#Beyaz yakalıların para biriktirememesinin 7 sebebi

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Ravi İncigöz - Acı Aşk 03:58

Ravi İncigöz - Acı Aşk

Her günüm seninle kasvetli Her gecem seninle şehvetli Türlü renkler gibi halimiz Vücudumuzda birbirimizden biriz Yorulmuş ruhumuz Örselenmiş kalbimiz kavgalardan Çok nedeni varken yürümek Bir sebebi yokken gitmek ..

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Aşk bir hastalıkmış sanki, Seni bende hapsetti; yüreğim kilitli. Ben odamda kokunla şimdi, Konuştuğum duvar sessizdi. Adın nefesimdi. Buralar şimdi yangın yeri Yokluğun yangının alevi x2 Söyle gitm..

Sezen Aksu   Kaç Yıl Geçti Aradan 03:29

Sezen Aksu Kaç Yıl Geçti Aradan

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:05

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Neden yüzüme bakamıyorsun? Yine ne saklıyorsun? İnan bir tek sende gizli kalmayacak İnsaf canımı yakıyorsun Neyine yapıyorsun Durdur intikamım ikimizide yakacak Saygımdan sevgimden biraz değer verdiysen Yaşadıysam bir ..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu 00:38

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu JeansBiri nin yakalandığı evde 236 bin dolar bulundu JeansBiri adlı Twitter hesabının sahibi Ahmet Kemal A'nın, yakalandığı Gaziantep'teki evde toplam 236 bin 755 ..

Pin Kodunu Korumak İçin Korkutmak 00:14

Pin Kodunu Korumak İçin Korkutmak

Atm'de para çekmek için beklemek bir derttir.Para çekmek için şifreyi göstermemek için sırada bekleyenleri korkutan adamı izlicez güldürdü..

  • Cowboy tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Ricardo Arjona - Ella 03:34

Ricardo Arjona - Ella

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Ella es de La Habana, él de Nueva York Ella baila en Tropicana, a él le gusta el Rock Ella vende besos en un burdel Mientras él se gradúa en U.C.L.A Ella es medio marxista, él es rep..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Kusura Bakma Türkan Şoray 03:47

Kusura Bakma Türkan Şoray

Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık ..

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben 00:54

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..