#Beyaz sevda dinle

Hangi Ünlü Daha Şık - Nur Yerlitaş Yorumladı 17:56

Hangi Ünlü Daha Şık - Nur Yerlitaş Yorumladı

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan Nur Yerlitaş, ünlülerin kıyafet seçimlerini değerlendirdi...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Boz'un Yeni Klibi Aşk Bu Hakkında Şok Sözler 09:58

Murat Boz'un Yeni Klibi Aşk Bu Hakkında Şok Sözler

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programının yorumcuları Murat Boz'un yeni klibi 'Aşk Bu' hakkında şok sözler sarf etti...

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşah Saraçoğlu'ndan Dikkat Çeken Hadise Açıklaması 10:06

Gülşah Saraçoğlu'ndan Dikkat Çeken Hadise Açıklaması

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu şarkıcı Hadise hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gülşah Saraçoğlu, ''Hadise ile çalışmıyoruz ama onun için ölür..

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşah Saraçoğlu Uzun Ve Zayıf Görünmenin Pratik Yollarını Açıklıyor 05:46

Gülşah Saraçoğlu Uzun Ve Zayıf Görünmenin Pratik Yollarını Açıklıyor

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu uzun ve zayıf görünmenin pratik yollarını, nasıl ve ne tür kıyafetler giyilmesi gerektiğini izleyicilere tek tek açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Afrodit Canlı Yayında Gülşah Saraçoğlu'ndan Gelinlik İstedi 08:58

Afrodit Canlı Yayında Gülşah Saraçoğlu'ndan Gelinlik İstedi

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına telefonla katılan Afrodit Banu Alkan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan kendisine yakışacak bir gelinlik yapmasını istedi...

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşah Saraçoğlu'ndan Bülent Ersoy'a Övgü Dolu Sözler 10:21

Gülşah Saraçoğlu'ndan Bülent Ersoy'a Övgü Dolu Sözler

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu Diva Bülent Ersoy hakkında dikkat övgü dolu açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deniz Akkaya Canlı Yayına Bağlandı Eski Eşine Saydırdı 15:47

Deniz Akkaya Canlı Yayına Bağlandı Eski Eşine Saydırdı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin'e telefon ile bağlanan Deniz Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin hakkında olay açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek 01:54

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek

malzemeler 1 su bardağı ezilmiş rendelenmiş beyaz peynir 1 su bardağı rende kaşar peyniri 1 adet yumurta 1 adet küçük domates( kabuğu ve çekirdeği çıkartılmış küp doğranmış) 2 adet ince doğranmış sivri biber 2-3 dal in..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Kremşantili Poğaça Tarifi 04:58

Kremşantili Poğaça Tarifi

1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya kullanin) 125 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı yada margarin 1 su bardağı ilik süt 1 tatli kaşığı seker 2 tane yumurta (Hamura birini tüm kirin digerinin sadece beyaz hamura..

AJDA PEKKAN MAHKEMELİK OLDU! 04:02

AJDA PEKKAN MAHKEMELİK OLDU!

Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Magazin programında dile getirilen iddiaya göre Ajda Pekkan evini yaptırdığı müteahhite parasını ödemedi. Müteahhit Emre Düzel; parasını alamadığı gibi bir de tehdit edildiğini iddia etti..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar 03:06

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar

Balıkesir'in Edremit ilçesi yakınındaki karayolunda kaydedilen bir kavga görüntüleri izleyenleri dehşete düşürüyor. İddiaya göre olay, baba ve oğulun kullandığı bordo renkli otomobil ile içinde gençlerin bulunduğu beyaz ..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 07:03

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

√ Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü 01:55

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların soğumasıyla birlikte yüksek rakımlı yaylalar beyaza büründü. Doğu Karadeniz Bölgesi soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Sahil kesimlerde sağanak etkili olurken yüksek kesimlerdeki ..