#Besnik gjakova aje hala ajo müzik dinle

Nikka - Boll mo 03:51

Nikka - Boll mo

Mke rrejt kur mke thon qe mdon e ki me kon i njejt a e din ti sa shume a e din ti sa shume ke vlejeejt per mu amo tash kurgjo so e njejte ahh jom nxehh sonte per ty po pi ejj jom nxehh ti sedin sa shum ti se din..

Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbülüm Bağ Gezerim ( Uy Uy Demeye Geldim) Türküsü 03:29

Bülbülüm Bağ Gezerim ( Uy Uy Demeye Geldim) Türküsü

Trt Müzik Yayların Avazı Erzurum Metin Sürmeli canlı performans izle Bülbülüm Bağ Gezerim Elazığ-Hafız Osman Öge-Plaktan Yazıldı Bülbülüm Bağ Gezerim Aşığım Dağ Gezerim Yüz Yerde Yüz Yarem Var El Sanır Sağ..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover) 05:05

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover)

''Arzular Arsız''ı ilk söylediğimde kafamda olan üçlemenin son şarkısıydı ''Yar'' O kadar çok söylüyordum ki ; hem kendi kendime hem dostlarımla, size de muhakkak ulaşmasını istedim. Hala Yıldız ablaya birebirde ulaşama..

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı 03:12

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı

Arap Kızı şarkı sözleri ile Ayrılığın a`sını bile aklımdan geçirmezdim Sanırdım ki koca dünyada Sadece bir sen bir bendim Gözüm görmez Dilim dönmez Tenim sensiz uyumazdı Yağmur yağıyor mu Seller akıyor mu Yağmur yağı..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu 03:33

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu

Gül Kurusu şarkı sözleri ile Gül kurusu sevgin var bak bende Yaprağından tutsam dökülecekler elime Tomurcuk vermiştin sen bu sevgiye İnanmadılar senin açan o çiçeğine Dikenleri var kanarsın canın acır ağlarsın Se..

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP 03:17

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP

LYRICS: I wake up blessed As I get vexed and deal with stress I come back fresh U know de shit gets worse that’s how it works I switch to next Me and my Turks we swerve 36 Berlin Herz verletzt They have no caicos but h..

Zakkum __ Yarasın (Akustik) 05:06

Zakkum __ Yarasın (Akustik)

YARASIN: Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlattım ya geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlatmıştım geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Onlar vurdu ben düştüm Adları hala ezberimde Dertler deniz be..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar 02:49

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar

Senide Yarım Bıraksınlar şarkı sözleri ile Yürüdüm senle Sonumu bile bile Halimi gördün gittin Yüzüme güle güle Unutur sandım Bu yürek bi gün seni de İçin için yakıyor Ateşin beni de Bana hala dün gibi anılar Meğer k..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt 05:01

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt

Elbet bir gün buluşacağız, Bu böyle yarım kalmayacak İkimizinde saçları ak, Öyle durup bakışacağız… Belki bir deniz kenarında, El ele mâziyi konuşacağız.. Benim içimde yanan ateş var, Sevgilim, ne zaman buluşacağ..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..