#Beyaz yakalıların para biriktirememesinin 7 sebebi

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

AJDA PEKKAN MAHKEMELİK OLDU! 04:02

AJDA PEKKAN MAHKEMELİK OLDU!

Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Magazin programında dile getirilen iddiaya göre Ajda Pekkan evini yaptırdığı müteahhite parasını ödemedi. Müteahhit Emre Düzel; parasını alamadığı gibi bir de tehdit edildiğini iddia etti..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar 03:06

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar

Balıkesir'in Edremit ilçesi yakınındaki karayolunda kaydedilen bir kavga görüntüleri izleyenleri dehşete düşürüyor. İddiaya göre olay, baba ve oğulun kullandığı bordo renkli otomobil ile içinde gençlerin bulunduğu beyaz ..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 07:03

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

√ Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü 01:55

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların soğumasıyla birlikte yüksek rakımlı yaylalar beyaza büründü. Doğu Karadeniz Bölgesi soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Sahil kesimlerde sağanak etkili olurken yüksek kesimlerdeki ..

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayat,  Eksikliği Depresyona Davetiye Çıkartıyor 00:35

Hayat, Eksikliği Depresyona Davetiye Çıkartıyor

Hayat, Eksikliği Depresyona Davetiye Çıkartıyor Kışın yaşanan depresyonun sebebi D vitamini eksikliği olabilir...

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Özgün - Bu Kadar mı Zor (Official Video) 04:19

Özgün - Bu Kadar mı Zor (Official Video)

Aklım darmadağın,bizi mi buldu ayrılık İnan bir sebebi var,sana bu anlatılanların Bitirmeye karar vermişsin Çok üzülmüş incinmişsin En yakınlarından duyuyorum hep ölüyorum Aşka tövbe edip,tekrar sevemezmişsin Birşey kopt..

Halil Sezai - İsyan 03:37

Halil Sezai - İsyan

Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saçlarında Gözlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım İçim yanar, içim kanar da İsyan! Geriye bir avuç yalan Ben..

Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı 04:34

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı

Aşk.. Kaînatın yaratılışı sebebi, varlıgın mayası, hayatın aslı-özü. Hem gönül dünyasının şahı, hem şiirin-edebiyatın başta gelen teması. Pek çok kisi, pek çok söz söyleye gelmiştir aşka dair. Ama ondan bahsedenler ara..

Marsta Son Günler Film İzle 1:38:29

Marsta Son Günler Film İzle

Filmin Konusu Mars’a adım atan bir kaç kişiden oluşan astronot ekibi, bilinmeyen bir bakterinin deri altına nüfuz etmesi sonucunda birer birer hayatlarını kaybederler. Bakterinin aralarına girmesinin sebebi aslında, içle..

  • Film İzle tarafından
  • 7.373 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her Hastalığa Dini Bir Kılıf Uyduran Sahte Hoca 01:55

Her Hastalığa Dini Bir Kılıf Uyduran Sahte Hoca

denk geldiğim bu Taner öztürk adlı şahısın kanalında bu ve bunun gibi bir çok hastalığa sebep bulduğu videolar izledim. Bu video en absürdlerinden biri, müslümanlarda böbrek hastalığından bahsediyor, her insanın böbreği ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunu İzledikten Sonra Bir Daha Kulak Çubuğu Kullanmayacaksınız! 00:50

Bunu İzledikten Sonra Bir Daha Kulak Çubuğu Kullanmayacaksınız!

Her gün kulak çubuğu kullanan adam, kulak kaşıntısı sebebiyle doktora gitti ve bir kaç saniye sonrada kaşıntının sebebi belli oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce