#Beyaz eşya

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah 04:52

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah

BUGÜN SİZE SİYAH MERMER DESENLİ TIRNAKLAR YAPTIIM Yves Rocher Tırnak Güçlendirici Baz NYX Black Out Siyah Oje NYX White Lie Beyaz Oje H&M Instant Armour Top Coat Üst Cila..

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum 07:43

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum

Videomda gördüklerinizin aynılarını tıpatıp edinmek zorunda değilsiniz, Gratis ve Watsons’larda satılmıyor ama Rossman’larda oluyordu bir ara , hem beyaz gri renklerde pilli olan hem de Kaş Şekillendirici adı altında ust..

Büşra Yılmaz Sivilce ve Siyah Noktalar İçin Ev Yapımı Maske 05:16

Büşra Yılmaz Sivilce ve Siyah Noktalar İçin Ev Yapımı Maske

Gereken Ürünler: -Beyaz Kil -Gül Suyu (benim kullandığım Aksuvital marka) -Çay Ağacı Yağı (benim kullandığım Karden marka)..

Yusuf Aktaş - Gece Gelir Hüzün 03:44

Yusuf Aktaş - Gece Gelir Hüzün

Astronotun Bir Günü Beyaz Tavşan Dinle..

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye İçin Bakın Hangi Bomba İsim İle Anlaştı 03:17

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye İçin Bakın Hangi Bomba İsim İle Anlaştı

İki gün önce yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi belli oldu. Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre Beyaz Show programıyla tanınan..

  • BETA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Peynirli Midye Poğaça Tarifi  Tereyağlı Katmer Poğaça 07:25

Peynirli Midye Poğaça Tarifi Tereyağlı Katmer Poğaça

Midye Poğaça Malzemeleri: 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurta 3 yemek ka..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Cheesecake'li Browni Tarifi 03:54

Cheesecake'li Browni Tarifi

Cheesecake katı için: 200gr. krem peynir (sarı eritme krem değil, beyaz olan) yarım bardaktan bir parmak eksik tozşeker yarım paket vanilya 1 yumurta Browni için: 60gr. kadar bitter çikolata (80 gramlık paketin son sıra..

Yeni Gelin 49. Bölüm 1. Fragman 00:59

Yeni Gelin 49. Bölüm 1. Fragman

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

O Ses Türkiye'de Bir Ayrılık Daha Yeni İsim Bakın Kim 02:51

O Ses Türkiye'de Bir Ayrılık Daha Yeni İsim Bakın Kim

Yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi Beyaz Show programıyla tanınan Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye ekibine katıldı...

  • BETA tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklardan Yetişkinlere Eşek Şakası 00:57

Çocuklardan Yetişkinlere Eşek Şakası

AVM koridorundaki bir standta, bir kavanoz içerisinde bulunan beyaz şekerleri insanlara ikram ediyorlar. Çocuklar insanların beğenisini aldıktan sonra şekerlerin kaynağı olan pisuvara gidiyor ve kavanozu dolduruyor. Naft..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Sipahi - Çayelinden Öteye 01:44

Deniz Sipahi - Çayelinden Öteye

Deniz Sipahi - Çayelinden Öteye Dinle Sözler: Çayelinden öteye Gidelum yali yali Sirtindaki sepetun Ben olayım hamali Sepetunun ipleri Keseyi omuzuni Aç beyaz peştemali Bir göreyum yuzuni..

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

GELİN HAVASI - Eser Eyüboğlu & Mesut Köse 03:40

GELİN HAVASI - Eser Eyüboğlu & Mesut Köse

GELİN HAVASI - Eser Eyüboğlu & Mesut Köse Dinle Söz & Müzik: Anonim Geyindun gideyisun Güzelum mendil salla Aldiler mi sevdani Ağla gözlerum ağla Oy oy oy oy Ağla gözlerum ağla O siyah saçlaruni Ördun güzelum ördün Gel..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emre Fel - Ruh 05:00

Emre Fel - Ruh

Emre Fel - Ruh Dinle sözler Siyah beyaz bir film , sonu uzun biraz Kararsız kaldıysan sil , korkma etmem itiraz Sustum konuşmam , yeter üstüme gelme Tamam anlatmam , bir şartım var sana ama gitme Gitme ... gitme ... ..

Pul feat. Ezgi Türkeli  Yeniden 02:44

Pul feat. Ezgi Türkeli Yeniden

Pul feat. Ezgi Türkeli - Yeniden Dinle Yeniden şarkı sözleri ile Hayat mı durmuş yoksa yine her şey mi Tiyatro sahnesinde? Çizgiler var, çizgiler her yerde Ben zaten yapayalnız sevsem de sevmesen de Tutamazsın Zaman ..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Yeni Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Beyazıt Öztürk'ün ilk Konuğu Yılmaz Erdoğan Oldu 12:43

Beyazıt Öztürk'ün ilk Konuğu Yılmaz Erdoğan Oldu

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk youtuber olam konusunda emin adımlarla ilerliyor. Resmi youtube kanalı açan Beyaz'ın ilk konuğu Yılmaz Erdoğan olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 2.453 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Şener Sevgilisi Cenk Küpeli İle Evleniyor 04:22

Demet Şener Sevgilisi Cenk Küpeli İle Evleniyor

Demet Şener ile Cenk Küpeli evlilik kararı aldı. Demet Şener sevgilisi Cenk Küpeli'nin yarın yani 21 Haziran cuma günü bir otelde nikah kıyacakları iddia edildi. Demet Şener Cenk Küpeli'nin her fırsatta kamera karşısına ..

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Aşık Canlı Yayını Aradı - Delilli Belgeli Olarak 32:37

Emre Aşık Canlı Yayını Aradı - Delilli Belgeli Olarak

Eski Milii futbolcu Emre Aşık Beyaz Magazin canlı yayınını arayarak dikkat çekici bir açıklama yaptı. Emre Aşık, ''Günü geldiği zaman delilli, belgeli olarak her şeyi tek tek açıklayacağım.'' dedi...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeyma Subaşı'ndan Kafaları Karıştıran Hareket 09:59

Şeyma Subaşı'ndan Kafaları Karıştıran Hareket

Sadece Şeyma kitabıyla gündemdeki yerini sağlama alan Şeyma Subaşı'ndan Beyaz Magazin'e özel açıklamalar!..

  • BETA tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eylül Metin - Bülent Ersoy'un Hepatit B Olayını Ben Uydurmadım 08:14

Eylül Metin - Bülent Ersoy'un Hepatit B Olayını Ben Uydurmadım

Beyaz Magazin'e canlı yayında bağlanan Eylül Metin , Bülent Ersoy'un Hepatit B olduğu konusunu kendisinin uydurmadığını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bülent Ersoy'un Hepatit B Olayında Yeni Gelişme 07:55

Bülent Ersoy'un Hepatit B Olayında Yeni Gelişme

Beyaz Magazin'e canlı yayında bağlanan Eylül Metin , Bülent Ersoy'un Hepatit B olduğu konusunu kendisinin uydurmadığını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..