#Betül demir yeter müzik dinle

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro 02:03

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro

Dünyanın en pahalı ve en lüks yatlarından biri olan Marshall Adaları bayraklı Bold yatı Marmaris Gümrüklü Limanı'na demir attı...

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı 01:09

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı

Hatay’da güvenlik korucularının Amanoslar'daki keşif ve gözetleme görevi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada sağ olarak ele geçirilen eski HDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in oğlu Yoldaş Selim Çelik, çıkarıldığı mahk..

Umut saatler sonra kurtarıldı 01:41

Umut saatler sonra kurtarıldı

17 YAŞINDAKİ UMUT DEMİR SARSINTIDA ENKAZ ALTINDA KALDI. KURTARILINCA DUDAKLARINDAN DÖKÜLEN İLK KELİME ANNE OLDU. İŞTE ENKAZ ALTINDAN HEPİMİZİ UMUTLANDIRAN O GENCİN VE ANNESİNİN HABERİ...

Çay tiryakilerine üzücü haber! 02:02

Çay tiryakilerine üzücü haber!

YEMEKTEN HEMEN SONRA HEPİMİZİN CANI, ŞÖYLE TAVŞAN KANI BİR ÇAY İSTER... ANCAK BUNUN ZARARLI BİR ALIŞKANLIK OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ... DEMİR EMİLİMİNİ AZALTAN ÇAY KANSIZLIĞA YOL AÇABİLİYOR... YORGUNLUK, HALSİZLİK, DİKKA..

Çin'e Giden Türk Treni Kazakistan'da 01:19

Çin'e Giden Türk Treni Kazakistan'da

Geçen hafta İstanbul'dan demir ipek yolundan Çin'e hareket eden Türk ihracat treni, Kazakistan'daki seyahatini sürdürüyor...

Çıkmadık Candan Umut Kesilmez 00:03

Çıkmadık Candan Umut Kesilmez

Hurdalıkta bulunan çok eski bir model araba, demir yığını haline dönmesine rağmen çalıştırılmak istenmiş ve eski araba çalışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı 00:51

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı

Alınan bilgilere göre, Eskişehir-Ankara karayolu Kaymaz Mahallesi yakınlarında Serdar D.'nin kullandığı 16 NHY 89 plakalı minibüs, tekerleğin patlaması takla atarak, yol kenarında bulunan bir fabrikanın istinat duvarına ..

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..

Bünyamin'den Tofaş Taklidi 00:29

Bünyamin'den Tofaş Taklidi

Bünyamin isimli genç eline aldığı demir boru ile Tofaş marka aracın taklidi yapmış. Farklı bir yetenek izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı 02:58

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Türkiye’nin demir yolu ihracat atağı devam ediyor. Ankara'dan iki tren birden uğurlandı. Biri Rusya'ya beyaz eşya götürürken diğeri Çin'e bor madeni taşıdı. Uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu il..

7 köpek tek komut! 01:01

7 köpek tek komut!

BURSA'DA YAŞAYAN EMRE DEMİR SOKAKTA YAŞAYAN 7 KÖPEĞİ SAHİPLENDİ. ONLARI ÖYLE BİR EĞİTTİ Kİ ŞİMDİ HEPSİNİ TEK BİR KOMUTLA İDARE EDEBİLİYOR.....

Makineli Tüfek PMT 7.62 ile Dışa Bağımlılık Sona Eriyor 01:33

Makineli Tüfek PMT 7.62 ile Dışa Bağımlılık Sona Eriyor

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, makineli tüfek PMT 7.62'nin geliştirilmesinin sürdüğünü duyurdu. Testlerin ardından güvenlik güçlerinin hizmetine sunulacak tüfekle birlikte, bu silah sisteminde dışa bağımlılık bite..

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı! 01:16

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı!

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE ZİNCİRSİZ GEZDİRİLEN PİTBULL, BİR KAÇ GÜN ÖNCE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANAN 16 YAŞINDAKİ İREM GÜLİZAR DEMİR'E SALDIRDI. O ANLARIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI...

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:04

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selin verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışla birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa’nın ba..

Örümcek Adam Eve Dönüş  Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Alty

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

İlk T129 ATAK Helikopteri Teslim Ediliyor 05:35

İlk T129 ATAK Helikopteri Teslim Ediliyor

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ilk T129 ATAK helikopteri teslim törenine katılacak. Detayları TGRT Haber muhabiri Emre Kol aktardı...

Otomobili vura vura hurdaya çevirdi! 01:07

Otomobili vura vura hurdaya çevirdi!

İKİ KİŞİ ARASINDAKİ HUSUMET, BİR OTOMOBİLİN HURDAYA DÖNMESİNE NEDEN OLDU, ÖFKELENEN ADAM DEMİR ÇUBUKLA HUSUMETLİSİNİN ARACINI BAKIN NASIL PERT ETTİ?..

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı 01:12

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı

Zincirlikuyu’da altgeçitte süratli bir şekilde seyrettiği esnada kontrolü kaybeden otomobil, sağ şeritteki araca çarptıktan sonra refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı istikamete uçtu. Otomobilin karşı yönden ge..

Duran kalbi yeniden çalıştırdı 01:20

Duran kalbi yeniden çalıştırdı

YARAMAZLIĞININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEMİŞ, ÇIKTIĞI ERİK AĞACINDAN DÜŞÜP KALBİNE DEMİR SAPLANMIŞ, HASTANEDE MUCİZE ESERİ HAYATA DÖNDÜRÜLMÜŞTÜ. KÜÇÜK HAMZA'YI KURTARAN KAHRAMAN DOKTOR KONUŞTU. O ANLARI ANLATTI...

Show Haber ekibine saldırdılar! 02:53

Show Haber ekibine saldırdılar!

ARAZİ YÜZÜNDEN KIZDIKLARI GELİNLERİNİ DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVÜP HASTANELİK ETTİLER. ARDINDAN DA OLAYI ARAŞTIRAN SHOW HABER EKİBİNDEN SÜMEYYE YILANCI VE FATİH GÜNAL'A TAŞLA SALDIRDILAR. POLİS BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN HAREKET..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Atilla Taş   Ham Çökelek 03:56

Atilla Taş Ham Çökelek

Ellere nispet, gonlume kismet Olumune benim ol gel Anneni kandir, babani inandir Geceyi uyandir, hadi bana gel Yollari teperek, kus gibi sekerek Cokelegi dokerek, hadi bana gel Gel cokerek tek tek sekerek lo Bog..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..