#Betül demir yeter müzik dinle

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürekleri Ağza Getiren Lunapark Kazası 01:29

Yürekleri Ağza Getiren Lunapark Kazası

Fransa'da bulunan Lunaparkta Sapan adı verilen oyuncakla gökyüzüne fırlatılan demir kafesin ipi kopmuş. Demir kafes sert bir şekilde tek iple demir iskeleye çarpmış. Meydana gelen korkunç kazada 24 yaşlarında bir kadın v..

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz 03:38

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri BAZEN KÜSTÜK, BAZEN BARIŞIK YETERDİ BİZE EN UFAK BİR IŞIK DEĞİŞEN NE ŞİMDİ BANADA SÖYLE BELLİKİ KARARLISIN, OZAMAN İYİ DİNLE DOLMUYOR YERİN, DOLMASINDA VARSIN..

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik)

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yeter artık yeter Alacağın da kalmadı senin Beter oldum beter Gideceğin de yok gibi senin Yansın önce resimler Zaten bakamıyorum Kalsın bir tek..

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle 03:22

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle Müzik Dinle Şarkı Sözleri İstanbul müsaadenle benim bir gitmem lazım Bunca yıl suretine baktığım yeter Canım müsaadenle beni bir göndermen lazım Bunca yıl sensiz olmaz sandığım ..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser 00:31

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder 03:33

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

Kemal Doğulu Ft. Hande Yener - Bir Yerde 04:23

Kemal Doğulu Ft. Hande Yener - Bir Yerde

Ait Olduğun Yerde Değilsin Yine De Bekliyorum. Kalbimi Yerinden Çıldırtabilirsin Yine De Bekliyorum. Çok Geç Değil Sıfırdan Uzanabiliriz Sonsuza, Biz Eski Sevigiliyiz Heran Barışabiliriz. Anlıyorsun Ne Hissediyorsan ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl - Ayıp Yani 04:11

Sinan Akçıl - Ayıp Yani

Ayıp yani, bende bir şey mi eksik ki? Çevremizden utan bari, Herkes her gün beni övüyor, Kayıp yani seninle sildim son aşk tarihi, Çık önümden çekil bari belki kısmetim kapanıyor, Hayır yani, Anlaşılmaz kaçış hali Ama be..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Akarsu - Sevdim Seni Bir Kere 04:26

Barış Akarsu - Sevdim Seni Bir Kere

Barış Akarsu - Yeter Ki dinle..

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sufle - Köprüaltı 05:26

Sufle - Köprüaltı

Şarkı Sözleri: Denizler aştım geliyorum İster eğlen benimle Yüzünü bi’ görsem yeter Yolumuz ayrı biliyorum Ölmeden son bir defa Belini kavrasam yeter Hadi gel buluşalım Eski köprünün altında Kimseler görmesin Mehtaba ..

Kibariye - Tepecikli 06:03

Kibariye - Tepecikli

ahhh leyleyleyley ahhhhhhh leyleyley bir gülüşün var bu bana yeter bir bakışın var dünyaya bedel ey güzeller güzeli ey melekler meleği söyle bana kimsin sen kaşına gözüne vuruldum onun boyuna posuna hastayım onu..

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..