#Beyaz ve sen dinle

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat'ın, Aslı'yı öldürmemek için koyduğu şart, herkesin hayatını derinden etkiliyor! Doktor Aslı Çınar, zorla tutulduğu yerde yasadışı işlerin döndüğünü anlamış ve oradan kaçm..

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile zorla evlenen Aslı, ağabeyi Cem'in durumunu anlamasını istiyor; Namık Emirhan ile Ferhat karşı karşıya geliyor! Tehditlere boyun eğmek zorunda kalan Aslı, zorla Ferha..

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor! Ferhat'tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı'yı..

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Fer..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yiğit, abisi Ferhat'ı tutuklatıyor! Ferhat, Aslı'ya aşık mı oluyor? Namık, Ferhat'ın duygularını sorgulamaya başlar. Aslı'ya olan hareketlerinin aşk sinyalleri verdiğini Fe..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır 03:58

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır

Beyaz Lahana Salatası Tarifi ve Malzemeler : (Coleslaw Salatası) Yarım beyaz lahana 2 Tane havuç İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 5 Yemek kaşığı süzme yoğurt 2 Yemek kaşığı mayonez 2 Yemek kaşığı üzüm sirkesi Tuz 1 Tatlı kaş..

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir gü..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı 00:51

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, suçlu ilan edilip hapse atılıyor! Aslı namlunun ucunda! Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır...

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat boşanma kararını yeniden değerlendiriyor; Aslı ilk defa bu kadar açık konuşuyor! Kamil'in annesinin Gülsüm olduğu ortaya çıktıktan sonra Abidin'den sürpriz bir karar..

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, aşk tazeliyor; ikili arasındaki romantik dakikalar zirve yapıyor! Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Fe..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Etli Beyaz Lahana Sarması 11:58

Etli Beyaz Lahana Sarması

Malzemeler 1 tane orta boy beyaz lahana ic malzemesi icin gerekenler 2 su bardagi pirinc 2 tane kuru sogan 4 dis sarimsak bir tutam maydonoz 300 gr dana kiyma 1 yemek kasigi biber salcasi 2 yemek kasigi domates salcasi y..

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans - Beyaz Show) 07:34

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans

Ümit Besen Feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? (Canlı Performans - Beyaz Show) Şarkı Sözleri : Daha dün yanimda kollarimdaydin Boynuma sarilip öper koklardin Seviyorum derken hep özlüyorken Simdi neden bana y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim 02:10

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim

Serdar Ortaç, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Danla Bilic bu hafta Beyaz Show da ! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; ünlü şarkıcı Se..

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla - Beyaz Giyme 04:10

Sıla - Beyaz Giyme

Sıla Beyaz Giyme Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Bogalar & Nez - Te Ma EtMaje (Dj Yasin Beyaz Remix) 05:22

Fatih Bogalar & Nez - Te Ma EtMaje (Dj Yasin Beyaz Remix)

Fatih Bogalar Te Ma Etmaje Dj Yasin Beyaz Remix Dinle..

Uygar Doğanay - Koptum Bu Gece ( Yasin Beyaz Remix ) 04:18

Uygar Doğanay - Koptum Bu Gece ( Yasin Beyaz Remix )

Uygar Doğanay Koptum Bu Gece Yasin Beyaz Remix Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşe Hatun Önal - Beyaz Atletli (Gülşah Tütüncü) 03:31

Ayşe Hatun Önal - Beyaz Atletli (Gülşah Tütüncü)

Ayşe Hatun Önal - Beyaz Atletli (Gülşah Tütüncü) Dinle..

Emir Can İğrek - Beyaz 03:11

Emir Can İğrek - Beyaz

Emir Can İğrek - Beyaz Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş (Dj Yasin Beyaz Remix) 04:50

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş (Dj Yasin Beyaz Remix)

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş (Dj Yasin Beyaz Remix) Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pilli Bebek - Siyah Beyaz 10:17

Pilli Bebek - Siyah Beyaz

Pilli Bebek - Siyah Beyaz Dinle..