#Betül demir kabuk müzik dinle

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

O Ses Turkiye-Yıldız Tilbe'nin Yarışmacıya Verdiği Yanıt Herkesi Kahkahaya Boğdu! 01:52

O Ses Turkiye-Yıldız Tilbe'nin Yarışmacıya Verdiği Yanıt Herkesi Kahka

Yıldız Tilbe, şarkılarını çok sevdiğini söyleyen Betül Baki'ye verdiği cevapla stüdyodaki herkesi kahkahaya boğdu...

  • ANKA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kaya, Saldırıya Uğrayan Gaziyi Ziyaret Etti 01:36

Bakan Kaya, Saldırıya Uğrayan Gaziyi Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, trafikte saldırıya uğrayarak yaralanan gazi İbrahim Kızılkaş'ı ziyaret etti...

Bakan Kaya Türk Mühendis Kızlarla Bir Araya Geldi 05:04

Bakan Kaya Türk Mühendis Kızlarla Bir Araya Geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Mühendislik alanında kızların yüzde 50’ye ulaşmasını hedefliyoruz. Mühendislik eğitimi almak isteyen kızlarımıza bu programı önümüzdeki dönemlerde liselerde başl..

 Kediciğin Roman Havasında Döktürmesi 01:39

Kediciğin Roman Havasında Döktürmesi

Adnan Okyar'ın güzel kediciklerinden Betül muhteşem fiziğiyle harika dans ediyor. Roman havasında oldukça başarılı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Kore Gazileriyle Birlikte Ayla Filmini İzledi 00:55

Başbakan Yıldırım Kore Gazileriyle Birlikte Ayla Filmini İzledi

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre; Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım’la birlikte bir alışveriş merkezindeki sinemada “Ayla” filmimi izledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan K..

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı 04:30

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı

Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Almanya'da 1. Uluslararası Kadın Zirvesi'ne katıldı. Almanya'dan İstanbul'a dönüş uçağında rahatsızlanan yaşlı kadına Aile Bakanı, doktor olarak ilk müdahale de bulundu...

Ölü Taklidi Yaparak Küçük Kızı Trolleyen Horoz 01:17

Ölü Taklidi Yaparak Küçük Kızı Trolleyen Horoz

Horozla oyun oynayan 12 yaşındaki Betül Aksoy, horozun bir anda ölü taklidi yapmasıyla korku dolu anlar yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Sefer Alper Beni Yalan Makinesine Bağladı 11:11

Bu Sefer Alper Beni Yalan Makinesine Bağladı

Herkese Merhabalar! Bu sefer Alper beni yalan makinesine bağladı ve tüm merak ettiği soruları sordu. Bizim çekerken çok eğlendiğimiz bir video oldu. Umarım sizde izlerken eğlenirsiniz. Keyifli seyirler diliyoruum!..

  • JET TV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende 16:07

Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende

Bu videoda Betül'e hayatı boyunca unutamayacağı bir hediye hazırladım! Dünyanın en büyük hediye paketini yaptım ve muhteşem sürprizler hazırladım. Bana bu sürprizi yapmamda destek olan UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Peps..

  • JET TV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor 01:40

Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde serası bulunan Betül Denizli, kendi tüketimi için saksıda kıvırcık yetiştirmeye başladı. Ama hobi olarak başlattığı iş büyüdü. Şimdi yetiştirdiği kıvırcıkları zincir marketlere satıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı 00:46

Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adana'daki sevgi evlerinde kalan çocuklarla futbol oynadı. Bir dizi toplantı ve ziyaret için kente gelen Bakan Kaya, 'sevgi evleri' diye anılan Adana Çocuk Evleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi 01:36

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü katıldığı bir programda ziyaret sözü verdiği restorana giderek yemek yedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirdiği bir dizi programın ardından Paza..

Samida - Bahçalarda Kestane 02:26

Samida - Bahçalarda Kestane

Samida - Bahçalarda Kestane Dinle Bahçelerde kestane Dökülür tane tane Amanım, civanım gel yanıma İncileri takayım boynuna Bahçelerde meyvelik Bu ne kadar sevdalık Amanım, civanım gel yanıma Kızıl güller sereyim yoluna..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Manuş Baba - Haberin Var Mı 03:15

Manuş Baba - Haberin Var Mı

Manuş Baba - Haberin Var Mı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mi? Görüşmecim, y..

Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Cenk Eren - O Aşk Eskidendi 04:22

Cenk Eren - O Aşk Eskidendi

Nasıl üzüldüm, ne çok kırıldım herkese Her kalbe demir attım niyetlenene Olmadı olmaz, böyle yerinde sayılmaz Bitti artık geri gelmez o hayat eskidendi Kalmadı kalmaz, bu kalp bir anda durulmaz Bittik artı hüznün di..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni Şarkı Sözleri Alacakaranlığın varla yok arası Zindandan hallice kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor, Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor, Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..