#Beyin yakan 14 fotoğraflı bilgi

Bircan İpek, Özcan Deniz İle İlgili Bombayı Patlattı 08:53

Bircan İpek, Özcan Deniz İle İlgili Bombayı Patlattı

Özcan Deniz'den ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt gelirken, Bircan İpek'ten de son dakika bombası geldi.....

  • BETA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi 02:38

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta akı, 1 su bardağı çiğ badem, 1 su bardağı fındık içi, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 tutam tuz. ********************* Uzun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. 19 Mayıs tatiliyle haftasonunu birleşti..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Diş Macunlarının Hayatımızı Kolaylaştıracak Özellikleri 01:27

Diş Macunlarının Hayatımızı Kolaylaştıracak Özellikleri

Diş macunlarını farklı kullanım alanları.iyi seyirler dileriz.....

  • Kadınca tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halı Ve Koltuktaki İnatçı Lekeleri Çıkarma Tüyoları 10:35

Halı Ve Koltuktaki İnatçı Lekeleri Çıkarma Tüyoları

Evde halı ve koltuklardaki çay ve kahve lekelerini çıkarmanın kolay yolları nelerdir?İyi seyirler dileriz:))..

  • Kadınca tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Nihal Candan Kimdir? 01:30

Nihal Candan Kimdir?

19 yaşında olan Nihal Candan ‘’İşte Benim Stilim’’ yarışmasında yakaları silktiren ve oldukça agresif tavırlarıyla yıldırarak adını duyuran bir kişidir. Aslen Mersin’li olan Candan; Beykent Üniversitesinde Hukuk Eğitimi ..

Seda Tetik Kimdir? 00:59

Seda Tetik Kimdir?

26 yaşında olan Seda Tetik Ankaralı ve uzun süredir sporla uğraşıyor. 19 yıllık judocu olan Seda Tetik, su anda bebek yüzme eğitim merkezinde çalışıyor ve judo antrenörlüğü yapıyor...

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başkanlığı 10:54

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başk

Ömer Köylüoğlu'nu Rahmetle anıyoruz. Bir vizyoner, bir önder, bir girişimci ve harika bir örnekti... İlklerin adamıydı. Onu tanıyan herkesin söylediği gibi zamanının 20-30 yıl önünde yaşayan bir insandı. Bu on dakikalık..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

Zuhal Topal Kimdir? 01:51

Zuhal Topal Kimdir?

Adı Soyadı: Zuhal Topal Doğum Tarihi: 23 Eylül 1976 Nereli: İstanbul, Türkiye Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.72 Göz Rengi: Açık Kahverengi Saç Rengi: Kumral Eğitim Durumu: Mimarlık mezunu Sevgilisi: Yok Evlimi: Evli..

Uğurkan Erez Kimdir? 01:49

Uğurkan Erez Kimdir?

1954 yılında Kırklareli’ne bağlı Vize’de doğdu. 2016 yılı itibarıyla Uğurkan Erez 62 yaşındadır. Uğurkan Erez’in boyu 1.66 m kilosu 65 kg’dır. Modacı, koreograf ve ajans sahibidir. Uğurkan Erez kızı Billur Erez’le birlik..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Merve Özbey Kimdir? 00:54

Merve Özbey Kimdir?

(d. 18 Temmuz 1988, İstanbul) Türk şarkıcı. Trio Chios grubunun ve Ebru Gündeş'in eski vokalistlerindendir. Erdem Kınay ile olan düetiyle oldukça fazla tanınmıştı...

Onur Büyüktopçu Kimdir? 00:51

Onur Büyüktopçu Kimdir?

İngiltere 'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı..

Tolga Sarıtaş Kimdir? 01:39

Tolga Sarıtaş Kimdir?

(d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Beled..

Yunus Günçe Kimdir? 01:36

Yunus Günçe Kimdir?

(d.1976 Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzonludur. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yap..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Minecraft Hakkında Kötü Gerçekler 01:29

Minecraft Hakkında Kötü Gerçekler

Mincraft oyununun çocuklara karşı etkilerinden bahsetik..

Kötü Gerçekler #1 Dead Rising 2 Vahşeti ! 01:30

Kötü Gerçekler #1 Dead Rising 2 Vahşeti !

Dead rising 2 yüzünden olen bir baba suçu neydi peki ? ecelmi oyunun piskolojik baskısımı..

19 32.Bölüm Fragmanı 01:09

19 32.Bölüm Fragmanı

19 32.Bölüm Fragmanı yayında! 19'da yeni bir rekor mu kırılacak? Bilgi yarışmaları tarihindeki en yüksek ödülü kazanan Volkan, bu kez 1 Milyon 200 Bin TL için yarışıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
19   34.Bölüm Fragmanı - Final 00:52

19 34.Bölüm Fragmanı - Final

19 34.Bölüm Final Fragmanı yayında! Bilgi yarışmalarının rekorlarını alt üst eden Volkan Uğurlu, yeni bir rekor peşinde!..

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk 06:00

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk

Navigasyon uygulamaları olmadan önce nasıl buluyorduk yolumuzu. Şimdi navigasyon uygulaması olmadan bir yere gidemem gibi geliyor. Hatırlıyorum ama uygulamalar olmadan önce neler yapıldığını. Bir yola çıkış hazırlığı yap..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce