine sahip tek şarkısı Louder Than Words dinleyiciyle buluştu. 1994'teki Division Bell'den beri yeni Pink Floyd albümüne aç bünyeleri mest edecek..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.493 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:51

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Ana karakter Oozora Tsubasa, Kojiro Hyuga, kaleci Genzo Wakabayashi ve Taro Misaki'dir. Tsubasa, doğumundan beri topla haşır neşir bir çocuktur. Tek hayali dünyadaki en iyi futbol oyuncusu olmaktır. Bazı sorunları nedeni..

Her Gün Kullandığımız Eşyalar Eskiden Nasıldı 03:08

Her Gün Kullandığımız Eşyalar Eskiden Nasıldı

Her gün kullandığımız bazı eşyalar, çağlar öncesinden beri kullanılmakta. Ama aralarında biraz farklar var. Günlük hayatta vazgeçilmezlerimizden olan eşyaların eski halleri şuandan daha farklı.İyi Seyirler.....

Yeşil  Mahmut Yıldırım Kimdir? 10:00

Yeşil Mahmut Yıldırım Kimdir?

Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996'dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin kara kutusu..

Simay Tokatlı ve Emine Aydın Konsept Yüzünden Gerildi 11:05

Simay Tokatlı ve Emine Aydın Konsept Yüzünden Gerildi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Bahar Candan, Simay Tokatlı'nın bütün eleştirilerine Simay'ı beğenince Faik Öztürk bu duruma şaşırdı. Nur Yerlitaş ise çok uzun zamandan beri bi..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle 1:01:21

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle

Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci’yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda’yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz. Dizi 26 Eylül 2011 tarihi..

Derya Uluğ Kimdir? 01:38

Derya Uluğ Kimdir?

Derya Uluğ, Türk şarkıcı. İzmir'de doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Doğum: 21 Şubat 1986 (31 yaşında), İzmir..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Marilyn Monroe Makyajı 04:38

Marilyn Monroe Makyajı

Sinemaya adım attığı günden beri asla unutulmayan yıldızlar arasında olan Marilyn Monroe tarihin en çekici kadınları arasında yerini almıştır.Bu videoda Marilyn Monroe makyajı nasıl yapılır onu işledik, iyi seyirler.....

  • ANKA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can Hedefine Ulaştı 06:29

Sibel Can Hedefine Ulaştı

2002 den beri sürekli kilo verip alan Sibel Can yine kilo verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ey Aşk 03:52

Berkay - Ey Aşk

Ey aşk beni şaşırt bi kere Estiğinden beri aynı hep acı rüzgar Ey aşk hadi yanılt bi kere Soruyorum işte sana yine nedir mesele Tutundum sana ben dalından düştüm en son Ölmedim öldüremedin Sana kalsa her şey yolunda sa..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Sözde Ermeni Soykırımı'nı Konu Alan İlk Hollywood Filmi 'The Promise' Vizyonda 03:13

'Sözde Ermeni Soykırımı'nı Konu Alan İlk Hollywood Filmi 'The Promise'

Tarihsel konuları yönetmeyi seven Terry George’un yazıp yönettiği The Promise, ilk duyurulduğundan beri Türkiye'de tepki çekmeye başlamıştı. Sözde Ermeni soykırımını konu alan ilk Hollywood filmi olarak dikkat çeken yapı..

Meclis Baştan Aşağı Değişiyor 02:00

Meclis Baştan Aşağı Değişiyor

Değiştiğinden beri tartışması konusu oldu. Hem rengi, hem derisi tartışıldı. Yapıldığı yıllarda o kadar pahalıydı ki, ceylan derisi dendi. Ama aslında dana derisiydi. Son yıllarda ise turuncu rengiyle sinirleri bozduğu,..

Barış Manço - Affet Beni 03:53

Barış Manço - Affet Beni

Beni Bırakıp Gittiğinden Beri Affet Beni Dİnle..

Gemi Kurdunu İlk Kez Görüntülediler 01:06

Gemi Kurdunu İlk Kez Görüntülediler

18. yüzyıldan beri yalnızca kabukları bulunan ve asla canlı olarak görüntülenemeyen 'gemi kurdu' Filipinler'de ilk defa görüntülendi. Yayınlanan görüntüler izleyenleri şoke etti. Filipinler'de kabuğun içerisinden çıkan c..

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce