#Beyto asil hareket saati müzik dinle

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Mozi Kimdir? 02:33

Mozi Kimdir?

Mozi (Mo Di) Kimdir? Asıl adı Mo Di olan fakat Mozi olarak nam salan, M.Ö. 470-391 yılları arasında yaşamış Çinli filozoftur. Mohizm'in kurucusudur ve bu düşünce akımı içinde Konfüçyüsçülük ve Taoizm'e sert biçimde karşı..

Koronavirüs Belirti Takvimi 02:12

Koronavirüs Belirti Takvimi

Hacettepe üniversitesi koronavirüsün belirtileri ve hastalık semptomlarının ilerlemesini nasıl olduğunu anlatmak için bu animasyonu hazırlamışlar. İlk üç gün grip gibi 4. gün asıl tehlike başlıyor. 9. gün yaşamsal kritik..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Asla pes etme... 00:14

Asla pes etme...

Asıl engel, ön yargılı beyinde, sevmeyi bilmeyen kalpte, dokunmayı bilmeyen elde, bakıpta görmeyen gözde, duyupta anlamayan kulakta, düşünmeden konuşan dilde ve iki adım atmayı yorgunluk sayan ayaklardadır.....

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun 02:18

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kut

Şanlı tarihimizin ayrılmaz parçası, kutlu zaferlerimizin mimarı, her zaman görevinin başında ve asil milletimizin emrinde olan Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!..

Hesap makinesini değil toprağı tercih etti 04:52

Hesap makinesini değil toprağı tercih etti

Adana’nın Kozan ilçesinde asıl mesleği muhasebecilik olan Adnan Özdemir, gözden çıkarılan boş arazileri kiralayıp turp, marul ve ıspanak yetiştirerek üretime katkı sağlıyor, istihdama destek oluyor...

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

T.C. Milli Savunma Bakanlığı- “Kahraman komandolarımız Bakü'de” 01:07

T.C. Milli Savunma Bakanlığı- “Kahraman komandolarımız Bakü'de”

Kahraman Komandolarımız, canımızdan can bildiğimiz asil #Azerbaycan Türkü kardeşlerimize 83 milyon milletimizin sevgisini, muhabbetini ve selamlarını iletmek üzere Bakü’de..

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız'' 02:03

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız''

ASIL OLAN KOPMALARA, KÜSKÜNLÜKLERE SEBEBİYET VERMEMEKTİR DEDİ, DEĞİŞİM SÜREÇLERİNİN BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEDİ. ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ'Nİ KABUL EDEN ERDOĞAN, MESELESİ MİLLET VE MEMLEKET OLAN HE..

Genç kızı devlet babadan istediler... 01:58

Genç kızı devlet babadan istediler...

SEVGİ EVLERİNDE BÜYÜDÜ, OKUDU, MEMUR OLDU, GÖNLÜNÜ BİR POLİSE KAPTIRDI, ''BANA ASIL BABALIĞI DEVLET YAPTI' DİYEN GENÇ KIZIN, EVLENMEK İÇİN BİR ŞARTI VARDI..

Sanayide kaçak pavyon! 02:59

Sanayide kaçak pavyon!

SANAYİDEKİ METRUK KATI DAYADILAR, DÖŞEDİLER, PAVYONA ÇEVİRDİLER. ESNAF KEPENK İNDİRİNCE VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN EĞLENDİLER. İŞLERİ TIKIRINDAYDI AMA BİR SESTEN ŞÜPHELENEN POLİS ONLARI BASTI. ASIL ŞOKU OLAN BİTENDEN HABER..

Değnekçiye suçüstü! 01:20

Değnekçiye suçüstü!

PARK EDEN SÜRÜCÜNÜN YANINA GİTTİ. 20 LİRA OTOPARK ÜCRETİ İSTEDİ... ASIL FATURAYI KENDİSİNİN ÖDEYECEĞİNİ BİLEMEDİ. ÇÜNKÜ PAZARLIK YAPTIĞI KİŞİ DEĞNEKÇİ AVINA ÇIKAN POLİSTİ...

Taksiyi müşterilere bırakıp kaçtı! 02:14

Taksiyi müşterilere bırakıp kaçtı!

TAKSİYE BİNEN 2 MISIRLI TURİST, ŞOFÖRÜN SAHTE PARA VERDİĞİNİ İDDİA ETTİ. TANSİYON YÜKSELDİ, TARTIŞMA ÇIKTI. AMA ASIL SÜRPRİZ ŞOFÖRÜN ARACINI BIRAKIP KAÇMASIYLA YAŞANDI...

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne? 1:27:47

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne?

Kaya Metaforu! Uyanışın Başlayacağı Yer Burası! Çoban Yıldızı Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur! Kayaların Oğlu 2023 Neler Olacak? Frekanslar Bozuldu Dünya'da ve Ülkemizde Neler Olacak? Ayasofya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar 51:14

Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar

Davos'un Geçmişi Davos'ta Neler Konuşuldu? Davos'da İklim Krizi Çelişkisi! Davos'un Geçmiş Yıllardaki Gündemleri Nelerdi? 4. Sanayi Devrimi mi Geliyor? Hayvanlardan Sonra Sıra Çocuklarda! Bizi Nasıl Kandırıyorlar? Olacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyük Sıfırlamanın Şok Gerçekleri! Yeni Hastalık ve Nakitsiz Toplum! 2030 Planı! 1:12:31

Büyük Sıfırlamanın Şok Gerçekleri! Yeni Hastalık ve Nakitsiz Toplum! 2

02:27 NATO toplantısının asıl amacı 10:04 Konu sadece iklim değil! 14:17 Büyük sıfırlama nedir? 24:47 2024 yılında bu gündeme gelebilir 29:26 Nakitsiz toplum planı! 39:10 Yeni dünya düzeninde bunlar olmayacak! 45:50 E..

  • STUDIO AS tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 1 yıl önce
BÜYÜK PLANI ANLATTI! Altını Fiziki Elinizde Tutun Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyin 41:43

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Altını Fiziki Elinizde Tutun Yeni Bir Göç Dalgası

02:53 Karşı Karşıya Olduğumuz Tehditler! 06:06 İklim Tezgahına Karşı Ne Yapmalıyız? 09:59 Roma İşgali Asıl Plan! 13:04 Türkiye Roma İşgaliyle Karşı Karşıya mı? 28:16 Ülkelerde Yaptıkları Deneyler! 33:28 Allah'a Açılmış B..

  • STUDIO AS tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

VOLEYBOL TAKIMI! 1:20:33

VOLEYBOL TAKIMI!

ASIL KİM KAZANDI..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Gerekeni Yapın Artık An Meselesi! 1:12:04

Gerekeni Yapın Artık An Meselesi!

03:25 6 Şubat Depremini Nasıl Öngördü? 07:16 Ülkeyi İşgal Ettiler Mi? 16:55 Fiziki Olarak İşgal Oluyor Mu? 29:09 Eray Hacıosmanoğlu'nun Hayatı Tehlikede Mi? 30:35 Roma Planı Nedir? 39:08 Sof Dağında Neler Yapıldı? 41:37 ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 8 ay önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar 04:39

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar

çıkmışım yar ben bir yola-amma batar amma çıkar tutunmuşum çürük sala-amma batar amma çıkar karıştırma yanmış közü-yokuşa çevirme düzü duymadın mı sen bu sözü-amma batar amma çıkar oyna artık son kumarı-zaten edemedi..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..