#Beyaz eşya

Ayhan Abi Lafı Gediğine Koydu 00:27

Ayhan Abi Lafı Gediğine Koydu

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandır..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller 03:25

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller

Sevgililer günü yaklaşırken ne alsam diye düşünenler için alternatif ve romantik bir hediye seçeneği olarakta düşünülen takım modellerini umarım beğenirsiniz. Sevgililer için tişört modelleri yaz aylarına yaklaştığımız ş..

  • Kadınca tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babaların Kralı Vahi Öz 00:35

Babaların Kralı Vahi Öz

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri...

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Bir Arabaya Kaç Yeşilçam Starı Sığar 00:44

Bir Arabaya Kaç Yeşilçam Starı Sığar

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Dağlar Şahini Yeşilçam Oyuncuları 00:19

Dağlar Şahini Yeşilçam Oyuncuları

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
47 Meters Down Trailer 02:02

47 Meters Down Trailer

Meksika'da tatil yapan iki kız kardeş, okyanusun altındaki bir köpekbalığı kafesinde bir saatten daha az oksijen kaldı ve yakınlardaki büyük beyaz köpekbalığı eşyaları sıkıştı...

Büyük Striptiz Yıldızı Necdet Tosun 00:16

Büyük Striptiz Yıldızı Necdet Tosun

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Mualla Sürer & Nevzat Okçugil & Hulusi Kentmen 00:30

Mualla Sürer & Nevzat Okçugil & Hulusi Kentmen

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Görenleri Ürküten Robot Bebek 00:15

Görenleri Ürküten Robot Bebek

Londra Bilim Müzesi'nde bu hafta ziyarete açılacak olan Robotlar sergisinde hem beyaz ekranda ünlü olmuş robotlar, hem de gerçek hayatta ses getirmiş olanlar bilim ve kurgu severlerin beğenisine sunulacak. Bu sergi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Turgut Özatay 00:32

Turgut Özatay

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Yeşilçam'ın Unutulmayan Yıldızları 00:39

Yeşilçam'ın Unutulmayan Yıldızları

Siyah beyaz yılların unutulmaz yıldızları...

Ayol Bu Arabacı Değil Arabacı Güzeli 00:19

Ayol Bu Arabacı Değil Arabacı Güzeli

Silahlı Paşazade başrollerinde Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1967 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Kılıbık Olmayı Kabul Eden Bir Mukavelename 01:36

Kılıbık Olmayı Kabul Eden Bir Mukavelename

Bekarlık Sultanlıktır başrollerinde Filiz Akın ve Yılmaz Duru'nun yer aldığı 1963 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İntikam İstiyorsan Git Kendin Al 02:09

İntikam İstiyorsan Git Kendin Al

Silahlı Paşazade başrollerinde Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1967 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Silahlı Paşazade..

Arabacı Mı Olacaksın Yoksa Çalgıcı Mı 00:43

Arabacı Mı Olacaksın Yoksa Çalgıcı Mı

Silahlı Paşazade başrollerinde Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1967 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Silahlı Paşazade Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Serdar Ortaç - Karabiberim 03:46

Serdar Ortaç - Karabiberim

Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı söyleyemem Utanırım beni öp diyemem Ele güne sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gönül çiçeğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki sefa edelim Şerefine v..